lek antydepresyjny a wynik testu ciazowego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » lek antydepresyjny a wynik testu ciazowego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: lek antydepresyjny a wynik testu ciazowego

witajcie od tygodnia spoznia mi sie miesiaczka a musze zaznaczyc ze mialam regularne nawet nie mam objawow zebym miala dostac podejrzewam ciaze wiec zrobilam test jednsk wynik negatywny od poltora roku biore lek antydepresyjny rexetin czy mozliwe jest aby on wplynal na wynik testu?prosze pomozcie bo okropnie sie denerwuje a musze dodac ze mam objawy wskaxujace na ciaze co myslicie o tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: lek antydepresyjny a wynik testu ciazowego

Lek nie ma wpływu na wynik testu ciążowego. Dla pewności i własnego spokoju możesz powtórzyć test albo, jeśli silnie podejrzewasz, ze jesteś w ciąży wykonać badanie na betaHCG w laboratorium.

3

czuje ze to chyba wlasnie ciaza miesiaczka spoznia mi sie ponad tydzien okresu nie mialam. juz okragly miesiac jutro powtorze test jednakze gorzej z badaniami o ktorych wspomnialas poniewaz pracuje zaledwie drugi miesiac. wiec nie ma opcji abym. wziela wolne lub sie zwolnila taka praca jestem okropnie zdenerwowana a do tego te podejrzane objawy czesto oddaje mocz schudlam mam mniejszy apetyt ciagle jestem zmeczona i czeste bole glowy...

4

Może być też tak, że przez nerwy okres Ci się spóźnia. Wystarczy, że zaczniesz podejrzewać ciążę, przyjdzie stres i okres z głowy.
Urlopu na żądanie nie możesz wziąć? Aż tak jest ciężko?

5

no wlasnie nawet z urlopem jest tak ciezko poniewaz umowe mam do konca wrzesnia taka durna praca a jesli chodzi o mohe stresowanie to dopiero teraz zaczelam sie tym stresowac bo zauwazylam ze zbyt dlugo miesiaczki nie ma jeszcze kilka dni temu nie myslalam o ciazy bo spozniala mi sie kilka dni alle teraz to juz jest naprawde dlugo

6

powtorzylam test ale niestety wynik rowniez negatywny a misiaczki nie mam i nawet sie na nia nie zapowiada:(nie wiem juz co myslec i robic aby sie dostac na wizyte do ginekologa. to trzeba czekac minimum miesiac bo sa takie kolejki a prywatnie. to tylko wtorki i czwartki

7

witajcie nie wytrzymalam niepewnosci i wzielam wolne i bylam dzis u ginekologa dostalam skierowanie na beta hcg i o 13 bedzie wynik a z wynikien znowu do lekarza teraz przynajmniej juz bede wiedziec ale stresuje sie jeszcze bardziej

8

Różne są objawy braku miesiączki - ja sama się zastanawiam, czemu w tym miesiącu nie miałam normalnej tylko zwykłe plamienia i to takie bardzo skąpe. Co prawda, u mnie da się to wytłumaczyć stresem i nieregularnymi posiłkami, bo byłam w sierpniu na praktykach, gdzie bywało, że przez 9-10 h nie miałam kiedy co zjeść.

9

no i nie jestem w ciazy okazalo sie ze lek antydepresyjny ktory przyjmuje spowodowal zaburzenia wiec lekarz zapisal mi luteine na wywolanie miesiaczki i kazal isc do lekarza aby zmienic antydepresant ale przynajmniej juz wiem co jest i koniec mojego stresu

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » lek antydepresyjny a wynik testu ciazowego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024