Witam,
mój problem jest następujący.
Przyjaciółka poznała mnie ostatnio ze swoja koleżanką, która dużo o mnie słyszała i nie mogła doczekać się spotkania.
Podczas pierwszego spotkania dziewczyna była uśmiechnięta i rozgadana, miło spędziliśmy czas.
Niestety teraz coś się zmieniło. Bardzo chętnie się ze mną umawia, jednak podczas spotkań czuję, że jest skrępowana. Z tego co zdążyłem się dowiedzieć, jest osobą towarzyską i rozrywkową jednak w moim towarzystwie robi się spięta. Co to może oznaczać?
Moim zdaniem możesz po prostu bardzo podobać się jej i dlatego czuje się skrępowana. Nie raz prawdziwa dusza towarzystwa, przebywając w pobliżu swojego "obiektu westchnień" zmienia się w szarą myszkę
No bo nie sądzę aby umawiała się z Tobą wbrew swojej woli
Staraj się aby to skrępowanie trochę niwelować. Z czasem pewnie wszystko się zmieni.
Ty się martwisz a to dobry znak
Zależy jej stąd przycichła i za pewne blokują ją to, że nie chce źle wypaść, bądź czegoś palnąć, co Cie odstraszy. Daj jej czas, postaraj się rozluźnić atmosferę. Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
Pewnie chce przy Tobie jak najlepiej wypaść. Ile macie lat? Koło 20?
... albo w prost przeciwnie Jakieś twoje zachowanie ją irytuje, wprawia w zakłopotanie i nie wie jak zareagować, więc się spina. Skoro na początku było super a teraz mniej to stawiałabym raczej na to. Spytałabym ją po prostu.
" jeszcze Cie nie znam i na to aby się w pełni otworzyć przed Tobą potrzeba czasu
Dobrze,że mówisz mi o tym"
tyle udało mi się od niej wyciągnąć
no to masz odpowiedź
Jak na moje,podobasz jej się,a tym co powiedziała, tylko to potwierdziła.Zwyczajnie zaczęło jej zależeć i się po prostu przejmuje tym jak wypadnie. Powodzenia i udanych randek:)