czy jej wypada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: czy jej wypada?

Hej  kolega zaprosil mnie grilla..ma dziewczyne i oczywiscie ja zaprosil..on mieszka na wsi a ona na miescie (to blisko-30 km) no i ja bede z kolezanka i jej mezem bo ja bede prowadzic-jej maz sie napije a ona nie ma prawka to wiec ja prowadze.chcialabym poznac wasze opinie bo kolega ktory mnie zaprosil ma dziewczyne jak wspomnialam wczesniej i on nie pomyslal o tym kto ja odwiezie z powrotem do domu..malo tego oni sa ze soba niecale dwa miesiace i ja mysle ze to jeszcze za wczesnie zeby przyjechala do niego no i za wczesnie zeby nocowala u niego...co myslicie o tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy jej wypada?

Czemu się przejmujesz kolegą i jego dziewczyną?
Wypada,nie wypada.
To ich decyzja, czy dziewczyna zostanie na noc,czy nie.

3

az tak sie tym nie przejmuje tylko mnie to zastanawia..ja chcialam poznac wasze opinie czy jej wypada czy nie a ty juz co nia sie przejmuje i takie tam..myslalam ze beda powazniejsze wypowiedzi i odpowiecie na pytanie czy tak czy nie ale widze ze sie myliłam..

4

Skoro układ jest dla wszystkich jasny z góry, to każdy wie w co wchodzi: jak dojechać, jak wrócić, pić / nie pić, być/nie być... itd.

A w ogóle co to za pseudomoralność "czy jej wypada"? Jesteś jej sumieniem? jej rodzicem?

5

A co to znaczy "wypada"? Są dorośli i postępują zgodnie z własnymi zasadami. Szczerze mówiąc niewiele rzeczy denerwuje mnie bardziej od sytuacji, kiedy jakaś osoba interesuje się "moralnością" innych podczas, gdy ich zachowanie nie ma absolutnie nic wspólnego z rzeczoną osobą.

6

To jest poważna wypowiedź.
Jeżeli oni chcą spędzić razem noc, to żadne konwenanse ich nie powstrzymają.
To jest indywidualna sprawa każdego człowieka.
Jak mniemam jesteście jeszcze młodzi w fazie wkraczania w poważne związki.

A więc wypada,bo takiej odpowiedzi chyba oczekiwałaś, skoro poprzednią uznałas za niepoważną.

7

a co Cię tak boli czy jej wypada,ich sprawa
jesli się czują gotowi to niech nocują u siebie,a nawet razem zamieszkają
a Ty się w to  nie wcinaj lepiej

8

ja tez nigdy nie rozumiem z tym "wypadaniem "

A KTO to niby ma orzec,czy wypada, czy nie ?
rada gminy ?
:-)))))))))))))

9

A przepraszam bardzo, co to Ciebie obchodzi kto co robi? W jaki sposób to jest Twoja sprawa?

10

Dokladnie. To jest jej sprawa. Jesli obydwoje tego chca to nic nikomu do tego

11 Ostatnio edytowany przez cherry_dance (2013-06-04 22:54:43)

Nie szkodzi że są ze sobą dwa miesiące. Ona może nocować u niego. Nie musi to od razu oznaczać ze będą spać w jednym łóżku. A nawet jakby, to co? Nikomu nic do tego.

I niby dlaczego za wcześnie żeby do niego przyjechała? Ja byłam w domu mojego chłopaka po miesiącu znajomości, a po dwóch poznałam jego rodzinę (akurat był Sylwester i wpadliśmy po coś do domu i byli tam wszyscy tongue ). Nie widzę nic dziwnego w tym, ze ona do niego przyjedzie na grilla.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024