Czy to miłość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy to miłość?

Witam wszystkich smile

Z moją dziewczyną jestem od dwóch lat. Dzieli nas duża odległość (300km) chociaż to nigdy nie było problemem bo codziennie się widujemy i rozmawiamy na skypie a gdy tylko mogę to jadę do niej na parę dni. Znamy się od małego i zawsze nas do siebie przyciągało (wiecie, przytulania się, pocałunki). Dwa lata temu postanowiliśmy spróbować. Ja mam teraz 23 lata a ona 18. Wszystko było dobrze do tych wakacji i nagle zaczęło się psuć...ciągłe kłótnie i moja chorobliwa zazdrość. Przyszedł dzień, w którym stwierdziła, że chce się wyszaleć będąc sama i bez zobowiązań, że jest w takim wieku że tego potrzebuje bo wcześniej dwa lata siedziała w domu. W końcu dowiedziałem się, że mnie zdradziła...i zrobiła to w dość perfidny sposób: w lesie w aucie...
Jestem po poważnej rozmowie z nią, w której stwierdziła, że się zmieniła, że to był błąd i go zrozumiała bo nie chce mnie stracić. Przy mnie zadzwoniła do tego kolesia i kazała mu zerwać ze sobą kontakt. Teraz po paru tygodniach po tym wszystkim widzę po jej zachowaniu, że naprawdę się zmieniła i bardzo się stara aby było dobrze.
Więc w czym problem? W tym, że to dalej boli co zrobiła...ja byłem wierny przez cały czas nawet w naszych trudnych chwilach a ona poszła do innego gdy tylko zaczęło się miedzy nami psuć...nie mam jeszcze pełnego zaufania do niej ale bardzo chciałbym znowu mieć.
Tylko czy to nie jest tak, że jak raz zdradziła to zrobi to znowu? Może nie teraz nie za miesiąc ale za rok lub parę lat? Boję się tego...tym bardziej (co zabawne), że gdy zaczynaliśmy chodzić ze sobą 2 lata temu to była z innym i go ze mną zdradzała...ale twierdziła, że to nie to samo i go nie kochała a ze mną jest inaczej więc...wiedziałem co brałem tak?
Ale ja ją kocham...cholernie mocno...nie wiem co robić sad
Czemu w ogóle to zrobiła skoro przysięgała, że mnie kocha? Jak się kocha to nie robi się takich rzeczy...ja bym nie potrafił...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to miłość?

Na wszystkie pytania i wątpliwości odpowiedziałeś sobie sam w ostatnim zdaniu.
W lesie, w aucie? Błagam...

Ty sobie ją kochaj miłością wieczną, ale nie oczekuj od niej krystalicznej wierności, jeśli w poprzednim związku i w tym zdradzała. Jeszcze w taki sposób?

3

Dokładnie-wiedziałeś co brałeś. Ale...
Moim zdaniem 16-19 lat to najgorszy wiek, wiem po sobie. Wydaje się wtedy, że już się jest super dorosłym, że wszystko wolno, świat tylko czeka na jego podbicie. Nie. W tym wieku powinno się zakazać związków. Każdy jest inny, ale ona nie jest dojrzała i musisz o tym wiedzieć. Jak zobaczy, że zaufałeś znów coś wywinie. Pójdzie na studia i powie, że chce korzystać z życia studenckiego i się z Tobą pożegna.

4 Ostatnio edytowany przez jason99 (2013-08-26 22:36:38)

Wiecie jest jeszcze gorzej...właśnie się dowiedziałem, że zdradziła mnie z dwoma facetami...z jednym się tylko lizała a z drugim ten las...ech. Rzuciłem ją...ale ciągle o niej myślę sad na prawdę nie wiem co robić...ona mnie błagała o przebaczenie ale ja już chyba nie chcę powrotu sad

5

Boże, widzisz a nie grzmisz!

Ja wiem, że szaleńcza miłość, że tęsknota, ale z całym szacunkiem- ogarnij się.
Ona się nie zmieni NIGDY. Zdradzała poprzedniego, zdradziła Ciebie dwa razy (i to jeszcze jak "efektownie") a Ty skamlesz.
Zamiast tego lepiej weź się w garść, poślij ją do wszyskich diabłów, bo dziewczyna funta kłaków nie jest warta. Sorry, wiem, że szacunek musi być, ale to co ona wyprawia to prawdziwy hardcore.

Szkoda, żebyś szedł na zmarnowanie przez nią. Sam jesteś uczciwy, więc uczciwej szukaj.

6

o panie... olej ją.

7

Pewnie macie racje ale to nie takie łatwe sad

8

A łatwiej Ci będzie żyć z nią i na każdym kroku myśleć czy się gdzieś nie gździ po lasach?
Zerwij kontakt, poboli i przestanie...
Znajdziesz PRAWDZIWĄ KOBIETĘ a nie jakąś niezrównoważoną gówniarę.

9 Ostatnio edytowany przez jason99 (2013-08-27 10:51:57)

A może naprawdę teraz się zmieni? Może zrozumiała co straciła? sad Przez ostatnie dni naprawdę się starała i zmieniła...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024