Dylemant co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dylemant co zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Dylemant co zrobić

Mam taką sprawę, żeby się nie rozgadywać co myślicie o związku z siostrą bratowej ?
Na początku mieliśmy słaby kontakt ale od dłuższego czasu coś się zmieniło i dogadujmy się na prawdę świetnie.
Tylko pytanie czy to dobry pomysł ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dylemant co zrobić

A co za problem? Kobieta jak inna. W sumie masz nawet łatwiej - możesz więcej się o niej dowiedzieć, znasz rodzinę itp.
No chyba że bratowej wybitnie nie lubisz, albo masz tylko ochotę na niezobowiązujący romans, wtedy się sprawy mogą pokomplikować.

3

Jeżeli się dogadujecię to dlaczego niby nie miał byś spróbować? Pewnie że warto, przecież jest dla Ciebie obcą osobą. wink jeżeli ty i ona chcecie rozwinąć swoją znajomość to nic nie stoi na przeszkodzie. wink

4

A czemu nie? Skoro dobrze się dogadujecie, więc co w tym złego. Dla przykładu, moja koleżanka jest w związku z bratem swojego szwagra smile

5

Jeżeli interesuje Cię coś więcej niż przelotny romans- to działaj.
A jeżeli tylko na chwilę chcesz z nią być to się zastanów czy warto.
Jednak powodów do spotkań możecie mieć mnóstwo, dlatego żeby sobie problemów nie narobić pomysł czy ją chcesz u swojego boku na serio.

Moje zdanie.

6

Zabawy na chwilę mnie nie interesują dlatego bardzo rozważnie dobieram z kim chce sie spotykac, taka moja zasada smile

Bardziej sie martwie ze opacznie interpretuje jej zachowania i moge przestrzelic. Dlatego zastanawiam sie ze moge zepsuc to co jest teraz.

7

zamyslony00 napisał/a:

Zabawy na chwilę mnie nie interesują dlatego bardzo rozważnie dobieram z kim chce sie spotykac, taka moja zasada smile

Bardziej sie martwie ze opacznie interpretuje jej zachowania i moge przestrzelic. Dlatego zastanawiam sie ze moge zepsuc to co jest teraz.

No to skoro bierzesz to na powaznie, to działaj.
Delikatnie, jak z kobieta.
Skoro nie chcesz popsuć to się staraj.
Jeżeli ona już Ci daje małe sygnały to Ty też dawaj swoje.
No wkońcu musicie się zgrać.

Zyj!! Głowa do góry, pierś do przodu i podbijaj serce niewiasty.
Nie bój się że coś zepsujesz- badz szczęśliwy smile
powodzenia

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dylemant co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024