BRAK CHĘCI NA SEKS - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » BRAK CHĘCI NA SEKS

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: BRAK CHĘCI NA SEKS

Mój partner wogóle może nie uprawiać seksu.. Gdy zaczynam ten temat zaczyna sie kłótnia i mowi ze myslę tylko o jednym.. Dluzej juz tak nie dam rady.. Co robic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: BRAK CHĘCI NA SEKS

Szok i niedowierzanie. To naprawdę jest facet? Nie zmieniał płci ?

3

agnieszka2610 napisał/a:

Mój partner wogóle może nie uprawiać seksu.. Gdy zaczynam ten temat zaczyna sie kłótnia i mowi ze myslę tylko o jednym.. Dluzej juz tak nie dam rady.. Co robic?

Chetnie pomogę. big_smile

4

N4VV napisał/a:
agnieszka2610 napisał/a:

Chetnie pomogę. big_smile

Ja również smile

5

Twierdzi że ma stresującą pracę i poprostu mu się nie chce...

6

agnieszka2610 napisał/a:

Twierdzi że ma stresującą pracę i poprostu mu się nie chce...

Tak od razu przestalo mu się chcieć? A niema kogoś na boku?

7

Pewnie kogoś tam ma a autorka za jakiś czas się o tym przekona

8

Nie wydaje mi sie zeby kogos mial... jak juz miedzy nami do czegos dochodzi to to trwa niecala minute..

9

agnieszka2610 napisał/a:

Nie wydaje mi sie zeby kogos mial... jak juz miedzy nami do czegos dochodzi to to trwa niecala minute..

I tutaj może być cały problem. Chłopak wie że jest krótko dystansowcem i się tego wstydzi. Minuta seksu nie jest powodem do dumy niestety.

10

Dziwne . Może porozmawiaj z nim dlaczego nie chce się kochać . I czy z tego powodu że za szybko dochodzi .

11

Może ten wątek okaże się pomocny: http://www.netkobiety.pl/t12599.html

Ten problem nie jest taki rzadki w przyrodzie, jak by się mogło wydawać.

12

Tak w sumie to mnie tez odechciewa się  pieszczot jak sobie pomyślę że znowu będzie to samo i  zero inicjatywy ze strony mojej dziewczyny poza tym ona po roku spotykania się nie godzi się na sex, a mnie już lizanie się i miętolenie cyca a raczej dwóch po prostu zbrzydły, poważnie się zastanawiam czy przy kolejnym wspólnym weekendzie wogle ja dotykać.

13

Probuje z nim rozmawiać ale swierdził, ze nie wie dlaczego tak jest... Mi z kolei tez nie chce sie zaczynać jak mam zostac odrzucona kolejny raz no i jak ma to trawac sekundy.. Nie odczuwam wtedy zadnej przyjemności...

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » BRAK CHĘCI NA SEKS

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024