Lepiej mi samej czy to była miłość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Lepiej mi samej czy to była miłość?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Lepiej mi samej czy to była miłość?

Im więcej wiem tym jestem głupsza.A teraz chyba jestem wygodna.Nie myślę nie manipuluje nie kombinuje zamiotłam dziesięcioletni związek z czego 3 lata to formalne małżeństwo ....pod dywan.Nie czuje ,nie planuje,nic nie zamierzam robić.Tak mi dobrze lub jeśli nie dobrze to przynajmniej nie jest żle.Żyje jak w szklanej kuli bez uczuć ale i bez pieprzonego bólu serca.Kretynka nie wierzyłam bajkom o królewnach o piepszonym kopciuszku o rycerzach na białych konikach poznałam małego chłopczyka w muskularnym ciele i no cóż matkowałam mu bo nie znał cholernych literek....nie umiał mówić a ja niestety nie wierzę w połowki cholernych ckliwych pomarańczyk.Wierzę w komunikacje wierzę w słowa .....i nie ma do kogo ich wypowiadać bo no cóż jak rozmawiać z kimś kto ożenił się ze mną a nie z moimi dziećmi.Jak wytłumaczyć że moje dzieci to chwilowa część mnie za kilka lat zostanę sama wyrwę od siebie dzieci jak pióra  własnego ciała i odlecą.Nie zostaną przy mnie bo im na to nie pozwolę bo jestem dobrą matką wysyłam w świat ludzi samodzielnych nie chowam maminsynków moja spódnica jest mini nie ma się czego trzymać jestem kobietą.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Lepiej mi samej czy to była miłość?

I...? Fajnie, że znasz swoją wartość, ale czego oczekujesz? Chciałaś się wygadać? Trochę chaotycznie, a ponoć wierzysz w komunikację.

Ja zdecydowanie wolę wierzyć w czyny, a nie w słowa.

3

czarodziejka123 napisał/a:

Im więcej wiem tym jestem głupsza......

Zwykła rzecz. smile

nie zdolna jestem do żadnego czynu i to problem którego nie ogarniam.Czego oczekuje może podpowiedzi

5

Raczej lepiej Ci samej skoro jak napisałaś był chłopcem w muskularnym ciele... a tak po za tym świetnie napisane smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Lepiej mi samej czy to była miłość?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024