Burzliwy związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez jh0ri (2013-04-25 06:56:25)

Temat: Burzliwy związek

Witam

ja mam 21 lat moja była dziewczyna 18

A wiec wszystko stało się w dniu wyjazdu mojej dziewczyny na 2 lata do Austrii pierwsze kłótnie rozterki itd. Co jakiś czas widywaliśmy się podczas jej przyjazdów lecz praktycznie zawsze kończyło się to kłótnią , ja nie potrafiłem poradzić sobie z myślą że zostawiła mnie na tak długi okres i zacząłem ja dosłownie szmacić wyzywałem wywalałem z domu itd.
Gdy minęły 2 lata wróciła na stałe do kraju wszystko układało się nadzwyczaj dobrze do momentu wycieczki z klasą na której to pocałowała się z jakimś chłopakiem , 2 dni przed wycieczką zerwaliśmy ale  ja to traktowałem bardziej na luzie . Przyznała mi się do wszystkiego mówiąc że ma metlik w głowie i nie wie co ma robić , pytając czy mnie kocha mówi że nie wie . Ja jestem w stanie wybaczyć ten pocałunek ale czy to będzie miało jeszcze sens ? Dodam że dostaje białej gorączki na myśl że nie będziemy już razem.

Ps: chłopak z którym się całowała jest rok młodszy od niej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Burzliwy związek
jh0ri napisał/a:

Dodam że dostaje białej gorączki na myśl że nie będziemy już razem.

Ps: chłopak z którym się całowała jest rok młodszy od niej.

Najpewniej to ta "biała gorączka" sprawia, że Twoja relacja jest chora. Może weź coś na zbicie tej gorączki i jak już termometr wskaże 36,6, to się zastanów nad swoim zachowaniem... nad swoim.

Powodujesz reakcje i się dziwisz, że występują.

3

Odp: Burzliwy związek
jh0ri napisał/a:

Witam

ja mam 21 lat moja była dziewczyna 18

ja nie potrafiłem poradzić sobie z myślą że zostawiła mnie na tak długi okres i zacząłem ja dosłownie szmacić wyzywałem wywalałem z domu itd.

pocałowała się z jakimś chłopakiem  - 2 dni przed wycieczką zerwaliśmy

dodam że dostaje białej gorączki na myśl że nie będziemy już razem.

Przypomnij mi jeszcze raz... ile masz lat? Bo piszesz jak 15 latek.
To Ty masz problem NIE ONA. Zerwaliście - więc mogła robić co chciała.
Ogarnij się troche. Bo z Twojego opisu wynika, że nie jesteś chyba jeszcze gotowy na związek.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024