jego zachowanie mnie odpycha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jego zachowanie mnie odpycha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: jego zachowanie mnie odpycha

Poznałam chłopaka który byłby na prawdę super gdyby nie jedna rzecz.Jest dowcipny,dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie,zawsze sie dogadujemy i miło spędzamy czas ale jest coć w jego zachowaniu co mnie odpycha i nie mogę znieść tego co robi.Zawsze gdy wybieramy sie gdzieś na jakiś spacer od pluje -rozmawiamy sobie,smiejemy sie a on co chwila pluje tak jakby to było dla niego rzeczą normalną.To mnie tak denerwuje i odraża że nie mogę tego zaakceptowć bo dla mnie to po prostu brak wychowania i oznak jakiegoś menelstwa.Gdyby nie to ,to nawet nie wahałabym się aby z nim być ale to mnie tak odpycha i powoduje że trzymam go na dystans i nie mogę przemóc się aby go chociażby pocałować.Nie wiem co mam zrobić ale to mnie totalnie zniechęca.Nie zwróciłam mu na to uwagi bo nawet mi głupio o tym gadać ale czy to mi ma być głupio???

Zobacz podobne tematy :
Odp: jego zachowanie mnie odpycha

A skąd on może wiedzieć, że Tobie to przeszkadza, skoro mu o tym nie powiedziałaś?

3

Skoro mu nie powiedziałaś do tej pory, że ci to przeszkadza więc pewnie uznaje, że nie ma problemu. Powiedz mu żeby przestał bo ci się niedobrze robi i tyle. Jak normalny to zrozumie smile.

4

Racja! jego zachowanie jest trochę irytujące, sam strasznie nie lubię gdy ktoś pluje.
Pogadaj z nim, nie mów mu to na wprost, tylko ogólnie spytaj dlaczego tak robi i w żadnym przepadku nie rób afery z tego.
Pozdro

5

Doskonale Cie rozumiem. Po prostu porozmawiaj z Nim o tym dyplomatycznie jesli Cie kocha/lubi/zalezy mu to po prostu to zmieni. Milego.

Zapytaj go "czy masz problemy z przełykaniem? Zauważyłam , że strasznie często plujesz". Może ma jakiś ślinotok czy coś. Jeśli chce być kimś więcej niż plującym znajomym to taka uwaga powinna dać mu do myślenia.

7

amelia123 napisał/a:

Poznałam chłopaka ale jest coć w jego zachowaniu co mnie odpycha i nie mogę znieść tego co robi.Zawsze gdy wybieramy sie gdzieś na jakiś spacer od pluje -rozmawiamy sobie,smiejemy sie a on co chwila pluje tak jakby to było dla niego rzeczą normalną.

to pluj tez, wiecej niz on.

A pozatym, mezczyzna ktory  bez zazenowania pluje w obecnosci nowo poznanej dziewczyny, albo wcale sie nie stara  albo wcale nie jest taki super.... dobrze ze nie zostanie twoim mezem !

8

...albo wcale sie nie stara  albo wcale nie jest taki super-dokładnie,też takie myśli chodzą mi po głowie.To plucie zupełnie burzy mi wszystko .W rozmowie na prawdę widać że nie jest głupim facetem no chyba że umie tak dobrze udawać .Już na samym pierwszym spotkaniu pluł a pozniej to juz było nie do zniesienia bo robił to jeszcze częściej.Niby inteligentny facet a zachowuje się jak żul (menel)

9

Wiesz poczatki znajomosci sa po to zeby obserwowac kogos i lbo nam pasuje on i jego zachowanie albo nie jezeli cos nam starsznie przszkadza to nie zaglebiajmy sie w to. Wieem ze ludzie sie nie zieniaja nawet gdyby to na chwile przykladowi byl byjuz po slubiew a on potem moze to samo robic zauwaz ze i tobie przeszkadza ale i wstyd z takim isc. Zastanow sie lepiej dobrze.

10

amelia123 napisał/a:

Poznałam chłopaka który byłby na prawdę super gdyby nie jedna rzecz.Jest dowcipny,dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie,zawsze sie dogadujemy i miło spędzamy czas ale jest coć w jego zachowaniu co mnie odpycha i nie mogę znieść tego co robi.Zawsze gdy wybieramy sie gdzieś na jakiś spacer od pluje -rozmawiamy sobie,smiejemy sie a on co chwila pluje tak jakby to było dla niego rzeczą normalną.To mnie tak denerwuje i odraża że nie mogę tego zaakceptowć bo dla mnie to po prostu brak wychowania i oznak jakiegoś menelstwa.Gdyby nie to ,to nawet nie wahałabym się aby z nim być ale to mnie tak odpycha i powoduje że trzymam go na dystans i nie mogę przemóc się aby go chociażby pocałować.Nie wiem co mam zrobić ale to mnie totalnie zniechęca.Nie zwróciłam mu na to uwagi bo nawet mi głupio o tym gadać ale czy to mi ma być głupio???

Jeżeli nie robi tego ostentacyjnie, nie pluje Ci pod nogi, w Ciebie itd, to zwróć mu tylko grzecznie uwagę. Może ten gość jest typem luzaka, ziomala i sprawia mu to przyjemność? Choć wiadomo jak postrzegani są tacy "menszczyzni".

11 Ostatnio edytowany przez shivaki (2014-02-15 21:41:39)

amelia123 napisał/a:

...albo wcale sie nie stara  albo wcale nie jest taki super-dokładnie,też takie myśli chodzą mi po głowie.To plucie zupełnie burzy mi wszystko .W rozmowie na prawdę widać że nie jest głupim facetem no chyba że umie tak dobrze udawać .Już na samym pierwszym spotkaniu pluł a pozniej to juz było nie do zniesienia bo robił to jeszcze częściej.Niby inteligentny facet a zachowuje się jak żul (menel)

Kłamstewka mają króciutkie nóżki i jeśli jesteś z tych bardziej ogarniętych dziewczyn, to powinnaś wyczuć jego prawdziwe ja. Znam typów co pięknie udawali, ale do czasu.
Sorki za dubel.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jego zachowanie mnie odpycha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024