czy jemu jest dobrze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy jemu jest dobrze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: czy jemu jest dobrze

Nie wiem czy już jest taki wątek, jeżeli jest to z góry przepraszam...
po czym poznać, że mężczyźnie było dobrze ? wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy jemu jest dobrze

po tym, że jest wycieńczony, ma delikatny uśmiech na ustach, w oczach widać iskierki, i jak już idziecie spać to przytula się do Ciebie tak mocno, że już nie masz możliwości się nawet ruszyć . wink

3

zagubiona4994 napisał/a:

po tym, że jest wycieńczony, ma delikatny uśmiech na ustach, w oczach widać iskierki, i jak już idziecie spać to przytula się do Ciebie tak mocno, że już nie masz możliwości się nawet ruszyć . wink

Popieram wink tylko z tym przytulaniem nie zawsze, nie koniecznie,to raczej wy to robicie, ku nie możności spokojnego uśnięcia big_smile

4

Po tym, że serce mu strasznie wali, ma wypieki, jest strasznie zmęczony, miał duży wytrysk i powiedziałabym całkiem inaczej niż Zagubiona, idzie od razu spac:D zasypia momentalnie, przynajmniej mój:)

5

Orgazm = jest mu dobrze.

6

Dopisuje się dokładnie tak jest  - u mojego dobry seks = pigułka nasenna:))))))

7

kenobi napisał/a:

Orgazm = jest mu dobrze.

Może coś mylę -  orgazm można mieć przy przedwczesnym wytryskiem a to nie jest przyjemność.
Druga sprawa - pozbycie się spermy powoduje ze względów fizjologicznych senność i do tego kobiety muszą się przyzwyczaić, że on zasypia a ona chce więcej.

8

No właśnie mój mężczyzna mocno się do mnie przytula i momentalnie zasypia wink

9 Ostatnio edytowany przez samotna_m (2013-08-26 18:14:41)

No właśnie ten temat nawiązał się nam ostatnio z koleżanką... My stwierdziłyśmy, że po prostu potem czy jak wstaniemy jesteśmy zmęczone ale tak dziwnie usatysfakcjonowane, mamy dobry humor wink i nasunęło się nam pytanie czy im jest z nami dobrze

10

Mojemu facetowi jest dobrze i widzę to po jego zachowaniu. Po seksie jest lekko uśmiechnięty, pierwsze chwile po akcie seksualnym jest jeszcze gdzieś poza sypialnią, łóżkiem, tak jakby odpływa . Zadowolony, mina taka rozkojarzona, no i spanie go bierze momentalnie, a Ja dopiero nabieram ochoty na więcej tongue....

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy jemu jest dobrze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024