mam 20 lat:/ i mam problem:/ Kiedyś już pisałem tutaj i mi pomogliście. Nie musiscie mi pomagać tylko doradźcie jak postąpić. Byłem z dziewczyną 2 lata. Robiłem dla niej wszystko. naprawdę. Miałem do niej 25km. na początku starałem się być 2,3 razy w tygodniu. Nie pracowałem, więc było mi ciężko. rok temu na wakacje zabrałem ja nad Morze. Wszystko ja opłaciłem.. Na głupiego loda nie zaprosiła:/ Ale byliśmy szczęśliwi. Mi wszystko odopowiadało i jej też. Nigdy nie zaprzeczała. Zabierałem ją na basen, lodowisko itp. kiedyś leciała za granicę do rodziny i mnie np. nie zabrała. Gdzie tam! To było w tym roku w lutym. Troszeczkę było mi przykro, bo ja bym ją zabrał mimo wszystko. W marcu ze mną zerwała i powiedziała, że nie wie czego chce. czy mnie wgl Kocha. Stwierdziłem, że trudno. Nie mogłem sie pozbierać. Miesiąc bez wiadomości nic kompletnie. Przypadek i sie spotkaliśmy. Wróciłem do niej. Nie mogłem o niej zapomnieć. Od kwietnia znowu byłem szczęśliwy. Wszystko było pięknie, ładnie. W Maju jeździła na praktykę. Dawałem jej tygodniowo 10zł by mogła sobie coś kupić lub po postu przyjechać do mnie autobusem. gdzie miała nieraz okazje. Zawsze mówiła, że nie ma możliwości. Jak głupi w to wierzyłem. Robiłem jej niespodzianki, a ona praktycznie ani jednej ! W sensie takim, że siedzę w domu i ona przyjeżdża. Byliśmy od kwietnia razem do prawie końca czerwca. Zerwała mówiąc mi, że już jej nie zależy. czułem to od jakiegoś tygodnia i mówiłem jej to.. Ale mówiła, że mi się zdaje.. w Dzień zerwania zabrałem ją nad jezioro razem z jej braćmi by się nie nudzili w domu. bardzo chciałem z nia sam pojechać. Za wszystko ja płaciłem.. nigdy nie liczyłem kasy. Zawsze sam zarobiłem. nie brałem od rodziców.. Auto kupiłem specjalnie dla niej bym nie musiał zawsze pożyczać od Rodziny. Czasami myślę, że mnie wykorzystywała. Jakiś tydzień temu byłem u niej zawieźć jej ciuchy i chciała do mnie wrócić, ale powiedziałem, że ciężko mi będzie. może kiedyś się uda. Myślałem, że się domyśli. Że powalczy o nasz związek, o nas.. Zawsze ja musiałem ją prowadzić do celu. nie przeszkadzało mi to, ale gdyby było to na odwrót zawsze bym o nią walczył. Szczerze powiedziawszy nie mogę robic znowu kolejnego kroku ja.. Na wakacje jej się nudzi? Ona wiedziała, że miałem kasę nad Morze by z nią pojechać. Myślała, że zawsze wrócę. Czy takie naprawdę są kobiety? Jak tak można!!!?? przecież sumienie by mnie do końca życia gryzło.! Wiem, że nie jestem złym chłopakiem, ale czemu jak miała dobrze to nie wiedziała czego chce. oczywiście nic jej nie zabraniałem..!! Ja przez nią zerwałem kontakt z kolegami i koleżankami. Siedziałem w domu lub u niej z jej znajomymi.. Każdy popełnia błędy, ale czy można jeszcze powalczyć o ten związek? ja się już strasznie boję, że znowu mnie wykorzysta.. Znowu stracie znajomych... Drugi raz do mnie wracają.. nie pisałem z nimi.. Ja emocjonalnie dam sobie radę raczej, ale zawsze uważałem, że to ta jedyna.. Martwi mnie to, że mogę już takiej nie spotkać.. Jest to moja pierwsza dziewczyna na poważnie. Była 2 lata młodsza. Czekam na wasze odp.
nie wracaj do niej, bo w kółko będzie to samo a chyba tego nie chcesz? piszesz, że uważałeś, że to ta jedyna, ale zastanów sie poważnie, czy dziewczyna, która cię wykorzystuje i sama nie wie czego chce jest tą jedyną, z takim kimś chciałbyś żyć? a co byłoby potem? marnowałbyś sobie z nią życie, jeżeli ona by cię kochała, to starałaby się o te związek. musisz zerwać z nią całkowicie kontakt, wiem, że to będzie ciężkie, ale to najlepsze wyjście
Olenka ma racje.. Moim zdaniem ona nic do Ciebie nie czuje, zachowuje sie troche jak dziecko i na dodatek sama nie wie czego chce..daj sobie z nią spokój.. Na pewno bedzie cieżko zapnmniec, ale wolisz męczyć sie w tym zwiazku? Pozdrawiam:)
Popieram wypowiedzi obu dziewczyn. Ona wyraźnie ciebie wykorzystywała i teraz pewnie znalazła sobie drugą ofiarę. Chciałbyś spędzić z taką dziewczyną życie? Daj spokój! Spotkasz jeszcze odpowiednią dziewczynę a z byłą zerwij kontakt
No i tyle mi wystarczy:) teraz mi jest naprawdę dobrze. Nie myślę już tak o niej dzięki znajomym
Dawałem sie wykorzystywać, ale to był pierwszy i ostatni raz!:) Dzięki Wam Kobitki:)
Nie ma za co ![]()
temat można zamknąć ![]()