problem z nowo poznana dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » problem z nowo poznana dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: problem z nowo poznana dziewczyna

Poznalem ostatnio dziewczyne na przyjeciu, bawilismy sie swietnie a potem zaprosila mnie do domu. Nic nie bylo, jedynie pocalunek i przytulanie ale do niczego nie doszlo. Spodobala mi sie wiec wzialem od niej numer. Za 2dni zadzwonilem by sie z nia spotkac nastepnego dnia, na poczatku zgodzila sie ale za jakis czas wyslala mi wiadomosc ze to za szybko i spontanicznie, wiec odpisalem ze byc moze w weekend. Ona sie zgodzila ale napisala zeby to jeszcze ustalic. Teraz sam juz nie wiem, nie bylo dla mnie proste wykonanie pierwszego telefonu i stad pytanie czy mam zadzwonic znowu ale to by podchodzilo za nekanie i nie swiadczylo by to dosyc dobrze gdybym do niej co chwile wydzwanial i jezeli juz to kiedy zadzwonic i co powiedziec. A moze po prostu dac sobie z nia spokoj?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problem z nowo poznana dziewczyna

Daj sobie spokój.

3

kkoala napisał/a:

Poznalem ostatnio dziewczyne na przyjeciu, bawilismy sie swietnie a potem zaprosila mnie do domu. Nic nie bylo, jedynie pocalunek i przytulanie ale do niczego nie doszlo. Spodobala mi sie wiec wzialem od niej numer. Za 2dni zadzwonilem by sie z nia spotkac nastepnego dnia, na poczatku zgodzila sie ale za jakis czas wyslala mi wiadomosc ze to za szybko i spontanicznie, wiec odpisalem ze byc moze w weekend. Ona sie zgodzila ale napisala zeby to jeszcze ustalic. Teraz sam juz nie wiem, nie bylo dla mnie proste wykonanie pierwszego telefonu i stad pytanie czy mam zadzwonic znowu ale to by podchodzilo za nekanie i nie swiadczylo by to dosyc dobrze gdybym do niej co chwile wydzwanial i jezeli juz to kiedy zadzwonic i co powiedziec. A moze po prostu dac sobie z nia spokoj?

Hej,

Poczekaj z tydzień może sama się do ciebie odezwie a jak nie to daj sobie spokój. Pozdrawiam

4

kkoala napisał/a:

Poznalem ostatnio dziewczyne na przyjeciu, bawilismy sie swietnie a potem zaprosila mnie do domu.

Jak myślisz, niby po co zaprosiła cię do swojego domu?

5

Wyślij do niej smsa, napisz że choć bardzo chętnie byś się z nią spotkał, to nie chcesz naciskać i żeby odezwała się do Ciebie gdy będzie już gotowa na spotkanie. Dodaj na końcu, że masz nadzieję że nie będziesz musiał długo czekać smile Jak się nie odezwie przez najbliższy tydzień, to daj sobie spokój.

6

ZaubererDE napisał/a:

Jak myślisz, niby po co zaprosiła cię do swojego domu?

Widać, że facet z Ciebie smile.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » problem z nowo poznana dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024