problem z (być może przyszłą) "drugą połówką" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z (być może przyszłą) "drugą połówką"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: problem z (być może przyszłą) "drugą połówką"

witajcie !
Mam problem, a mianowicie : spotykam się z chłopakiem (nie jesteśmy parą) od ponad 8 miesięcy. Z pozoru wszystko jest ok, gdy się widzimy rozmawiamy ze sobą, tematy nam się nie kończą itd., ale gdy tylko się rozejdziemy czar pryska, kontakt się urywa.Czasami tylko porozmawiamy na portalu społecznościowym, a czasami popiszemy sms.Nie chcę się narzucać ciągle pisząc do niego.

Bardzo mi na nim zależy, bo się zakochałam ( durna ja nie potrafię tego mu powiedzieć, czekam na jego krok). Fakt faktem napisałam mu to, że bardzo mi na nim zależy, on również kiedyś wspomniał, że się zakochuje we mnie... ale ile to może trwać ?
Kobitki pomóżcie, poradźcie co zrobić bo ja już nie wiem co robić potrzebuje miłości, a on jest odpowiednim wybrankiem mego serca....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problem z (być może przyszłą) "drugą połówką"

Ale jakiej pomocy oczekujesz? Przepisu na eliksir miłości? wink

Jedyne co może Ci pomóc to szczera rozmowa z Twoim wybrankiem. Oboje będziecie mieli okazję wtedy dowiedzieć się na czym stoicie.

3

nocnalampka napisał/a:

Ale jakiej pomocy oczekujesz? Przepisu na eliksir miłości? wink

Jedyne co może Ci pomóc to szczera rozmowa z Twoim wybrankiem. Oboje będziecie mieli okazję wtedy dowiedzieć się na czym stoicie.

oj gdyby była taka możliwość aby dostaćten przepis, byłabym szczęśliwa. Mam nadzieję, że wkrótce dojdzie do takiej (kolejnej) szczerej rozmowy. Pozdrawiam

4

To jak tak ładnie prosisz, to zdradzę Ci ten przepis: dużo szczerości i szacunku zatopione w przyjaźni i zaufaniu. Zastosowanie wymaga nauczenia się słuchać tak, żeby słyszeć i mówić tak, żeby nie ranić. Ale jeśli obie strony się starają właściwie stosować i rozsądnie dobierać proporcje, to zawsze się udaje! Zatem powodzenia! smile

5

Po pierwsze szczera rozmowa.
Po drugie - co to za facet, który po 8 miesiącach nie zrobił nic... Nie oszukujmy się, ale gdyby mu zależało to stanąłby na uszach - nawet ten najbardziej nieśmiały.

Nie bądź głupia! Ja też czekałam. Tyle, że 3 lata.

6

Ty nie czekaj na jego krok bo możesz w taki sposób i starości doczekać =p. Wstydzisz się mu przyznać to słowa zamień w czyn i go pocałuj smile

7

Z facetami jest roznie... nie ma reguly po jakim czasie on sie zakocha.Juz mu powiedzialas ze Ci zalezy jesli jemu nie bardzo (takie cos czesto widac po zachowaniu po smsach) to odpusc.Po co sie meczyc i robic wszystko by on sie zakochal.Swiat jest pelen facetow

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z (być może przyszłą) "drugą połówką"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024