Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!
Nie jesteś zalogowany.
Słyszałam ze są jakieś psychologiczne metody i techniki uwodzenia. Znacie coś ? Możecie polecić jakieś kniżki ?
Musisz być pewna siebie, no idealnei jak coś zaskoczy to wtedy masz ułatwione zadanie, jak nie, to masz pole do popisu:) Mów pewnym głosem, pzrekonana o tym o czym mowisz, zarzuć parę arzy włosami, pobaw się kosmykami, zerknij na niego spod oka, uśmiechnij się zalotnie, takie banały-czy zadziałają, zależy od zainteresowania faceta:)powodzenia!!!
To ja Wam powiem jak,jako facet mogę zdradzić co na nas działa:) Wcale nie tak jak mówisz zaneta, te sposoby juz nie dzialaja na wspolczesnego mezczyzne, sa wziete chyba z jakis podrecznikow do uwodzenia, i dlatego nieskuteczne!!!W taki sposób możesz uwieść jakiegoś pustego macho, a nie inteligentnego mężczyznę. Mnie tak byś nie uwiodła. Na inteligentnego faceta może zadziałac tylko elokwencja i inteligencja kobiety, no i to nieokreślone cos i porozumienie dusz!!!![]()
Słuchaj inteligencie piszesz o współczesnym mężczyźnie jednak sam jako facet nic nie wiesz o sobie a co dopiero o współczesnym mężczyźnie.
Nie oszukujmy się FACET BYŁ JEST I BĘDZIE WZROKOWCEM!!!
To jego pięta achillesowa!!
Tak więc idź do kosmetyczki zrób się na bóstwo i teraz najważniejsze ubiór.
Musisz co nie co pokazać żeby przykuć faceta uwagę.
Więc pokaż nogi ale bez przesady masz się nimi pochwalić NOGAMI a nie tyłkiem przecież nie chcesz jakiegoś nie wyżytego zboczeńca.
No i dekolt również pokaż że jesteś kobietą ale niech to będzie tak, że choćbyś mówiła o sobie jestem atrakcyjna ale porządna!
Więc jak już będziesz ubrana wystrojona i wyperfumowana to dyskretnie rozglądaj się wokół siebie czy aby ktoś ci się nie przygląda "nie zawiesił oka na Tobie" jeżeli znajdziesz takiego i spodoba ci sie to delikatnie się na niego popatrz lekko uśmiechnięta i daj mu do zrozumienia żeby się nie bał i podszedł. NIGDY BROŃ BOŻE TY NIE PODCHODŹ I NIE ZAGADUJ!!!
To On ma Ciebie zdobywać, a nie ty jego!!! A dokładnie to ty zdobywasz jego ale w sposób, że to facetowi wydaje się że zdobywa Ciebie!!!
Jak już podejdzie i zagada to wtedy się okaże czy jest inteligentny i elokwentny, czy imprezowy i wariacki, czy jeszcze jakiś inny.
Ale na początku udawaj nie dostępną ale otwartą niech się wysili i trochę na poci.
Pozdrawiam.
No z tym,że z facetem trzeba w ten sposób,żeby myślał,że jest zdobywca to się akurat zgadzam!!!Ale niekoniecznie wygląd Barbie go powali. Po prostu urok wypływający z wnętrza, który powoduje,że kobieta promienieje na zewnątrz i powiedzmy ma to COŚ. To podobające się akurat jemu:) Bez iskry, nie ma o czym mówić, żaden wysiłek nie pomoże!!!Facet może stroszyć piórka, al ejak nie ma tej magii, to nici z uwodzenia...Chyba,że chodzi o znajomość na jedną noc,ale przypuszczam ,że na tym forum nie w tym kontekście się rozmawia...dlatego m.in. tu jestem:)
pozdrawiam
Hmm blask i iskierki hmm..
Faceci przecież nie są uczuciowi, więc blask to może jedynie kobieta zrobić jakimś takim czarującym spojrzeniem które go zahipnotyzuje. I nie oszukujmy się że na I spojrzenie to facet leci na wygląd taka natura już mężczyzn najpierw widzi piękno, a potem jego aspekty. Oczywiście inteligencja, elokwencja też się liczy, chemia tak samo. Ale pierwsze spojrzenie.
Czy jakiś mężczyzna podszedł do źle zadbanej kobiety???
Kobieta przyciąga pięknem a oszałamia resztą wiedzą itd.
Nie lecimy tylko na piekno ... czasem uwieść nas moze inteligencja i dobroc
Moj osobisty przyklad, zakochalem sie przez internet w mojej pannie i jak sie spotkalismy okazalo sie ze coz ... uroda to nie rzecz w zyciu najwazniejsza
Zaiskrzylo miedzy nami ot tak, gdzies na internetowych laczach, bez gestów, bez spojrzen, uwiodly mnie jej slowa ...![]()
Ja myślę, że najważniejszy jest uśmiech
Nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś zakochał się w ponuraku czy ponuraczce ![]()
a ja wiem, że atrakcyjność wzajemna to sprawa tak indywidualna jak żadna inna. Pewnie, że większośc rad jest skuteczna, aleskuteczna na "ogół", a przecież my nie chcemy podrywać żadnego ogółu( chyba:) ) tylko tych z góry "upatrzonych". i Dlatego lepiej stosować srategie dopasowane do danego typu człowieka: inaczej będziemy zwracać uwagę księgowego, a inaczej alpinisty... aczkolwiek oczywiście jeden i drugi to mężczyzna, a wobec tego wzystkie powyższe rady w pierwszym wrażeniu i pierwszym konkatcie jak najbardziej warto "wypróbować" ![]()