pomysł na wieczór z chłopakiem... :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pomysł na wieczór z chłopakiem... :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: pomysł na wieczór z chłopakiem... :)

... nie koniecznie kończący się w łóżku moje Drogie;)

Teraz na poważnie. Dziś wieczorkiem mam spotkać się ze swoim Mężczyzną. Zawsze to coś on wymyśla, dziś tak jest również. Mamy "obejrzeć film" we dwójkę. "Obejrzeć" bo wiadomo jak to jest z oglądaniem filmów tylko i wyłącznie w dwie osoby... wink Ale ja na film ochoty nie mam, i chciałam coś wymyślić innego:)

Tak więc moje pytanie brzmi:
czy macie jakieś pomysły na chłodniejsze wieczory z Waszymi Mężczyznami? Może gracie w jakieś śmieszne gry? a może same jakieś gry przygotowujecie?

Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi smile

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pomysł na wieczór z chłopakiem... :)

Nie lepiej wyjść na spacer ? Tak romantycznie ;-D niedziela ;-p

3 Ostatnio edytowany przez Pogorzelica (2009-09-06 21:27:37)

Ja polecam gry planszowe big_smile
oraz Scrabble, Twister itp smile

4

hej,scrabbleee- uwielbiam przy tym popcorn i jakies orzeszki i kilka godzin z glowy smile)
hmm a moze jakis aqua park jest w Twoim poblizu?!basenik,sauny i takie tam a potem oczywiscie na pizze  big_smile:D:D
polecam rowniez spacerek do zoo czy cos w tym stylu smile

5

Hmm... Twister. Zbliżenie się do siebie (cielesne), a mimo to bez (zbytnich*) podtekstów erotycznych. smile
Szkoda, że nie miałem czasu zagrać z Tobą, Pogorzelico. big_smile Następnym razem może zagramy. ;]

*Zależy od urozmaicania gry big_smile

6

Mam nadzieję, że te pomysły nie tylko mi się przydadzą wink

Wczoraj w końcu był film. A scruble wzięłam i tak ze sobą bo miałam je na myśli. Jednak z tym twisterem dobrze powiedziane. A nawet: chyba sama wymyślę go ;D prześcieradło, farby... i do roboty. Nie muszą być to przecież po kolei poukładane kolorki;) Hm... no trzeba to przemyśleć do końca i zabawa może być przednia.

A może ktoś ma jeszcze coś bardziej ekstremalnego? wink Faceci lubią wyzwania w końcu... smile a my kobietki w sumie też, przynajmniej mówię o sobie smile

7

Wspólne czytanie książki,
gotowanie,
oglądanie kabaretów smile

8

aparat i zostan jego fotomodelka smile

9

uwielbiam scrabble(bo zawsze wygrywam) i uwielbiam twistera (za bliski kontakt i kupe smiechu).

Do robienia we dwójkę:
gapienie się w gwiazdy, czekając na tę, która zechce spaść
gapienie się w chmury, bo można w nich dojrzeć naprawde rózne różności
spacery, wszedzie, gdzie tylko można pospacerować
wspólne gotowanie
możecie też wyznaczyć jeden dzień w tygodniu, wktórym wspólnie pomagacie i działacie w słusznej sprawie, a mam na myśli działalność charytatywną
polecam też rywalizację na kręgielni lub na strzelnicy
idźcie do wesołego miasteczka
kupcie farbki do ciała big_smile

10

A ja proponuję wieczór piękności.
Sceneria:
ciemny pokój rozświetlony dużą ilością świeczek(należy dobrze wywietrzyć pokój przed przyjściem ukochanej/ego, ponieważ świeczki nagrzeją w pomieszczeniu, a niedobrze, jak jest za ciepło),
muzyka relaksacyjna, bądź zwykłe "Pościelówki". Można uruchomić jakieś kadzidełka(ok2zł), albo olejek zapachowy(ok5zł) w podgrzewaczu(ok10zł).
Scenariusz jest prosty:
Delikatny peeling twarzy, dłoni i stóp.
Masaż całego ciała z naciskiem na stopy, bo tam mieści się wiele zakończeń nerwowych. Wprowadza w bardzo pozytywny nastrój smile
Przetestowany sposób na bardzo udany wieczór ;D

11

- ściganie się na motocyklach
- 0,7 litra wódki na dwóch
- strzelnica
- sex

Tylko z tych rzeczy wybierz to co nie tylko tobie będzie pasować ale i jemu.

12

Łooo matko.
Na początku związku też się zastanawiałam jak tu urozmaicać czas, żeby mi chłop z nudów nie zwiał. A z biegiem czasu jakoś to samo się unormowało i spontanicznie wynajdujemy sobie takie zajęcia, które obojgu sprawiają frajdę i jednocześnie zbliżają do siebie. Po jakimś czasie nawet siedzenie przed TV może być ciekawe, wystarczą dwa dobrane czubki i efekt murowany big_smile

13

ja uwielbiam wspólne kapiele z duzą iloscia piany, czerwonym winem i mnóstwem świeczek...

A dzisiaj czeka mnie wieczor nad ksiązkami:P

14

hmmm może to banalne ale znajdź jakiś mecz, zaopatrz się w jego ulubione piwo i po prostu obejrzyj z nim mecz;) sprawdziłam i powiem Ci, że jeszcz ani razu nie obejrzał meczu do końca;)

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pomysł na wieczór z chłopakiem... :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024