walczyc o milosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: walczyc o milosc

sposoby jak odzyskac faceta ,ale na odleglosc ,bo obecnie ejstem za granica i nie mam jak wrocic do Polski ,pomysly mog byc takei jakie Wam przyjda do glowy ,szalone odwazne ,wszystko ..Moze to dziwne ,ze takie tu zadaje pytanie ,ale wszystko jest dla ludzi i warto walczyc smile czekam !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: walczyc o milosc

Napisz coś więcej dlaczego się rozstaliście? Macie kontakt? Więcej szczegółów.

3

On Mnie zostawil ,bo uznal ,ze mu uczucie przechodzi ,przed ta odleglosc...Wiem ,ze nic na sile i Jesse, tego swiadoma ,ze Tak sie stalo ,Ale chce walczyc i pokazac mu ze jest dla Mnie najwazniejszy...Tylko nie Wiem jak to zrobic jak ja jestem tu ,a on w Polsce ,dlatego napisalam ,ze moha byc szalone Czy odwazne pomysly

4

To Bylo tydzien temu ,Ale powiedzial ,ze chce miec ze mna Kontakt ,tylko to ode Mnie zalezy  Czy ja chce ,i Wiem ze ma uczucie Jackies do Mnie ,nie ze nic a nic ...bo Sam mi POW ,ze Jakies uczucie jeszcze jest..chce powalczyc ,Ale tez nie chce Tak zrobic Zeby czul ,ze jestem nachalna Czy natretna ,bo moze wyjsc odwrotnie

5

To w takim razie nie narzucaj mu się. Nie pisz ciągle itp niech sobie chłopak odetchnie jeżeli czuje coś do Ciebie tak jak mówi sam będzie dążył do kontaktu.

Pamietaj też,że związek na odległość nie jest dla każdego i jeżeli długo się nie widzicie i macie kontakt w większości internetowy/telefoniczny to nie dziw się,że mogło w nim coś pękło wiele związków tu na forum się rozpadło przez odległość.

6

Wiem rozumiem ,nie narzucam sie tylko czeksm az Sam napisze ...,Ale z drugiej Strony chce mu pokazac ze nie mam Zamiaru sie narzucac ani nic sila robic ,Ale tez Zeby czul ze sie staram,np moge. U codzoennie pisac na fb milego Dnia ,nie musi mi odp ,a ja nie bede sie upominala o to ,Tak z umsiechem Zeby myslal ,ze u Mnie ok ,Ale nie zapomnialam o nim

7

Cytrynko, z całym szacunkiem... ale po co masz pisać codziennie na fb, skoro on miałby nie odpisywać? Czy to nie byłoby już narzucanie się? Ja myślę, że tak. Co więcej... moim zdaniem, to o miłość się nie "walczy". Ona albo jest, albo jej nie ma.

8

Nie Mowie .ze na pewno Wiem ,ze nie odp ..Czuje ,Zeby odp tez milego dnia,tylko chce wiedzoec Co möge takiego zrobic Zeby nie myslal ,ze sie narzucam ,Ale Zeby czul ze chce walczyc...

9 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2014-02-02 20:51:24)

Napisz mu to... napisz mu, że chcesz mieć z nim kontakt, że chciałabyś wiedzieć co się u niego dzieje i żeby odezwał się czasami, bo nadal jest dla Ciebie ważna osobą. W międzyczasie odzywaj się do niego jakoś raz w tygodniu...
Bo moim zdaniem, codzienne wypisywanie "miłego dnia" i czekanie na odpowiedz, to nic innego jak "narzucanie się. Niby dlaczego ty tylko Ty masz się starać? Myślisz, że sama dasz radę utrzymać "Wasz związek"? Wątpię. Jeśli on nie będzie też się starał, tak sam z siebie... to i tak nic nie zdziałasz.

10

ok rozumiem ,on o tym dobrze wie ,ze chce tez kontaktu ,bo mu pow i sam pow ,ze mozna od czasu do czasu popisac ,to rowniez sie zgdozilam i wie ,ze chce walczyc o niego ,ale nie narzucaac sie ,wiec wychodzi na to ,ze mam tylko juz czekac na jego ruch ?

11

Napisz do niego, czemu nie... ale nie codziennie. Dopisuj na końcu swojej wiadomości coś w stylu... "odezwij się w w wolnej chwili", "czekam na wiadomość co u Ciebie", żeby wiedział że oczekujesz też czegoś od niego. Jednak nie możesz wiecznie Ty "walczyć". Z jego strony też musi wychodzić inicjatywa. Sama zobaczysz co z tego wyjdzie, czy on będzie wciąż zaangażowany w tą znajomość. Nie rób niczego na siłę.

12

ok ,dziekuje bardzo za rady ,tylko? mam niedosyt ..chce zrobic cos odwaznego ,cos zeby pomyslal ,kurde jej naprawde zalezy i moze uda sie nam byc azem czy uda mi sie znowu odbudowac milosc do niej ..Tylko nie wiem jak na odleglosc ,co moge takiego zrobic ,nie wiem odwaznego ..dlatego tu napisalam ,moze ktos ma jakies pomysly

13

No ale co "odważnego" można zrobić na odległość? Właściwie nic... 
No chyba, że ...kupić bilet i przylecieć na parę godzin do Polski, żeby wypić kawę wink albo rzucić prace i wrócić na stałe... no ale to byłoby bardziej szalone, niż odważne. Chyba, że stać Cie na to finansowo.

