Nie wiem czy już jest taki wątek, jeżeli jest to z góry przepraszam...
po czym poznać, że mężczyźnie było dobrze ? ![]()
po tym, że jest wycieńczony, ma delikatny uśmiech na ustach, w oczach widać iskierki, i jak już idziecie spać to przytula się do Ciebie tak mocno, że już nie masz możliwości się nawet ruszyć . ![]()
po tym, że jest wycieńczony, ma delikatny uśmiech na ustach, w oczach widać iskierki, i jak już idziecie spać to przytula się do Ciebie tak mocno, że już nie masz możliwości się nawet ruszyć .
Popieram
tylko z tym przytulaniem nie zawsze, nie koniecznie,to raczej wy to robicie, ku nie możności spokojnego uśnięcia ![]()
Po tym, że serce mu strasznie wali, ma wypieki, jest strasznie zmęczony, miał duży wytrysk i powiedziałabym całkiem inaczej niż Zagubiona, idzie od razu spac:D zasypia momentalnie, przynajmniej mój:)
Orgazm = jest mu dobrze.
Dopisuje się dokładnie tak jest - u mojego dobry seks = pigułka nasenna:))))))
Orgazm = jest mu dobrze.
Może coś mylę - orgazm można mieć przy przedwczesnym wytryskiem a to nie jest przyjemność.
Druga sprawa - pozbycie się spermy powoduje ze względów fizjologicznych senność i do tego kobiety muszą się przyzwyczaić, że on zasypia a ona chce więcej.
No właśnie mój mężczyzna mocno się do mnie przytula i momentalnie zasypia ![]()
9 2013-08-26 16:10:24 Ostatnio edytowany przez samotna_m (2013-08-26 18:14:41)
No właśnie ten temat nawiązał się nam ostatnio z koleżanką... My stwierdziłyśmy, że po prostu potem czy jak wstaniemy jesteśmy zmęczone ale tak dziwnie usatysfakcjonowane, mamy dobry humor
i nasunęło się nam pytanie czy im jest z nami dobrze
Mojemu facetowi jest dobrze i widzę to po jego zachowaniu. Po seksie jest lekko uśmiechnięty, pierwsze chwile po akcie seksualnym jest jeszcze gdzieś poza sypialnią, łóżkiem, tak jakby odpływa . Zadowolony, mina taka rozkojarzona, no i spanie go bierze momentalnie, a Ja dopiero nabieram ochoty na więcej
....