2 oblicza mojego chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » 2 oblicza mojego chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: 2 oblicza mojego chłopaka

Witam. Zacznę od tego, że razem z chłopakiem mamy po 19 lat. Razem byliśmy od około pół roku. Na początku naszego spotykania było burzliwie, lecz odkąd byliśmy razem mimo problemów, radziliśmy sobie z nimi. On dużo jara, mało czasu przebywa w domu. Wszystko jednak było pięknie. Nie jest romantykiem, a napisał mi list, mówił, że kocha, planował wspólną przyszłość itp. 3 dni później była impreza, na której ja byłam z koleżankami a on ze swoimi znajomymi. Napił się i gdy potem się spotkaliśmy przypadkiem to chciał bić kogoś za nic, szarpałam się z nim trochę czasu, nie mogłam uspokoić (mi nic by nie zrobił). Następnego dnia mieliśmy się spotkać, mówił, że źle się czuje i przełożymy to na wtorek (dowiedziałam się potem, że wieczorem znowu pił). We wtorek mówiłam mu, że to ostatnia szansa, że jeszcze raz odwali to koniec, on przysięgał, że tego nie zrobi. W sobote mieliśmy się spotkać, to niby miał opiekować się dziećmi brata, mówił, że zobaczymy się w niedziele. Nie dał znaku życia. Okazało się, że ćpał cały czas (powiedział mi to jego kolega), więc się wydało. Zerwałam z nim. Jego przyjaciółka mówiła mi, że dużo razy jej mówił o mnie, same pozytywy itp. On też nie chciał żeby to się skończyło, mówił, że stanie na głowie byle bym go nie zostawiała, ale zostawiłam, powiedziałam, że mogę być koleżanką. I on niby mi pisze, że tęskni, że nie mogę z nikim niczego zrobić, chce to ogarnąć, ale z drugiej strony pije i jara w piatki i soboty z kolegami, a do mnie dzwoni, że ma nadzieję, że nie imprezuje z chłopakami. Wszyscy mi go odradzają, tzn moje koleżanki. Ale co mogło spowodować, że w tak krótkim czasie nagle zaczęłam nie poznawać swojego chłopaka, z którym byłam szczęśliwa. Dlaczego mnie oszukuje, a mówi, że chce wszystko naprawić itp.? Niby miał jakieś problemy, zresztą on często miał różne problemy, ale już nie wiem czy po prostu mnie w chu nie robi i nie wymyśla sobie tego wszystkiego. Chyba nie mogę już mu ufać? Co robić dalej?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 2 oblicza mojego chłopaka

Nie wiesz w słowa tylko w czyny ,gadac to sobie mozna wszystko. Nad czym sie jeszcze zastanawiasz skoro sie rozstaliscie?? Daj spokój z nim chyba ze chcesz byc z alkoholikiem i cpunem . Na dobre Ci to nie wyjdzie . A poza tym niejednokrotnie Cie okłamał

3

Popieram. Jest wiele wartościowych chłopaków na tym świecie, a Ty jesteś młodą dziewczyną, więc nie widzę powodu, dla którego miałabyś się przejmować kimś, kto się tak zachowuje i nie zamierza tego zmienić. A co najgorsze - okłamuje Cię. Nie wiem, nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz.
Jakby chciał to naprawić, to by to naprawiał, a nie składał obietnice bez pokrycia.

4 Ostatnio edytowany przez exasi (2013-05-28 14:59:57)

ale to przyszlo nagle.... bylo cudownie do jednego dnia. sek w tym, ze nie wiem czemu.

5

Było ale sie skonczyło . Wyszło to jaki on naprawde jest i co jest dla niego wazniejsze

6

zaboli- wiem ... ale spierniczaj od niego jak najdalej, ja moje przedmówczynie i jak twoje koleżanki będę ci odradzać.
Nie gniewaj się na nas, nie odbieraj tego jako atak 

Trafiłas w miejsce gdzie wiele z nas, zbyt wiele z nas zabija się o własne nogi bo wpakowało się w związek z kimś kto ma rysy na osobowości ... i zwyczajnie w świecie chcemy cię przed tym ostrzec.

a ze swojego doświadczenia powiem ci- on bardzo przypomina mojego M- on się nie zmieni ...nawet jeśli przestanie jarać- to w jego osobowości, psychice, mózgu zostaną takie ślady że ... o M też kiedyś mogłam powiedzieć, że nie zrobiłby mi żadnej krzywdy ... potem niestety najarany robił mi krzywdę. Teraz kiedy najarany jak twierdzi już nie jest  też robi krzywdę bo ma problem ze sobą

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » 2 oblicza mojego chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024