14

Wlasnie ta odleglosc?Niestety nie moge tak rzucic wszytsko i przyjechac do Polski ..zatrzymuje mi wszytsko ta odleglosc ,nie wiem pomyslalam o jakims nagraniu i mu wyslac

15

Cytrynko, nie wiem sama.
Ja osobiście jakoś nie jestem zwolenniczką "uganiania się za miłością".
Dla mnie albo ona jest, albo nie ma. Ot co...
Jeśli mu zależy, to wytrzyma rozstanie. Jeśli nie ... no cóż...

Może jednak nagranie i uwiecznienie na nim tego, co teraz nam tutaj piszesz, powiedzenie czego pragniesz i na czym Ci zależy, to i nie najgorszy pomysł.

Ale wiesz... tak szczerze, konkretnie, bo ten pomysł codziennego "witania się" na fb, to dla mnie taki nieco dziecinny. Ani niczego to nie dowodzi, ani nic nie zdziała.

16

Moze faktycznie nie jest to dobry pomysl ,dlatego pisze i czekam az ktos walsnie powie czy to jest ok ,czy raczej nie ..Widze ,ze pisze z dojrzala kobieta i zapewne doswiadczona ,wiec poslucham Twpich rad ..z tym nagraniem to mi nie chodzilo ,ze ja sie nagram ,tylko moi znajomi z zagranicy ktorzy nie umieja polskiego ,ale bym im pow jak to pow po polsku i przekazac to wlasnie dla niego ,od nich co czuje itp kilka slow od kazdego typu ,ona cie kocha ,czy daj jej szanse powalczyc o Cb ?Jak myslisz ,to tez dziecinne ?

17

Osobiście gdybym dostała takie coś urwałabym kontakt na pewno jak dla mnie mega dziecinne.

18 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2014-02-02 22:00:10)

cytryna12 napisał/a:

z tym nagraniem to mi nie chodzilo ,ze ja sie nagram ,tylko moi znajomi z zagranicy ktorzy nie umieja polskiego ,ale bym im pow jak to pow po polsku i przekazac to wlasnie dla niego ,od nich co czuje itp kilka slow od kazdego typu ,ona cie kocha ,czy daj jej szanse powalczyc o Cb ?Jak myslisz ,to tez dziecinne ?

Mocno dziecinne (bardziej od tego "miłego dnia" codziennie na fb. ), wręcz śmieszne...
Tak można przekazać pozdrowienia, albo video relację z imprezy, a nie "walczyć o związek".

Przykro mi, ale tak sądzę.
Co Twoi znajomi, których on nie zna, mają wspólnego z waszym związkiem?
Dlaczego ich słowa, miałby dać więcej niż Twoje?
Kompletnie tego pomysłu nie rozumiem.
Tym bardziej, że to nawet "odważne" by nie było... wprost przeciwnie.
Odważne jest samemu wyznać co się czuje i czego się pragnie, a nie zasłanianie się znajomymi.

19

zle zrozumialas ,mam smialosc mu powiedziec wprost co czuje i czego chce ,tylko wydawalo mi sie ,ze to jego zaskoczy ze zrobilam taki krok ,jaki przed chwila opisalam,,coz widocznie zly ,ale probowalam i dzieki za rade

20

No wiesz... ja nie mówię Ci, żebyś tego nie robiła. Zrób, jeśli uważasz to za dobry pomysł. Ja pisze jedynie, co ja o tym sądzę. Nie znam Twojego faceta, nie wiem jak zareagowałby na taki filmik. Dla mnie to jest śmieszne i dziecinne. Jego może i zaskoczy, rozśmieszy. Jednak ani ja, ani nikt inny, nie powie Ci czy potraktuje poważnie takie "wyznania" i czy coś one dadzą.

To Twoje życie i Twoja decyzja...

21

Juz kilka osob mi to odradzilo ,wiec nie podejmie sie tego jednak?Najlepsze rozwiazanie ,to po prostu czekac i nie narzucac sie ,czasami napisac ,jak sie odezwie to tez normalnie odp i nie rozdrapywac ran i pytac sie co chwile dlaczego ,tylko tak pisac jakby nic sie nie stalo ,jakby czul ,ze sobie ukladam zycie ,ale tez mysle o nim itp?Wszystko sie okaze w najblizszym czasie ,a ja jeszcze raz dziekuje za rady i odp smile pozdrawiam

22

aa i jeszcze mam takie jedno pytanie?Jak myslisz ,moze sie zakochac jeszcze raz w tej samej osobie czy to raczej juz nie mozliwe?

23

Mam trochę podobną sytuację, z tym że my się nawet nie widzieliśmy ale mieliśmy kontakt codziennie przez kilka dobrych miesięcy. Niestety odległość i inne niesprzyjające czynniki sprawiły, że on się wycofał z tej znajomości. Nie chce mi się wszystkiego opisywać dlatego wklejami Ci linka do mojego wątku http://www.netkobiety.pl/t65170.html
Ja zastanawiam się, czy lecieć do niego i doprowadzić do naszego spotkania w cztery oczy, może Ty też byś mogła polecieć chociaż na parę dni?
Pozdrawiam.

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024