Chłopak zdradził dziewczynę ze mną... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłopak zdradził dziewczynę ze mną...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Chłopak zdradził dziewczynę ze mną...

Cześć

Mój problem wygląda tak, że pół roku temu byłam z siostrą i jej chłopakiem na kręglach. Okazało się, że ma iść z nami kolega Tomka, Filip wraz z dziewczyną. Po grze poszliśmy coś zjeść a ja dziwnym fartem usiadłam na przeciwko Filipa... Spodobał mi się ale fakt, że ma dziewczynę zniechęcił mnie dałam sobie spokój. Nasze następne spotkanie miało miejsce na koncercie jego zespołu gdzie gra na basie a Tomek na gitarze. Nie mogłam oderwać od niego oczu ale nadal miał dziewczynę więc się nie wtrącałam. Jakiś miesiąc temu u mnie w domu wyprawiana była 8-nastka siostry. był jej chłopak. kiedy rozmawiałam z nim powiedział mi, że Filip zaraz po niego przyjedzie. W momencie kiedy przyjechał mama kazała mi go zawołać na ciasto. Rozmawiałam z nim... Śmialiśmy się bo akurat Klaudia dostawała 8-naście pasów. Pojechali.
W tamtym tygodniu Filip zorganizował grilla i Klaudia zabrała mnie na niego. Było super. Piliśmy, Tańczyliśmy, bawiliśmy się. Ja w pewnym momencie opuściłam ich i poszłam za dom zapalić. Przyszli inni w tym filip. Pogadaliśmy wszyscy razem i poszli a ja zostałam sama. Patrzyłam w gwiazdy. I nagle przyszedł Filip. Stał koło mnie patrzył razem ze mną (A i zapomniałam dodać, że jego dziewczyny nie było, ponieważ była na obozie.) Po jakiś 5 minutach zapytał o czym myślę tak patrząc. Ja spojrzałam na niego nie powiedziałam nic a on pocałował mnie... A ja głupia nic nie zrobiłam. powinnam go odepchnąć ale czułam się tak inaczej, lepiej. koło godziny 4 kiedy wszyscy zbierali się spać położyłam się w namiocie i przyszedł Filip i położył się obok mnie... Znowu całowaliśmy się, wkładał mi rękę pod stanik chciał czegoś więcej ale ja powiedziałam nie. Po przebudzeniu obudziłam się przytulona do niego. nie rozmawialiśmy po tym w ogóle.
Minął tydzień ja nie mogę w to uwierzyć. czekałam aż się odezwie spróbuje jakoś to wyjaśnić a on nic...

Nie wiem co mam robić... Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-08-10 17:57:11)

Odp: Chłopak zdradził dziewczynę ze mną...

To zależy, co chcesz aby dalej się wydarzyło... Przyznam, że ja osobiście nie chciałabym niczego z nim wyjaśniać. Co więcej...nie chciałabym go widzieć, a już na pewno, nigdy więcej sam na sam(przynajmniej dopóki będzie z tamtą dziewczyną). Chyba, że chcesz zaryzykować "bycie z oszustem". Musisz jednak pamiętać, że i Ciebie może kiedyś oszukać, skoro teraz przyszło mu to tak łatwo z obecną dziewczyną. Pozostaje jeszcze reakcja jego dziewczyny na tą super wiadomość, która na pewno szybko się rozniesie, jak tylko zaczniesz to "wyjaśnianie".

Wyjaśnić sprawę niby trzeba, tylko zazwyczaj takie wyjaśnianie(sam na sam) kończy się podobnie, jak i sprawa "którą się wyjaśnia".
Jeśli jesteś w stanie tym razem (najlepiej na trzeźwo) mu się oprzeć, to pogadajcie i powiedz mu, że albo zrywa z dziewczyną, albo niech Tobie da spokój.

3

ta dziewczyna raczej musi się o tym dowiedzieć, chyba nikt nie chciałby być na jej miejscu, chłopak obmacuje się z inną kiedy ona jest na obozie. moze ty nie jesteś jedyna? moze on taką zdradę ma już we krwi? nie ma sensu tracić czasu na takiego chłopaka. jeżeli się nie odzywa, to dobrze, nie licz na to, że zależy mu na tobie, taka prawda.

4 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-08-10 18:24:13)

Marleno, ta dziewczyna się dowie, albo już wie ale nie dopuszcza tego do siebie, bo nie chce w to wierzyć.
Tak czy siak, ja bym do niej z tą wiadomością sama nie szła, bo to może się odwrócić jedynie przeciwko autorce.
Dałabym sobie z nim spokój. Ja osobiście na oczy więcej bym go widzieć nie chciała. Niech byłby najprzystojniejszy, niech by grał najlepiej na świecie na gitarze (czy na czym on tam gra)...to jednak świnia jest, oszust i krętacz... a od takich trzeba z daleka się trzymać...bo potem coraz więcej płaczu będzie...

5

Wygląda na to, że Filip (mój imiennik smile) troszkę zatęsknił za kobietą, bo jego wyjechała i postanowił skorzystać z sytuacji. A może tamta już mu się trochę nudzi i postanowił sprawdzić jak to jest z inna. smile

6

Jest pytanie chcesz być w trójkącie? Bo jemu taki układ zapewne sie spodoba ale czy tobie? Jeśli nie to daj sobie spokój z nim facet jest nie lojalny wobec swojej partnerki co ci da to wyjaśnianie

7

skoro się jeszcze nie odezwał to raczej tego nie zrobi...

8

Jeśli chcesz znać moje zdanie, to jest to po prostu SCHEMAT. Ty zakochana w gwiazdy patrząca, a on chciał po prostu spędzić z tobą noc, miał dobrą okazję. To wszystko. Nie zadzwoni, a dla Ciebie będzie najlepiej jeśli jak najszybciej o nim zapomnisz. ASAP.
Faceci to tchórze. Pamietaj o tym smile

Pozdrawiam.
M.

9

Marielle26 napisał/a:

Faceci to tchórze. Pamietaj o tym smile

Znowu prawda objawiona. Amen smile

10

adamajkis napisał/a:

Wygląda na to, że Filip (mój imiennik smile) troszkę zatęsknił za kobietą, bo jego wyjechała i postanowił skorzystać z sytuacji. A może tamta już mu się trochę nudzi i postanowił sprawdzić jak to jest z inna. smile

tak Filipie ale to że nudzi mu się panna nie znaczy że powinien obecnej laski w ten sposób traktować bo to dosyć hustkowe rozwiązanie a i autorki też.    Napewno bym dała spokój z nim.Wziął to czego chciał,i zmyl się dosyć szybko...typowe dla takich kolesi.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłopak zdradził dziewczynę ze mną...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024