Czy wypada samemu i¶ć do kina , do teatru lub do pubu??? - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, wła¶nie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miło¶ć, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2007-08-05 23:52:56

turkus
Zaglądam tu coraz częściej

Czy wypada samemu i¶ć do kina , do teatru lub do pubu???

zawsze mam ten dylemat, bo samemu to tak głupio, od razu wszyscy wiedz±, że nikogo nie masz i mimo wszystko jako¶ tak zawsze trudno mi się wybrać z domu, macie podobny problem? oczywiscie to nie znaczy,ze siedze sama w domu, ale zmuszac sie musze niemilosiernie!!!

#2 2007-08-06 06:06:10

Ariuswir
Netchłopak

Re: Czy wypada samemu i¶ć do kina , do teatru lub do pubu???

Ale w czym problem pój¶ć samemu do kina lub teatru? Że niby wszyscy maj± przejmować się tym, że nikogo nie masz?
Ale jacy wszyscy? Bileter w kinie? Czy sprz±taczka w teatrze? I od kiedy to należy się wstydzić tym, że jest się samemu?

#3 2007-08-08 22:01:46

Anka26
Zaglądam tu coraz częściej

wiadomo,że ciężej się zmobilizować, ale jak widzę ilu ludzi chodzi samych do kina czy teatru, przestaję mieć jakiekolwiek bariery!!! w końcu idzie się do kina czy teatru by kontemplować sztukę, obejrzeć film, a nie towarzysko..pewnie że fajnie jest się powymieniać opiniami,ale można się bez tego obej¶ć:)Ariuswir masz ¶więt± rację- nie ma się czego wstydzić!!!smile

Kocham życie

#4 2007-08-08 23:44:24

singielka20
Gość Netkobiet

wypada!!! a jak kto¶ się boi czy wstydzi to niech siedzi w domu, zmniejszaj±c tym samym szansę na poznanie kogo¶:) no chyba,że w internecie:) ale nie ma to jak poznawanie ludzi w realu!!!pozdrawiam wszystkich singli!!!ruszajcie się z domu!!!!

#5 2008-04-29 20:57:37

_monika__
Niewinne początki

Oczywi¶cie, że wypada! Nie czekaj na księcia, ale ciesz się życiem. Kino, teatr, sala koncertowa stoj± przed Tob± otworem. Mało tego. Pójdziesz sama i zobaczysz jak wielu ludzi będzie w pojedynkę. Dopiero wtedy to zauważasz smile. Słowo!

#6 2008-08-04 08:10:24

uwww
Niewinne początki

ja nie odczuwam tego jako wstyd że jest się samemu...
ja jestem z kim¶ i mimo wszystko ciężko się zgrać tak żeby gdzie¶ i¶ć...
mi sie najzwyczajniej w ¶wiecie samej i¶ć nigdzie nie chce...

#7 2008-08-07 22:24:56

Kaya
Słodka Czarodziejka

Dlaczego miałoby nie wypadac ?
Wydaje mi sie, że to kwestia podej¶cia. Do pubu, czy na dyskotekę można i¶c bez problemu i raczej nikt nie zwróci uwagi na to, że jest się samemu.
Co do kina, to zawsze lubię komentowac go, a więc nie ma mowy żebym poszła sama.
Jednak zależy od człowieka. Nie ma co się ograniczac, tylko dlatego, że inni mog± miec inne zdanie. wink

Wiesz ... ja też .. chciałabym umrzeć z Miło¶ci ..  <3

Ostatnie tematy :

Stopka forum