Czy ten zestaw trzyma się kupy??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy ten zestaw trzyma się kupy???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez McMiodek (2014-02-26 01:02:31)

Temat: Czy ten zestaw trzyma się kupy???

Witajcie,

idę w sobotę na wesele, mam obcisłą,czerwoną,marszczoną kiecę do kolan. Dziś kupiłam sobie do niej szpilki w kolorze nude, chciałabym założyć do tego perły. Włosy proste, rozpuszczone, bez kombinacji. No i kopertówka w tonacji butów

Czy tak może być? Nie miałam ochoty inwestować w nową sukienkę, a w szafie wisiała czerwona raz założona- tylko skróciłam ją, bo była do ziemi. Nie chcę też zbytnio kombinować z dodatkami i fryzurą, bo jestem tylko gościem, a ta czerwień jest i tak mocnym akcentem.

Ale też nie chcę wyjść na ignorantkę...bo u mnie w rodzinie kobiety na wieść o takich imprezach dostają prawie orgazmu i wpadają w amok.

O,coś takiego bym chciała:

http://cfc.polyvoreimg.com/cgi/img-set/.sig/hIjaSPWqJ01A1DMlZzOp2A/cid/34558964/id/hubhoga34BGT4vzq1EDW2Q/size/c400x433.jpg

Ujdzie w tłumie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ten zestaw trzyma się kupy???

Jak na mój gust - bardzo się nadaje smile

3

Ło, mi się strasznie podoba. Wesele to święto miłości, a ten strój jest bardzo, bardzo romantyczny. Ja bym się tak z chęcią ubrała. Bardzo elegancko, z klasą, ale bez zbędnego blichtru.

Myślę, że to może być ciekawa opcja. Radziłabym jednak zrezygnować z pereł smile Dodadzą Ci lat i skrócą optycznie szyję, no chyba, że masz długą a te perełki są na luźnej nitce/łańcuszku smile

5

Dobre połączenie. Chociaż jak wiadomo do czerwonej sukienki pasuje wiele kolorów, ale osobiście też wybrałabym nude bo ten kolor baaardzo mi się podoba.
Również odpuściłabym perły. Nie lubię biżuterii i pewnie postawiłabym na swój ulubiony złoty łańcuszek na przykład.
I nie pomalowałabym już ust na czerwono. Co za dużo to nie zdrowo. wink

6

A czy planujesz jakieś nakrycie wierzchnie? smile

Raz się wypuściłam na wiosenne wesele w samej kiecce i płaszczu, po ściągnięciu którego było mi okrutnie zimno.
Jasne, że temperatura podniosła się w miarę "spożycia" i ruchu, ale na początku nieźle dygotałam wink

7

Właśnie mam taki typ urody, że perły mi pasują, zaokrąglają moją szczupłą twarz i nie wiem, czym mogłabym je zastąpić hmm Nie są duże- są drobne no i trochę dłuższe, niż te na zdjęciu. Np diamenty i inne kamienie o ostrych kantach, wszelkie łańcuszki wyglądają na mnie agresywnie i dodatkowo mnie wychudzają sad A szkoda, bo są przepiękne smile

Jeśli tak doradzacie, to mogę zastąpić perełki czymś innym, też łagodnym w formie, ale nie mam pomysłu, co to może być...

Szyję mam długą,jak żyrafa, ogólnie jestem wysoka, mam 1,7 m wzrostu, nieco blada i szczupła.

O makijaż się nie martwię- czerwona będzie tylko sukienka. Reszta to klasyka- na paznokciach french (bez ozdóbek i pierdółek typu kwiatuszki) i kreska na oku wink

Bubuś, planuję, ale nie wiem, jakie lol No bo że płaszcz,to wiem..ale na ramiona??? Szal? Bolerko?

Ale dziękuję za odzew, jakie jesteście kochane! Chodzi mi właśnie o to, by sukienka była jedynym mocnym akcentem- przecież czerwony sam w sobie jest kolorem rzucającym się w oczy, więc chyba wystarczy wink

8

Ja  mam zawsze problem z biżuterią sad Podobają mi się wszystkie te błyskotki, wisiorki, koraliki, ale jak ja mam coś założyć, to zawsze jakoś mi to zgrzyta z całością big_smile

9

Ja również uważam, że to bardzo ładny zestaw! smile

McMiodek napisał/a:

No bo że płaszcz,to wiem..ale na ramiona??? Szal? Bolerko?

Może być szal, może być bolerko, ale ja i tak proponwałabym krótki, dopasowany, ładnie wcięty w talii żakiecik. Jeśli musisz w tę część garderoby zainwestować, to chyba częściej wykorzystasz żakiet niż bolerko, za to będziesz wyglądać równie elegancko i kobieco wink. Może nawet bardziej smile.

10

O, marynarek mam na pęczki big_smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy ten zestaw trzyma się kupy???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024