Jak długo można starać sie o faceta ? Kiedy powiedzieć sobie dość ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak długo można starać sie o faceta ? Kiedy powiedzieć sobie dość ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Jak długo można starać sie o faceta ? Kiedy powiedzieć sobie dość ?

Jak długo można starać sie o faceta ? Kiedy powiedzieć sobie dość ? Czy w ogóle można sobie powiedzieć kiedy kogoś bardzo się kocha ?

Mam taki dołek ryczę dziś pół dnia. Facet którego kocham (jest moim przyjacielem) jedzie na wyjazd w góry, życzyłam
mu dobrej zabawy a on mi na to ,,dziękuje trzymaj kciuki za moją przyszłą żonę mam nadzieję że ja tam poznam '' tak strasznie
mnie to zabolało  poczułam się jakby mi nóż wbił w serce .... Jest dla mnie naprawdę ważny kiedyś powiedział mi że z jego strony nie
mogę na nic liczyć ale to było dawno wtedy jeszcze bardzo tęsknił za swoją była i nie mógł sie pogodzić z tym że nie sa razem, teraz wyszedł na prosta i chcę kogoś poznać ja ciagle czekam i wierze ze będziemy razem, czekam już 2 lata .... .wreszcie sie otrząsnął po tym zwiazku wreszcie mogłabym spróbować a on mi z takim tekstem wyjechał tak bardzo boli... mam dość ....
Dziewczyny poradzicie coś ? Proszę tylko nie rady typu żebym nie nie upokarzała że skoro nie chce to nie ... Nie potrafie go sobie odpuścić rzadko sie widujemy bo mieszka daleko a jakiś czas temu on unikał kontaktu bo bał sie tego co ja do niego czuje teraz zgodził się na spotkanie , boje sie że kogoś pozna i go strace a skoro chce kogoś poznać to pozna lada chwila jest cudownym facetem i to nie sprawiło by mu trudności ,2 lata czekałam na niego kocham go z całego serca to nie może skończyć sie niczym.

Wiec prośba dajcie mi jakieś rady co do spotkania najchętniej rzuciłabym mu sie na szyje i wyznała miłość powiedziała jaki jest dla mnie ważny i od jak dawna jest ważny ..... może nie powinam tego robić moze powinno to być zwykłe luźne spotkanie jak myślicie ? .. ale jak nie teraz to kiedy ??

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-05-19 20:21:42)

Odp: Jak długo można starać sie o faceta ? Kiedy powiedzieć sobie dość ?

Więc powiedz mu to wszystko, zamiast tutaj pisać. My mu nie powiemy jak bardzo go kochasz smile
Zadzwoń, napisz smsa, cokolwiek... może napisz, że wolalabys aby nie szukał tej żony tam, ale po powrocie smile
Zrób coś, bo jeśli nie zrobisz, to go stracisz. Będziesz płakać dalej w zaciszu swojego pokoju. Jeśli spróbujesz i sie nie uda...trudno. Będziesz przynajmniej wiedziała, że próbowałaś. Samym czekaniem nic nie zyskasz, a możesz jedynie stracić.

Albo "rzuć mu się na szyję i powiedź jak jest ważny dla Ciebie" albo daj sobie spokój.
Jak dla mnie czekać dłużej nie ma na co.

3

kiedy?
dwa lata temu..
szkoda Twojego czasu kobieto, nie czekaj- nie ma na co!

4

alfaalfa napisał/a:

kiedy?
dwa lata temu..

Oj jest na co jest ! Gdyby nie było to bym nie czekała smile:)
To jedyny facet w moim życiu w którym sie zakocham.. ciężko mi sie za angażować
wiem że moge się juz nigdy nie zaochać nie potrafiłabym... .
Zrobie tak smile boję się tylko że tego rzucenia sie na szyje przestraszy się bardzooo
Boję się ale muszę ile tak dłuzej można >??

5

monaa20 napisał/a:
alfaalfa napisał/a:

kiedy?
dwa lata temu..

Oj jest na co jest ! Gdyby nie było to bym nie czekała smile:)
To jedyny facet w moim życiu w którym sie zakocham.. ciężko mi sie za angażować
wiem że moge się juz nigdy nie zaochać nie potrafiłabym... .
Zrobie tak smile boję się tylko że tego rzucenia sie na szyje przestraszy się bardzooo
Boję się ale muszę ile tak dłuzej można >??

