Witam , dowiedziałem się po roku czasu ze moja kobieta całowała się z innym facetem jesteśmy ze sobą trzy lata,podejrzewałem od samego początku że doszło do czegoś między nimi za każdym razem się wypierała mówiąc że nie zrobiła nic o co mógłbym być zły. W końcu jakimś cudem usłyszałem od niej prawdę, oprócz tego wiem ze dała swój numer telefonu kilku facetom. Potrafiła nawet będąc ze mną na dyskotece przy mnie flirtować wzrokowo z innymi facetami i za każdym razem mówiła że nie potrzebnie mam pretensje. Ona twierdzi ze te wszystkie rzeczy które robiła są bez znaczenia ze jestem dla niej najważniejszy , że mnie kocha , że tylko ja się liczę , że zrobi dla mnie wszystko itp... Te wszystkie flirty i dawanie telefonu wybaczałem jej , o pocałunek z innym facetem jestem w.....y. Nie wiem co mam robić tyle razy zawiodła moje zaufanie. Pocałunek tłumaczy alkoholem , flirty i dawanie numeru telefonu obcym co dopiero poznanym facetom różnie , a to że bardzo prosił , albo nie potrafi powiedzieć dlaczego to zrobiła. Chce żebym jej wybaczył dał jeszcze jedną szanse. Bardzo ją kocham , ale już mam dość tych wszystkich jej błędów jak ona to nazywa. Proszę pomóżcie.
Czynami wyrażamy swoją miłość do drugiej osoby. Z tego, co napisałeś jasno wynika, że ona do Ciebie nic wielkiego nie czuje. Gdy się kogoś kocha, nie robi się tych samych rzeczy z innymi, co z partnerem. Jak teraz zaczniesz akceptować jej pocałunki z innymi, to później pójdziecie jeszcze dalej...
Nie wróżę szczęścia temu związkowi.
Tak wiem ze może robiłem zle przymykając oko na to co robiła i jej wybaczałem , ale bardzo ja kocham. Z drugiej strony mogłem też od razu zareagować stanowczo.
Jeszcze masz na nosie różowe okulary, ale one zejdą
Pamiętaj, że w każdym układzie(np. w związku) są pewne zasady. Jeżeli Tobie przeszkadza jej zachowanie, to ją o tym poinformuj.
I szanuj się, człowieku! Jak pozwolisz sobą tak pomiatać, to jak ona ma Cię szanować?
Mówiłem jej za każdym razem że mnie rani i za każdym razem obiecała zmianę , poprawę , ale za jakiś czas znowu się to powtarzało. Może w końcu zrobię to co powinienem zrobić i zakończę tą znajomość.
Zakończ. Gdzieś na pewna czeka na Ciebie lepsza istotka.
Przez jakiś czas może boleć po rozstaniu, jak coś do niej czułeś, ale to minie ![]()
Jak teraz tak robiła, mimo Twoich reakcji na to, to będzie robić dalej. Takie osoby się tym nie przejmują. Chyba, że jest już po ptakach.
Co masz na myśli pisząc, że chyba jest już po ptakach?
To znaczy, że może się obudzić dopiero, jak od niej odejdziesz. Ale nie łudź się jej tekstami. Nawet jakbyś jej uległ, to przez pewien czas ona będzie miła, ale później znowu wrócicie do poprzednich sprzeczek.
Wiesz myślę podobnie , wielkie dzięki za chwile rozmowy i otworzenie oczu na to wszystko. Uważam że teraz podejmę odpowiednią i zdecydowaną decyzje.
Nie mówiła o pocałunku to równie dobrze mogła nie mówić i wielu innych "ciekawszych" rzeczach. Po coś w końcu te numery chyba dawała. Jakby chciała to by podała inny "skoro tak bardzo prosił". Wytłumaczenie "sama nie wie" to żadna wymówka, dziewczyna pewnie lubi się dowartościować w ten sposób.
