Czekam przed jaskinią na faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czekam przed jaskinią na faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czekam przed jaskinią na faceta

Witajcie!
Dotychczas tylko czytałam, ale postanowiłam dzisiaj do Was napisać. Wiem, temat był juz pewnie kilka razy omawiany, ale nadal nie potrafię sobie z nim poradzić.

Jestem w związku od dwóch miesięcy. Spędzaliśmy każdą chwilę (6 razy w tygodniu), pisaliśmy godzinami... a wszystko kosztem swoich pasji, znajomych i rodziny. Nie byliśmy wcześniej w żadnych związkach i gdy poznaliśmy się i okazało się, że odbieramy na takich samych falach wprost nie mogliśmy się od siebie oderwać.  Rozumiem jednak, że potrzebujemy też czasu dla siebie. Ale po takim początku każdy dzień bez spotkania zaczyna mnie przerażać. I chociaż dobrze wiem, co wówczas robi czuję jak narastają we mnie wątpliwości, zaczynam się bać, że już nie wróci. Im dłużej o tym rozmyślam tym tworzą się we mnie różne scenariusze...

A co wy robicie?  Nie chodzi mi tutaj o jakieś fizyczne zajęcia, bo sama mam swoje pasje, którym chętnie się w takich dnia oddaję, ale jak radzicie sobie z tymi czarnymi myślami?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czekam przed jaskinią na faceta

zinnejplanety to brak dojrzałości do związku smile Ale nie martw się- to się będzie  z czasem zmieniać smile
Też tak miałam, w wieku lat 16-17.

3

zinnejplanety napisał/a:

....ale jak radzicie sobie z tymi czarnymi myślami?

Ja olewam. Zaczynam myśleć o czymś innym. Po pewnym czasie wyrabia się automatyka.

4

Przez tytul myslalam, ze to bedzie opowiesc o zanikajacych meskich cechach u panow. Szkoda chetnie bym poczytala.  Co do tematu postu, to mysle ze ta wasza wzajemna fascynacja sie niedlugo skonczy, a poki co powinnas cieszyc sie tymi motylkami.

5 Ostatnio edytowany przez Skywalk (2013-11-25 23:37:45)

Cieszyć się i nie przeginać z tymi kontaktami bo się Twojej dziewczynie znudzisz a wtedy koniec znajomości bliżej niż dalej. Staraj sie nie być tak ciągle dostępny i do Jej dyspozycji, trochę zajmij się sobą, swoimi pasjami, czasem skocz z kumplami na piwo żeby potem nie było posta : byłem dla niej 24/dobę a olała mnie i poszła sobie. Więcej luzu realizacji tego co Cię kręci,  a w tym wszystkim trochę czasu dla swojej pani. Zdrowy umiar przede wszystkim,. ptasim mlekiem też się można przejeść. Pozdrawiam

Hehe, tak to jest jak się nie czyta uważnie, na szczęście moja rada dotyczy obydwu stron. Pozdrówka

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czekam przed jaskinią na faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024