OD 2 lat nie mieszkam z żoną od kilku miesięcy jestem po rozwodzie, z naszego małżeństwa mam 4 letnią córeczkę, obecnie jestem w związku z kobietą która ma 2 córki16 i 5 lat.
Mieszkamy od siebie ponad 500 km ale jesteśmy szczęśliwi że mamy siebie, tylko ja czasem zadaję sobie pytanie, czy tak naprawdę jesteś szczęśliwy ?
Kiedy możemy powiedzieć że nasze szczęście jest pełne ?
OD 2 lat nie mieszkam z żoną od kilku miesięcy jestem po rozwodzie, z naszego małżeństwa mam 4 letnią córeczkę, obecnie jestem w związku z kobietą która ma 2 córki16 i 5 lat.
Mieszkamy od siebie ponad 500 km ale jesteśmy szczęśliwi że mamy siebie, tylko ja czasem zadaję sobie pytanie, czy tak naprawdę jesteś szczęśliwy ?
Kiedy możemy powiedzieć że nasze szczęście jest pełne ?
pewnie nie jesteś
musisz znaleźć sobie kolejną... i kolejną kobiete, której zadaniem będzie cię uszczęśliwiać....
O nie kolejną nie ta którą mam jest tą którą wybrałem a w zasadzie zostałem wybrany , Pytam tylko jak rozpoznać pełnię szczęścia .
Kocham Ją a Ona mnie.
Po za tym mam już swoje lata i doświadczenie (zdrady, kłamstwa) i jakoś nie potrafię być już taki spontaniczny jak kiedyś ![]()
...obecnie jestem w związku z kobietą która ma 2 córki16 i 5 lat. Mieszkamy od siebie ponad 500 km ale jesteśmy szczęśliwi że mamy siebie...
Masz tylko odfajkowaną taką jedną pozycję:
1.............nie
2.............nie
...............nie
...............nie
.Czy masz obecnie kogoś (czy się z kimś spotykasz) ?............tak
...............nie
...............nie
Słusznie że masz wątpliwości. Bo co to za związek, na odległość ???
Moim zdaniem - fikcja.
Zadaj sobie pytanie jak wyobrażasz sobie siebie za 5 lat? (tzn. na jakim stanowisku pracy - może chcesz zmienić, jesteś niezadowolony z obenego miejsca pracy, czy z kobietą z która jesteś - jeśli z nią, to czy nadal na odległość, czy może uda Wam się zamieszkać razem). Zadaj sobie pytanie czego oczekujesz od związku i od życia. Co sprawi, że poczujesz się spełniony. Co chciałbyś jeszcze w życiu zrobić?
Następnie skonfrontuj swoje spostrzeżenia z sytuacją w której się znajdujesz. Czy ona pomoże Ci, aby osiągnąć cele jakie chcesz osiągnąć w życiu?
Myślę, że jesteśmy szczęsliwi w pełni wtedy kiedy już nic więcej nam nie potrzeba ![]()
Kiedy odczuwamy radość każdego dnia ot tak po prostu.
Myślę, że jesteśmy szczęsliwi w pełni wtedy kiedy już nic więcej nam nie potrzeba
Znaczy w trumnie. ![]()