Wyśniłam tę miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Wyśniłam tę miłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Wyśniłam tę miłość

Spokojna, rozsądna i uporządkowana, tak mówią a może mówili o mnie znajomi i rodzina.
Wiodłam uporządkowane życie z idealnym z pozoru facetem u boku, nie mężem ale na ten temat nie chcę się rozpisywać.
Ale przez wiele lat od czasu do czasu śniłam o mężczyźnie, jednego wieczoru śniły mi się jego pocałunki, innego, że się kochamy. Nigdy nie widziałam jego twarzy, pamiętam zapachy, dotyk i niesamowitą namiętność. Z pozoru spokojna ale tylko ja wiem co mi w duszy gra smile

Któregoś dnia pojawił się on, znałam go ale tylko trochę.
Gdy pocałował mnie drugi raz wiedziałam, że tak smakowały pocałunki w moim śnie (pierwszy pocałunek był do bani). Przy nim dotyk, pieszczoty były tym czego od zawsze pragnęłam. Nagle spotkałam na swojej drodze kogoś kto mnie uzupełniał, imponował mi, chciał tak jak ja, realizować swoje marzenia i cele z tą drugą osobą u boku, chciał mieć takie miejsce na ziemi...
Uwolnił mnie od wielu moich kompleksów, nigdy żaden mężczyzna nie powiedział mi tyle dobrego. Nagle moje wady stały się moimi zaletami. Dla tej miłości chciałam być lepszym człowiekiem, na pewno dorosłam. Uwolnił we mnie energię, która tkwiła we mnie głęboko. Pokazał, że moje demony są maleńkie i nie należy się bać. Zobaczyłam zupełnie inny świat smile

Później on skrzywdził mnie a ja jego. Czasem spoglądam na niego ukradkiem - z pozoru spokojnego człowieka, często niezauważanego przez innych, w którym drzemie tak ogromna pasja życia smile
Wiele przeszłam. Teraz znów się uśmiecham, moje uczucia się nie zmieniły, nabrałam dystansu, chcę żeby był szczęśliwy smile Któregoś dnia znów będę kochać ale on na zawsze pozostanie ze mną.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyśniłam tę miłość

To miałaś szczęście że doznałaś takiej miłości.. niestety wszystko się kończy co dobre i tak też było w Twoim przypadku...

3

Nieraz sama w to nie wierzę, czasem myślę że to był tylko sen...
agiszka94 jesteś młodziutka, wszystko przed Tobą, przed każdym z nas. Nigdy nie wiadomo co nas jeszcze czeka:)

4

maly_puszek napisał/a:

Nieraz sama w to nie wierzę, czasem myślę że to był tylko sen...
agiszka94 jesteś młodziutka, wszystko przed Tobą, przed każdym z nas. Nigdy nie wiadomo co nas jeszcze czeka:)

A czemu skończyliście znajomość ... Nie opisujesz dokładnego powodu ?

5

Nie chcę dokładnie tego opisywać. Trochę niedomówień, nasze uparte i skomplikowane charaktery, obojgu życie wcześniej dało w kość... Trochę to zawiłe.
Mam nadzieje, że któregoś dnia znów będziemy znajomymi smile

6

maly_puszek napisał/a:

Nie chcę dokładnie tego opisywać. Trochę niedomówień, nasze uparte i skomplikowane charaktery, obojgu życie wcześniej dało w kość... Trochę to zawiłe.

A czemu nie spróbujesz odnowić znajomości?

7

agiszka94 napisał/a:
maly_puszek napisał/a:

A czemu nie spróbujesz odnowić znajomości?

Dołączam się do pytania, czy skoro było tak pięknie, nie warto spróbować jednak być w pozytywnych relacjach?

8

Próbowaliśmy...
Każda kolejna próba poprawy relacji kończyła się jeszcze większą katastrofą, wystarczyło jedno słowo, jeden sms i bach...
Bardzo to odchorowaliśmy, chyba było za dużo bólu, nieporozumień.
Ile można próbować i się ranić. Czasem trzeba powiedzieć dość. Nie jesteśmy już nastolatkami.

Nie będę podawała szczegółów bo świat jest mały wink
Wiem, że prawdziwa miłość istnieje i tym się chciałam z Wami podzielić :*

9

maly_puszek napisał/a:

Próbowaliśmy...
Każda kolejna próba poprawy relacji kończyła się jeszcze większą katastrofą, wystarczyło jedno słowo, jeden sms i bach...
Ile można próbować i się ranić. Czasem trzeba powiedzieć dość. Nie jesteśmy już nastolatkami.

smile

10

Czasem tka jest ze nam się coś śni a po jakimś czasie spełnia.

kamikarze24 napisał/a:

Mnie od wielu lat śni się pogrzeb mojego męża. A z tego co się orientuję przynajmniej tydzień temu jeszcze żyl;)

12

bialy.kwiat.paproci napisał/a:
kamikarze24 napisał/a:

Mnie od wielu lat śni się pogrzeb mojego męża. A z tego co się orientuję przynajmniej tydzień temu jeszcze żyl;)

Widać bardzo kochasz swojego męża jeśli o czymś takim śnisz !!!!!!!!! hmm

13

Dobrze, że nabrałaś dystansu..

14

Tylko czy "wielka miłość" może minąć?

Doughnut napisał/a:

Tylko czy "wielka miłość" może minąć?

Dobre pytanie. Wygląda na to, że brak na nie jednoznacznej odpowiedzi.

16

maly_puszek napisał/a:

Próbowaliśmy...

Zależy co ktoś rozumie pod tym pojęciem i jak sobie ją wyobraża.  Ale to prawda, że życie pisze najdziwniejsze scenariusze.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Wyśniłam tę miłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024