Czy warto się jeszcze z nią przyjaźnić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy warto się jeszcze z nią przyjaźnić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy warto się jeszcze z nią przyjaźnić?

Hej.
Tak się zastanawiam. Miałam/mam przyjaciółkę w moim wieku i mamy po 19 lat. Znamy się od 3 lat, ale tyle czasu razem spędzałyśmy i w ogóle. Wiele wspaniałych chwil itd. Myślałam, że to właśnie to największa przyjaźń jaka kiedykolwiek mnie spotkała. Pozwoliłam również sobie na zaniedbanie innych przyjaciół i znajomych właśnie dla tej przyjaźni. W wakacje jednak zaczęłam zauważać coś dziwnego. Pierwsze objawy miałam, gdy nie widziałyśmy się przez parenaście dni, jednak przez pisanie sms i facebook jakoś nie myślałam o tym. Postanowiłam jednak "wyłączyć się" i przez ponad miesiąc nie rozmawiałyśmy. Postąpiłam tak, ponieważ zrozumiałam, że byłam wykorzystywana jako "POCIESZENIE", gdy jej coś nie szło. Zawsze ją jakoś usprawiedliwiałam itd, ale zrozumiałam, że byłam dla niej tylko 1 z wielu znajomych. Czuję się wykorzystana i żałosna. Fakt rozmawiamy, bo jesteśmy razem w klasie, ale to sporadycznie. Zdarza się, że napisze do mnie, ale odpisuje w sposób taki, by nie kontynuować rozmowy. Mam wrażenie, że pisze do mnie, bo nudzi jej się lub dlatego, że niedawno jej "miłość" ją "olała".
Nie wiem co o tym sądzić i co mi radzicie. POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto się jeszcze z nią przyjaźnić?

Julia, tym bardziej my nie wiemy smile
Skoro tak czujesz, tak oceniasz relacje między Wami to najpewniej tak jest. Co Ci tu poradzić? Zaangażowałaś się, spodziewałaś się czegoś innego a tu rozczarowanie. Zdarza się! Szukaj dalej smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy warto się jeszcze z nią przyjaźnić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024