Potrzebuję pomocy - on mnie irytuje i wkurza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Potrzebuję pomocy - on mnie irytuje i wkurza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Potrzebuję pomocy - on mnie irytuje i wkurza

Witajcie,

już kiedyś od Was dostałam radę i to słuszną - dlatego wracam z prośbą o pomoc.

mam idealnego mężczyznę, niczego nie jestem w stanie mu zarzucić, tzw. "dobry materiał na męża",

ale:

nie rozumiem siebie dlaczego tak bardzo mnie wkurza swoją obecnością, nawet gdy zapyta się z rana czy chce kawę - wkurza mnie to, zazwyczaj są to naprawdę drobne rzeczy które doprowadzają mnie do wściekłości - nie wiem czemu, naprawdę nie wiem jaki mechanizm działa mną, że tak bardzo krzywdzę go słowami.

Poprosiłam żeby się wyprowadził, bo lepiej się czuje w domu bez niego i tak rzeczywiście jest, jak go nie mam nie czuje jakiegoś przytłoczenia w domu.

Nie rozumiem dlaczego tak jest. Proszę o pomoc.

Birt

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuję pomocy - on mnie irytuje i wkurza

tak więc nie jest to dobry materiał na męża, skoro kiedy mieszkacie razem czujesz przytłoczenie , bo on jest . najwidoczniej nie jest to ktoś dla Ciebie . nie jesteście kompatybilni na tyle żeby iść razem przez życie . może dla Ciebie jest za kochaniutki i Tobie to nie odpowiada.

3

Witaj.
A może po prostu czegos ci w związku owym brakuje i dlatego czasem reagujesz w taki sposób?
Pomyśl nad tym , ja miałam czasem podobnie. wink

Z drugiej strony , jeśli komuś każesz się wyprowadzić , bo źle się czujesz w czyimś towarzystwie , to chyba mówi wszystko samo za siebie - coś nie tak.
Zastanów się nad tym związkiem.

4

Moze wcale nie jest taki idealny i po prostu wyczuwasz to intuicyjnie? Moze po prostu gra by Ci sie przypodobac i tu nie chodzi o to, ze on stara sie byc miły. Moze chodzi o to, ze za bardzo sie stara, tak, ze na wymioty Ci sie zbiera, albo masz ochote rzucic mu tym kubkiem w głowe. big_smile

Ja np. miałam taka zasade, ze jezeli facet otwierał mi drzwi od samochodu (wybiegał z siedzenia kierowcy, biegł naokoło maski i szarpał mi za klamkę) to wiedziałam, ze jezeli jeszcze raz tak zrobi to bedzie to nasze ostatnie spotkanie. Nie to, ze moim zdaniem udana randka ma miejsce wtedy gdy dochodzi do rekoczynów big_smile Po prostu uwazam, ze chłopak za bardzo sie stara, trzeba byc chociaz troche realistą, kto uwierzy, ze on bedzie przez iles tam lat mi tak latał?

Grunt to miec normalnego faceta, a nie jakiegos księciunia z bajki, tacy ludzie nie istnieja, stwarzają jedynie chwilowe pozory.

Napisz cos wiecej, moze pies jest gdzies indziej pogrzebany? tongue

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Potrzebuję pomocy - on mnie irytuje i wkurza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024