Jak długo można starać sie o faceta ? Kiedy powiedzieć sobie dość ? Czy w ogóle można sobie powiedzieć kiedy kogoś bardzo się kocha ?
Mam taki dołek ryczę dziś pół dnia. Facet którego kocham (jest moim przyjacielem) jedzie na wyjazd w góry, życzyłam
mu dobrej zabawy a on mi na to ,,dziękuje trzymaj kciuki za moją przyszłą żonę mam nadzieję że ja tam poznam '' tak strasznie
mnie to zabolało poczułam się jakby mi nóż wbił w serce .... Jest dla mnie naprawdę ważny kiedyś powiedział mi że z jego strony nie
mogę na nic liczyć ale to było dawno wtedy jeszcze bardzo tęsknił za swoją była i nie mógł sie pogodzić z tym że nie sa razem, teraz wyszedł na prosta i chcę kogoś poznać ja ciagle czekam i wierze ze będziemy razem, czekam już 2 lata .... .wreszcie sie otrząsnął po tym zwiazku wreszcie mogłabym spróbować a on mi z takim tekstem wyjechał tak bardzo boli... mam dość ....
Dziewczyny poradzicie coś ? Proszę tylko nie rady typu żebym nie nie upokarzała że skoro nie chce to nie ... Nie potrafie go sobie odpuścić rzadko sie widujemy bo mieszka daleko a jakiś czas temu on unikał kontaktu bo bał sie tego co ja do niego czuje teraz zgodził się na spotkanie , boje sie że kogoś pozna i go strace a skoro chce kogoś poznać to pozna lada chwila jest cudownym facetem i to nie sprawiło by mu trudności ,2 lata czekałam na niego kocham go z całego serca to nie może skończyć sie niczym.
Wiec prośba dajcie mi jakieś rady co do spotkania najchętniej rzuciłabym mu sie na szyje i wyznała miłość powiedziała jaki jest dla mnie ważny i od jak dawna jest ważny ..... może nie powinam tego robić moze powinno to być zwykłe luźne spotkanie jak myślicie ? .. ale jak nie teraz to kiedy ??