Koperta....... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Koperta.......

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Koperta.......

Wyobraźcie sobie, że leży przed Wami koperta, w której zapisana jest data Waszej śmierci. Otworzylibyście ją ?

Tak czy Nie. ? Dlaczego. ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koperta.......

a skąd miałaby się wziąć i skąd miałoby się wiedzieć że to data śmierci? w ogóle nie rozumiem pytania..

3

Zdecydowanie i stanowczo stwierdzam, że w żadnym wypadku nie chciałabym wiedzieć, wrzuciłabym kopertę do ognia zanim bym zdążyła zacząć rozważać. Cały urok życia polega na tym, żeby wierzyć, że wiele nam jeszcze zostało smile

4

a ja pewnei bylabym b.ciekawa i jednak otworzylabym koperte

5

Ja mimo pokusy bałabym się.Jeśli okazałoby się że zostało mi przypuszczalnie kilka dni czy miesiąc,to niemiałoby sensu  pujście do pracy,rzadne snucie planów.Totalna załamka,tylko siąść i płakać.  Kurczę jeśli chociaż powiedzieliby że nie zależnie co jest tam napisane,jeśli otworzę to dostanę +10 lat,to może i warto zaryzykować i przedłużyć swe ziemskie istnienie,ale bez tego zapewnienia to po co. Podobnie jak harmony 11 wrzuciłabym do ognia,bez zastanawiania się.

6

Nigdy nie zastanawiałam się nad tym nie wiem co bym w takim momencie zrobiła.

7

PO co kusić los...co ma być,to będzie.
Miłego dnia życzę.Póki,co cieszmy się kolorową wiosną.

8

nie otworzyłabym, ponieważ ciesze się tym co mam i nie chce wiedzieć ile jeszcze będę miała na wszystko czasu
a przysłowie brzmi ,, szczęśliwi czasu nie mierzą'' tak jest w moim przypadku

9

Niby po co? Nic do zyskania.

10

nie

11

Po co sie zadreczac? po co wogole takie takie pytanie?

12

bałabym  się tego jaka może być data, ale pewnie bym otworzyła.. chociaż pytanie co potem? pewnie bym zwariowała przez ciągłe liczenie czasu który mi jeszcze został.

lepiej jednak nie otwierać

13

heheheh.... dobry pytanie....ja kiedys wlasnie w internecie robilaam sobie test''kiedy umresz?'' ale niestety mam za malo odwagi w sobie i przy 3 pytaniu zrezygnowalam i wylonczylam ta strone...ale czy to sie sprawdza czy to jest prawda ?? mi sie wydaje ze zwykla bujda bo sami nie wiemy kidy umrzemy... mojej mamie cyganka kidys wywruzyla ze w 2001 roku pojdzie do wiezienia mama ssie strasznie bala tej daty a teraz mamy 2009 rok a mama dalej na wolnosci... ja tam nie wieze w te historyjki i wróżby bo tak naprawde to nikt nie wie co i kiedy sie stanie

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Koperta.......

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024