On Cię nie chce - przecież wyraźnie Ci o tym mówi i cały czas przypomina..
Chcesz to czekaj - ale nie da się zmusić kogoś do miłości.

6

a kiedy się z nim spotkasz?

7

W najbliższym czasie jeszcze nie wiem moze w tym tygodniu smile

8

Lepiej czasem zrobić z siebie durnia niż potem żałować że mogłaś coś zrobić a nic nie zrobiłaś. Jeśli kochasz naprawdę i nie boisz się być odrzucona to walcz :-). Powodzenia :-)

9

Róża 27 napisał/a:

Lepiej czasem zrobić z siebie durnia niż potem żałować że mogłaś coś zrobić a nic nie zrobiłaś. Jeśli kochasz naprawdę i nie boisz się być odrzucona to walcz :-). Powodzenia :-)

dziekuje smile naprawdę wierze że sie uda smile

10

,, on unikał kontaktu bo bał sie tego co ja do niego czuje"

więc wiedział o Twoim uczuciu? Skoro Cię unikał, a wiedział, co czujesz to widział w Tobie tylko koleżankę

11 Ostatnio edytowany przez jligota@gmail.com (2013-05-20 00:18:12)

masajka napisał/a:

,, on unikał kontaktu bo bał sie tego co ja do niego czuje"

więc wiedział o Twoim uczuciu? Skoro Cię unikał, a wiedział, co czujesz to widział w Tobie tylko koleżankę

Dokładnie, on wcześniej ograniczył z tobą kontakt bo wiedział że coś jest grane. Poprzedniczki(poprzednicy) dobrze pisali by z nim porozmawiać jak jest. On ci wtedy powie konkretnie, jeśli wie że nie chce z tobą być to nie będzie! I trzeba tego słuchać, bo jeśli on nie chce to znaczy że nie będzie cię kochać i że on wie że wasz związek nie będzie działać, czasem lepiej kogoś posłuchać niż stracic kolejne dwa lata. Ludzi jest dużo na tym świecie i on na pewno nie jest jedynym w którym się można zakochać. Pytając nic nie ryzykujesz poza jednym - jeśli on powie nie, to stracisz swoje zludzenie ze cos z tego moze byc, i nie bedziesz juz mogla marzyc o wspolnym z nim zyciu, i do tego najprawdopodobniej zerwie z tobą kontakt, przynajmniej na jakiś czas, i to będzie najlepszcze dla ciebie, byś mogła o nim zapomnieć. No chyba że powie tak .... smile Też miałem taką sytuacje z jedną znajomą i w końcu zrezygnowałem, bo mogę znaleźć kogoś równie fajnego co będzie dla mnie bardziej miły.

ODWAGI!!

12

Kobieto, oprzytomnij! Facet wyraźnie wysyła Ci jasne komunikaty, że on nie chce być z Tobą w związku. Jakby Cię rozpatrywał jako potencjalną partnerkę to na pewno nie powiedziałby Ci tego, co powiedział przed wyjazdem w góry. Jak się rozstał z dziewczyną też Ci to powiedział i to bardziej wprost, że nic z tego. Przecież nie jest upośledzony umysłowo, widzi, że coś się święci - ograniczył kontakty. Czekasz dwa lata, ile będziesz jeszcze czekać?
Nie jest Ci głupio tak za nim latać bez żadnej wzajemności? On nie jest ostatnim facetem na świecie. Zdarzyło mi się zakochać w facecie, który mnie nie chciał i uważam, że jak ktoś nie chce to sytuacja jest beznadziejna, nie można nikogo zmusić do miłości.

13

Poruszałaś już ten temat na V. tongue tak jak Ci odpowiedziano, albo pogadasz albo płacz dalej

jeśli Cię nie kocha, odpuść, będziesz potwornie cierpieć jak on znajdzie sobie inną

14

1. Jeśli go kochasz, to powinien o tym wiedzieć.
2. Nie zawsze możemy być z tymi których kochamy.
3. Ci których kochają mają prawo nie kochać nas.
4. Jeśli osoba A kocha osobę B, a osoba B NIE kocha osoby A, to z tego faktu nie wynika, że muszą zerwać kontakt.

Takie proste prawdy... a czasem ludzie kombinują. Dla Ciebie punkt 1 i 4 są ważne.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak długo można starać sie o faceta ? Kiedy powiedzieć sobie dość ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024