Nasze problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Nasze problemy

Witajcie

Czy Wy tez tak czasem macie,ze jakis problem wydaje sie Wam mega ogromnym problemem,dopiero jak nadstawicie ucha i posluchacie innych ludzi lub wejdziecie na takie forum jak to,przekonujecie sie jakimi jestescie szczesciarami lub szczesciarzami.Ja tak mam czasami i wtedy sobie strzelam "baranka",zeby sie opamietac.Ciekawa jestem Waszych opinii.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nasze problemy

Ja nie. Ja mam najgorsze problemy big_smile Inni za to sami sobie gotują ten los, bo jakby dają sobie w kasze dmuchać, godzą się na bycie nieszczęśliwym(ą) czy niezadowolonym(ą)...

3

thepass napisał/a:

Ja mam najgorsze problemy big_smile

smile Problemy facetow sa na ogol najgorsze ;0 Wlasnie po raz kolejny ktos mi uswiadomil,ze nie mam sie co przejmowac swoimi bo czasami inni maja gorzej tylko dalej isc przez zycie tak jak ide-otwarta na ludzi ,usmiechnieta i na luzie.

4

Nie no, napisałem to z emotką więc sie smieje. U mnie moje problemy powoduje zdrowie, choroby nieuleczalne, które kosztują tyle, że nie ma jak na nie zarobić - a będąc chorym też w pracy nie da sie być wydolnym. A reszta jest okej i jestem bardzo zadowolony z siebie, zycia i mysle, ze inni ze mną też by zle nie mieli, gdyby nie musieli czasem mi np drogiego leku kupic... (brak niezaleznosci finansowej), ale to calkiem inne zycie.

5

U mnie ponad rok temu wyszła choroba, która miała na mnie wpływ w przeszłości ale nie chcę żeby to się powtórzyło w przyszłości. Nie miałem czasu na znajomych i przyjaciół i ich nie mam do tego wszystko mi idzie dwa albo trzy razy gorzej ale za to mam większą satysfakcję z osiąganych celów. Wszystko można osiągnąć jeśli się chce smile Jestem tego najlepszym przykładem smile

6

thepass napisał/a:

Nie no, napisałem to z emotką więc sie smieje.

Wiem,u mnie tez miala byc emotka,ale nie wyszla big_smile.Dlaczego empatia wykazuja sie najczesciej osoby,ktore dostaly jakies kopa od zycia-nie jestem tu zadnym wyjatkiem-,choc u mnie to zaczelo sie wczesnie-w liceum-ze wzgledu na chorobe Mamy.Nie wiem skad u mnie dzisiaj takie filozoficzne nastawienie-dzien piekny,ptaszki cwierkaja-az zyc sie chce:)

7 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-04-02 20:51:18)

A moze na odwrot? Dostały kopa, bo są empatyczne? big_smile
Wszak ktoś zimny tego kopa nie poczuje, lub poczuje dużo słabiej.

8

Trudno mi powiedzieć, raczej jestem przekonania, że wszystko w życiu jest względne. To, że ktoś ma pewien duży problem, którego my nie mamy, nie oznacza, że jest temu komuś gorzej. Raczej każdy ma tyle samo potencjału, żeby być szczęśliwym albo nieszczęśliwym. To zależy bardziej od postawy człowieka niż od rzeczywistości go otaczającej. Jeśli ktoś chce być pogodny i cieszyć się życiem, to i mimo skrajnej biedy odnajdzie piękno w życiu. Nie widzę większego sensu w porównywaniu swoich sytuacji.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024