IMPREZY!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: IMPREZY!!

heeej.. co sądzicie o poznawaniu innych osób na imp?? czy to w ogole ma sens?? czesto słyszałam że znajomość z chłopakiem zaczyna się na imp i kończy się razem z nią., ja jednak czesto imp i chcialabym poznac jakiegos w koncu normalnego chlopaka.. ale.. zawsze jest cos nie tak.. ;/ a naprawde chcialabym się w końcu szczęśliwie zakochać.. Ale gdzie indziej można ich poznać jak nie na imp?? ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: IMPREZY!!

Hej.Uwierz mi,ze na imprezie nie poznasz normalnego chłopaka,a zwlaszcza na dyskotece,a wiem co mówie bo też tak myslałam,że w taki sposób jest łatwo nawiązywać znajomość i jest,ale na jedną noc,a potem koleś Cie nie zna i leci do innej naiwnej...Jeżeli jest Ci pisany ten jedyny to spotkasz go w odpowiednim czasie;)

3

Jeśli jest autorce pisany ten jedyny, to spotka go nawet na imprezie wink
Na imprezy chodzą też normalnie ludzie, uwierz mi smile
Jednak, jak najbardziej się zgadzam z tym, że duża liczba facetów (jak i kobiet), szuka jedynie towarzyszki do zabawy na wieczór. Po imprezie, niekoniecznie znajomość trwa dalej.

4

No może i są JACYŚ NORMALNI ,ale nie oszukujmy sie,każda mniej wiecej wie co sie dzieje na imprezce.I to nie jest fajne uczucie bawić się z chlopakiem i jest supcio miodzio,a na nastepnej imprezie widzisz go z inną.A niektorzy normalni są zajęci i też dupa z tego.........

5

Impreza czy nie impreza to nie ma znaczenia smile moim zdaniem to zależy tylko i wyłącznie od człowieka jaki on jest. Ja mam kilka koleżanek, które poznały, obecnie już, swoich mężów właśnie na imprezie smile Mężczyznę swojego życia droga autorko wszędzie możesz spotkać smile i życzę Ci powodzenia w jego odnalezieniu big_smile big_smile

6

ja też spotkałam na imprezie swojego obecnego narzeczonego... smile i naprawdę jest normalny ;D ja na przyklad widziałam po facecie i jego zachowaniu czy będe dla niego na jedną impreze czy nie, to widać który jest porządny a który nie za bardzo. wink

7

Uważam że na imprezie nie da się poznać miłości swojego życia . Tam chodzą osoby aby się zabawić na pewno nie po ty bo poznać kogoś na stałe . Rzadko kiedy spotkać można kogoś o normalnych zamiarach choć jak niektóre z dziewczyn piszą jednak można .

8

ChcęByćMamą, powiem Ci tak...
Ja swojego obecnego męża, poznałam na "czacie" big_smile To tez nie jest miejsce na "szukanie kogoś do związku". Mało tam osób, które chcą jedynie poflirtować, pobajerować ewentualnie zabawić się czyimś kosztem? Nie mało. Dużo. Może i nawet większość, jednak tak samo jak i na imprezie, zdarzają się osoby, które traktują innych poważnie. Tu nie chodzi o miejsce, w którym sie kogoś poznaje, a jedynie o charakter człowieka. Dupka można poznać wszędzie i na imprezie i w szkółce niedzielnej. Tak samo jest z normalnymi, fajnymi ludźmi.

9

Margolinka ja wiem wiem . Tak więc napisałam ze jednak można poznać kogoś z kim można stworzyć rodzinę . No a tb powiem że trafiło ci się smile ja z opowieści koleżanek które piszą na czacie słyszę tylko nie miłe komentarze tongue

10

Autorka pisze o imprezie, ale co konkretnie się pod tym kryje? Dyskoteka, domówka, koncert, karaoke, impreza klubowa (nie wiem czy się różni od dyskotek, dla mnie to jedno i to samo tongue), impreza otwarta itd. Zależy jaki to klub, jakie towarzystwo. Znam sporo par, które poznały się na domówkach (znajomi znajomych itd), na koncertach (ten sam gust muzyczny). Co do dyskotek konkretnie, to chyba zależy od klubu. U mnie w mieście jest jedna dyskoteka uchodząca za taką, gdzie można spotkać kogoś tylko na jedną noc i absolutnie nikt tam partnera nie szuka smile Są też takie kluby, gdzie ludzie są "normalniejsi" i tam już nie bałabym się podejść do chłopaka big_smile

11

Ja poznalam swojego faceta na imprezie co prawda nie w klubie ale na domowce I jestesmy juz razem 2 lata wiec da sie  smile

12 Ostatnio edytowany przez Cyklon (2014-01-18 15:20:49)

anetaaaaaaa napisał/a:

heeej.. co sądzicie o poznawaniu innych osób na imp?? czy to w ogole ma sens?? czesto słyszałam że znajomość z chłopakiem zaczyna się na imp i kończy się razem z nią., ja jednak czesto imp i chcialabym poznac jakiegos w koncu normalnego chlopaka.. ale.. zawsze jest cos nie tak.. ;/ a naprawde chcialabym się w końcu szczęśliwie zakochać.. Ale gdzie indziej można ich poznać jak nie na imp?? ;/

Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, 90% "imprez" to nie po prostu dyskoteka, albo potańcówka, a "petting parties" - tam się idzie nachlać i kogoś pomacać. smile Może i Ci się tam trafi jakiś zdezorientowany facet z księżycia, który nie rozumie po co ta "impreza" i będzie chciał związku, ale marne szanse.

Życie samo przynosi kontakty - studia, praca, znajomi Cię z kimś zapoznają itp.

13

Ja z mojego doświadczenia nie polecam imprez. Poznałam tam paru chłopaków, z jednym nawet byłam dłużej ale wszystko to niewypały...
są ciekawsze zajęcia, formy spędzania czasu gdzie można poznać ciekawych ludzi, a wspólne zainteresowania zbliżają smile

14

Pytanie do pań, które twierdzą, że na imprezach nie można poznać normalnych facetów. Gdzie według was można spotkać miłość swojego życia?

15 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2015-04-13 12:56:13)

Laan napisał/a:

Pytanie do pań, które twierdzą, że na imprezach nie można poznać normalnych facetów. Gdzie według was można spotkać miłość swojego życia?

Hmm... Według mnie wszędzie. To przeznaczenie rządzi tym co, gdzie, z kim, kiedy i jak. Ja np spotkałem swojego narzeczonego na firmowej imprezie integracyjnej organizowanej przez (spam). I nie uważam, aby był z tych "nienormalnych"... Wręcz przeciwnie.

16

Ludzie się poznają w najmniej oczekiwanych momentach w jeszcze mniej oczekiwanych okolicznościach.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024