nareszcie rozstałam sie z chłopakiem! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nareszcie rozstałam sie z chłopakiem!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: nareszcie rozstałam sie z chłopakiem!

nareszcie rozstałam sie z mioi chłopakiem i bardzo sie z tego ciesze, był to damski bokser do dziś sie maskuje z siniakami ...ale nie o to chodzi . Nie odzywamy sie do siebie już 2 dni ale wiem że musze mu jeszcze oddać ilka rzeczy i bardzo sie boje tego spotkania bo wiem że on bedzie mnie chciał znowu namówić żebym do niego wróciła a ja tego bardzo nie chce ... co mam zrobić żeby sie nie dać namówić do powrotu do niego???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nareszcie rozstałam sie z chłopakiem!

Po prostu trzymać się tego co postanowiłaś. Tyle i aż tyle. Jeśli teraz byś mu uległa jest po Tobie. Oczywiście wiadomo w jakim znaczeniu.

3

A nie możesz mu oddać tych rzeczy przez jakiegoś znajomego, albo odesłać? Albo umów się z nim w miejscu publicznym, albo mu zanieś do pracy. Po prostu chodzi o to, żeby nie stwarzać sytuacji do rozmowy.

4

masajka napisał/a:

A nie możesz mu oddać tych rzeczy przez jakiegoś znajomego, albo odesłać? Albo umów się z nim w miejscu publicznym, albo mu zanieś do pracy. Po prostu chodzi o to, żeby nie stwarzać sytuacji do rozmowy.

Dokładnie! Albo może niech towarzyszy Ci ktoś z rodziny, przyjaciółka...

Najważniejsze, że od niego odeszłaś i trzymaj się teraz swojej decyzji, bo jest dobra. Czytałam Twój poprzedni wątek - facet tragiczny!!
smile Pozdrawiam!

5

Nie pozwól sie tak wiecej traktowac. Stac Cie na kogos kto bedzie Cie kochal i szanowal. To nie o to chodzi zeby w zyciu sie ciegle bac. Oddaj mu to co jego i pomysl ze teraz zaczynasz nowe zycie i on nie jest Ci do niczego potrzebny. Napewno spotkasz kogos z kim bedziesz szczesliwa. Powodzenia. Trzymam za Ciebie kciuki:)

6

fiolka9999 napisał/a:

nareszcie rozstałam sie z mioi chłopakiem i bardzo sie z tego ciesze, był to damski bokser do dziś sie maskuje z siniakami ...ale nie o to chodzi . Nie odzywamy sie do siebie już 2 dni ale wiem że musze mu jeszcze oddać ilka rzeczy i bardzo sie boje tego spotkania bo wiem że on bedzie mnie chciał znowu namówić żebym do niego wróciła a ja tego bardzo nie chce ... co mam zrobić żeby sie nie dać namówić do powrotu do niego???

Fiolko Droga,musze Ci powiedzieć ,że jestem bardzo dumna i pełna podziwu ,że dałaś rade zostawić takiego człowieka;/ Gratulacje Tak 3maj ! Powodzenia
PS. Apropo tych rzeczy,wysłałabym pocztą big_smile

7

a nie możesz mu oddać rzeczy przez znajomych albo podrzucić do jego rodziny ?? Najlepiej byłoby abyś się z nim nie spotykała.

8

Dziekuje wam za wypowiedzi , bardzo pomogliscie mi z tą sytuacją smile Dzieki wam mam uśmiech na twarzy smile) pozdrawiam:)

9 Ostatnio edytowany przez Gosia22 (2013-04-28 19:19:10)

fiolka9999 napisał/a:

Dziekuje wam za wypowiedzi , bardzo pomogliscie mi z tą sytuacją smile Dzieki wam mam uśmiech na twarzy smile)
pozdrawiam:)

I tak miało być smile 3maj tak dalej a już niedługo zobaczysz same pozytywy tej decyzji smile Pozdrawiam cieplutko

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nareszcie rozstałam sie z chłopakiem!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024