Czesc jestem Tu nowy zalogowałem się ponieważ chce dowiedzieć się co myślą osoby trzecie.
Słuchajcie mam 25 lat jestem z dziewczyną 3 mies ona ma 18 ale jak to sie mówi wiek nie gra roli.
Hmm zanim z nią zacząłem być miała zaplanowany wyjazd z moją siostrą 19 letnią nad morze na 7 dni
na poczatku się tym nie przejmowałem bo nie wiedziałem czy cos z tego bedzie.
minął pierwszy mies drugi słodki i trzeci również zauroczenie itp itd no i ona ciągle mi mówiła że jedzie ja jej dawałem delikatne znaki że nie chce aby jechała tam sama mówiłem nawet że inna dziewczyna by tak nie postąpiła na to dostawałem odpowiedz---To sobie zmień dziewczyne.
Cóż widziała jak mi jest przykro lub może nie widziała może jest za młoda aby dostrzec nie które rzeczy.
W dniu po ostatnim spotkaniu zachowałem się trochę jak dzieciak zacząłem jej pisać smsy że to bedzie koniec jak pojedzie że ja bym tego nie zrobił jednak że czekałem aż wyjdzie ze swoją inicjatywą i nie zostawi mnie samego i sobie pojedzie bawic sie w najlepsze nad morze.
No więc pojechała sobie zapłakana podobnież -- NIE nie jestem draniem
PPrzed wyjazdem pisała mi że jestem najważniejszy itd teraz po 4dniach jej pobytu tam dostaje smsy że żałuje że gdyby cofneła czas to by nie pojechała że czuje wewnętrzny ból że zrozumiała pisała że chyba mnie kocha bo jest jej tam tak żle beze mnie że ciągle o mnie myśli potrzebuje mojego dotyku,wtulić sie w ramiona
Teraz już rozmawiamy ze sobą przez tel co u niej co u mnie czas mija w zaskakującym tempie myślimy że rozmawiamy 20min a tu jest już godzina ..
Ona jest młoda atrakcyjna zależy mi na niej ale po prostu czuje że mnie w h..a tam robi jakies nocne wyjscia na piwo i powroty w nocy ehhh
ogólnie bardzo mi na niej zależy !! jestem typem zazdrośnika !! i jak za dużo myśle o jej wypadzie nad może to mam po prostu dziwne myśli bardzo dziwne i się zle czuje dodam że szybko zaczeliśmy ze sobą współżyć. ciężko mi ufać komukolwiek