Proszę o pomoc - potrzebuję ubrań dla mnie i córki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Proszę o pomoc - potrzebuję ubrań dla mnie i córki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Proszę o pomoc - potrzebuję ubrań dla mnie i córki

Mam 19 lat i jestem mama córeczki, która ma 2lata i 6 miesiecy, nie miałam łatwego życia rodzice byli alkoholikami i trafiliśmy do babci i dziadka , ale tam nie było lepiej... Nie miałam ksiązek do szkoły, jak zaszłam w ciąże znęcali się nade mną psychicznie i fizycznie:(. Wujek co tydzień przyjeżdzał i pił alkohol:(. Chce wychować córkę najlepiej jak potrafie. Proszę dobrych ludzi o ubrania dla mnie i córki. Z całego  serca bardzo dziękuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o pomoc - potrzebuję ubrań dla mnie i córki

Paulina 19
napisz coś więcej sobie gdzie teraz mieszkasz ? jakie duze jest dziecko ? co najbardziej Ci potrzebne ?

3 Ostatnio edytowany przez Olinka (2013-11-16 17:00:09)

paulinka, ja mam córke 3 latka akurat miałabym dla ciebie ciuszki, zabawki itd pisz czego potrzebujesz i skąd jestes...a czemu do domu samotnej matki nie pójdziesz? (ja bylam) nie jest to cos wymarzonego,ale tam pomagaja prace, mieszkanie znaleźć, pomoc społeczna alimenty od ojca dziecka....będzie tam wam lepiej niz w takim domu nie uwazasz ?trzymam za was kciuki odezwij sie

4

coś się nie odzywa ta Paulinka

5

no nie zaglada czyzby to tylko blef

6

Zanim chcecie pomóc to lepiej sprawdzić  czy ktoś nie wykorzystuje naszego dobrego serca , czasami na forum ludzie to są aktorami kłamią itp. i myślą , że nie idzie tego sprawdzić... Ja byłam naiwna wielokrotnie teraz umiem odmawiać i mówię nie... Ostatnio na ulicy zaczepiło mnie dwoje ludzi jeden przed bankiem prosił zaledwie o 50 gr. powiedziałam nie mam i poszedł ake z kobietą było trudniej jeszcze troszkę a by mnie pobiła na mieście za to , że byłam ładnie ubrana i nie dałam jej kasy o którą prosiła ale Ja jestem bez pracy a ona czekała na rentę bo mówiła jest na rencie ale ma jakieś środki do życia Ja mam też ale co ją to obchodzi też jestem ale na socjalu a to nie wiele ale zawsze jakiś grosik .

Co prawda jest tego samego zdania  flores,bo sama kiedys sie nacielam dalam kobiecie zebrzacej z dizeckiem na ulicy grosik,co sie okazalo poszlo nie na chleb a na ....wiadomo na co ...

Ja owszem tez potrzebuje ale nie chce pieniedzy tylko ubran,jest watke tutaj moj w ogloszeniach i wciaz aktualny.Pomogla mi osoba z forum Gojka,i jestem za to jej wdzieczna,bo naprawde pomoc byla potrzebna.choc to bylo malo rzeczy bardziej dziewczece ,przewinelo sie ubranka rowniez chlopiece,wiecej to bylo zabawek i ksiazeczek,mimo to widzialam radosc moich dzieci a to dla mnie duza uciecha i i szczescie ,z tego ze dzieci byly zadowolone.Jak mowie pomoc jest nadal aktualna.Szkoda ze tak malo osob pomaga....

8

Mi pewna anonimowa forumowiczka pomogła też jestem jej wdzięczna smile Dziękuję smile   Może inaczej powinnam napisać nie tyle mi co dziecku a raczej matce dziecka która urodziła synka , wysłała mi piękne ciuszki dla dziecka  smile  Ludzie jeszcze potrafią być dobrzy i szlachetni smile

9

mi tez pomogły kiedyś w ubraniach , bo o to prosiłam dla moich dzieci . ale pieniędzy nigdy nie daje

10

elzbieta47 napisał/a:

mi tez pomogły kiedyś w ubraniach , bo o to prosiłam dla moich dzieci . ale pieniędzy nigdy nie daje

Rosądna i dojrzała decyzja ja już też nie daje pieniędzy nie daję się złamać....

11

wiecie piniazki to trzeba sobie zapracować . kiedyś tez dziewczyna prosila o rzeczy a potem coraz to częściej nie chciała rzeczy a pieniądze . prosto powiedziałam mogę oddac rzecz ale pieniędzy nie dam . wiec kontakt się urwal

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Proszę o pomoc - potrzebuję ubrań dla mnie i córki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024