Jak już ktoś to ładnie ujął - miłość wyraża się nie słowami, a czynami. Twoja kobieta czynami wyraża brak miłości i szacunku do Ciebie.
Zatem to Ty zadbaj o ten szacunek do siebie samego i podejmij właściwą decyzję, nie kierując się sercem - ta pani na to nie zasługuje. Powinna się wyszaleć, a potem myśleć o związkach.
Na przyszłość będziesz wiedział, że szansę daje się tylko jedną. Gdy ktoś ją marnuje - kopa w tyłek.
Trzymaj się.
Zupełny brak lojalności i braku szacunku do Ciebie.
Masakra że Ty się jeszcze zastanawiasz co zrobić
A może Twoja dziewczyna jest nimfomanką? I po prostu trzeba jej w tym pomóc? Z tego można wyjsc przy pomocy specjalisty i Twojej.
A ja też uwazam, że problem może leżeć głębiej. Kobiety-suki (wybacz za to określenie) zazwyczaj mają zaniżone poczucie własnej wartości (mozesz tego nie widzieć, bo niektóre dobrze się maskują) i potrzebują adoracji i spojrzenia mężczyzn non stop...
zrób kolację z winem i spróbuj ją wypytać o przyczyny jej zachowania i jej uczucia... wino wyciągnie prawdę z człowieka:)
Mi się też wydaje, że ona może czuć się niedowartościowana, przez kompleksy poprzez te flirty, a nawet pocałunek, szukała potwierdzenia swojej kobiecości, atrakcyjności. Zrywać zupełnie bym nie doradzała, ale możesz spróbować wyjaśnić jej zachowanie, tak jak doradziła ci mon, albo oznajmić, że potrzebujesz przerwy, żeby przemyśleć, to wszystko (i wtedy nie kontaktuj się z nią, ani nic - poczuje, że cię traci, to może coś do niej dotrze)
ja bym się o pocałunek wnerwiła, ale niestety częściej to mężczyźni potrzebują potwierdzenia swojej atrakcyjności w taki sposób niż kobiety
jak raz pocalowala, numery rozdaje na prawo I lewo to co ty sie ludzisz? ludzie sie nie zmieniaja. ty dobrze wiesz co sie dzieje, wiesz jaka decyzje masz podjac. a jak ktos sie zachowuje tak jak ona to tylko jeszcze gorzej bedzie- oan bedzie jeszcze bardziej hulac( bo przeciez to ty sie czepiasz') I jeszcze ci wmowi ze nie masz o co byc zazdrosnym. traktuje cie jak zero I wiesz co- to jest tylko I wylacznie twoja wina, BO SOBIE NA TO POZWALASZ. Co innego zebys nie wiedzial, ale ty jestes swiadomy co ona robi za twoimi plecami.
Autorze, według mojej listy wierności, da się to wszystko jeszcze wyprostować. Ale wypadałoby wziąć tą twoją kobietę za fraki i ustalić kilka zasad.
Nie wiem co mam robić tyle razy zawiodła moje zaufanie. Pocałunek tłumaczy alkoholem , flirty i dawanie numeru telefonu obcym co dopiero poznanym facetom różnie , a to że bardzo prosił , albo nie potrafi powiedzieć dlaczego to zrobiła. Chce żebym jej wybaczył dał jeszcze jedną szanse. Bardzo ją kocham , ale już mam dość tych wszystkich jej błędów jak ona to nazywa. Proszę pomóżcie.
Ty też BARDZO prosiłeś. Dlaczego tutaj nie mogła spełnić prośby?
Poza tym beznadziejne tłumaczenia z jej strony.
Zbyt długo tolerowałeś te "wyskoki".
Odpowiedź moim zdaniem jest tylko jedna gdyby Cię na prawdę kochała nie robiła by takich rzeczy wiem to sama po sobie a może nie jest gotowa na poważny związek czy wgl jaki kolwiek związek?
Może gdybyś zaczął robić to co ona może by zrozumiała że jednak źle postępowała wobec Ciebie .