koperta za pobraniem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: koperta za pobraniem?

Witam mam takie pytanie odnośnie przesyłki za pobraniem. na poczcie

1. Jeśli płace za paczkę za pobraniem to 2,5zl =   jest jakos za przelew na konto.

2. Jeśli chce do domu pieniadze poczta to wiecej chyba jakoś ? Ale nie mam pojęcia ile ?

3. Czy place cos więcej jak przesylka za pobraniem?( w sensie ze ta oplata za przesylke pomijajac ta cene co jest brana pod uwage przy przelaniu pieniedzy)

4 Czy ja moge wyslac koperte za pobraniem z jakims przedmiotem czy obowiazuja to tylko paczkę . Pozdrawiam Marek

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: koperta za pobraniem?

Wszystkie przesyłki za pobraniem są traktowane jako paczki. Bez względu na to czy opakowaniem jest koperta czy karton. Standardowa naklejka pocztowa na taką przesyłkę jest jednak dość duża, więc opakowanie musi być większe od najmniejszej koperty. Koperta A5 i większa może być.

Ceny przesyłek za pobraniem są wyższe niż tradycyjnych listów. Tak więc za przesyłkę o wadze do 2kg zapłacisz odpowiednio:
- 15zł z wpłatą należności na konto
- 22zł jeśli pieniądze listonosz przyniesie do Twojego mieszkania

Taka sama przesyłka nadana priorytetem (do odbiorcy powinna dotrzeć już na drugi dzień) kosztuje:
- 19zł z wpłatą na konto
- 26zł z doręczeniem wpłaty do mieszkania

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024