Co zrobić, by wróciła?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co zrobić, by wróciła??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Co zrobić, by wróciła??

Mam 18 lat. Jestem w związku od dwóch.
To był naprawdę wyjątkowy czas. Pozwalała mi przy sobie zapomnieć o problemach z ojcem w domu, wspieraliśmy się, pozbierała się ze swoich problemów.
Tak było. Po roku przeżyliśmy pierwszą dużą kłótnię. Chodziło o faceta z którym pisała miłe rzeczy. Trochę za miłe jak na kolegę.
Wcześniej ją o to pytałem i prosiłem, by zawiesiła kontakt (znali się bardzo krótko) a Ona z nim pisała i kłamała, że tego nie robi.
Mimo to, wybaczyłem jej i po miesiącu wróciłem.
Od tego czasu jest coraz gorzej. Przestała mówić mi wszystko. Swoich uczuciach, planach, marzeniach.
Mimo, że chwilami było naprawdę wspaniale i ciągle bardzo cieszyłem się, że Ją mam.
Na początku lipca pokłóciliśmy się o mało znaczącą rzecz, i uderzyłem ją. Zrobiliśmy przerwę przez tydzień. Bardzo żałuję tego co zrobiłem. gdybym tylko mógł cofnąć czas. Straciłem do siebie cały szacunek. Oboje później przepraszaliśmy i żałowaliśmy. Po pogodzeniu się otworzyła się i powiedziała, o kilku razach, kiedy wychodziła na noc do koleżanek i je zapraszała nie wspominając nawet o tym.
Było to mało w porządku, ponieważ spędzaliśmy ze sobą dużo czasu (prawie codziennie) i wiedziała, że zależy mi na wiedzeniu takich rzeczy.

Ale tydzień po pogodzeniu się zaprosiliśmy kolegów na alkohol i powiedziałem kilka rzeczy, które powinny zostać tylko między nami, a ona w rewanżu zaczęła przystawiać się i obejmować mojego kolegę.
Dzień później i potem wieczorem rozmawiali bardzo długo ze sobą.
A ja usłyszałem "to koniec. Już nigdy nie będę z Tobą".
Starałem się z nią spotkać, porozmawiać.
Napisałem dwa listy. Nie odbierała telefonów.

A wczoraj udało mi się dodzwonić (po 2 dniach) i zgodziła się spotkać na początku września, "ale to zależy od tego, jak często będę dzwonił" (najlepiej wcale).

Wiem, że ma z kolegą kontakt dość często, a on mówił, że nie chce stawać między nami, i mnie wesprze. A dzisiaj i on się nie odzywa. Wiem, że powiedziała mu o sytuacji. przedstawiła jako bandytę, a on jest jej pocieszycielem.

Co zrobić, by wróciła?
By przywrócić zaufanie? Wiem, że strach jest silnym uczuciem, ale za jakiś czas może dojdzie do siebie i da mi szansę...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez JestemTylkoMezczyzna (2013-08-13 16:52:15)

Odp: Co zrobić, by wróciła??

Ja sie nie znam ale jak raz udezyles to uderzysz znowu... A ona jak wróci to tylko ci pokaże ze co byś nie zrobił to ona na to sie godzi. Ty umocnisz w sobie złudne poczucie bezpieczeństwa, a Ona ze strachu będzie z tobą jeżeli wróci, a w to akurat wątpię... I jej sie nie dziwie...

3

Ile wy macie lat? Możesz mi napisać? Myślę, że w waszym związku może być za dużo imprezowania i alkoholu, z tego co piszesz można wysnuć taki wniosek.
JestemTylkoMezczyzna ma rację. Jest zasada: uderzysz raz, zrobisz to znów. Jeśli zrobiłeś to pod wpływem alkoholu znaczy to, że picie ma na ciebie nader destrukcyjny wpływ. Jeśli po trzeźwemu, można obawiać się, że po jej powrocie zostanie ci w głębi świadomość, że możesz sobie na to pozwolić, bo skrucha i bicie w pierś pomaga.
Co do żałowania i utraty szacunku do siebie po akcie agresji - tak ma prawie każdy mężczyzna po trzaśnięciu kobiety w twarz, nie ma to jednak realnych skutków.
Może lepiej poczekać z tym związkiem? Obawiam się, że może on być wyjątkowo toksyczny.

uderzyłeś ją i chcesz żeby wróciła??? Daj jej spokój i naucz sie panować nad emocjami bo NIC nie tłumaczy przemocy fizycznej !!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co zrobić, by wróciła??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024