Relacje które za dużo kosztują - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Relacje które za dużo kosztują

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Relacje które za dużo kosztują

Mieliście kiedyś tak, że relacja z kimś kosztowała Was tyle emocji i nerwów, że mimo iż bardzo lubiliście tę osobę, zależało Wam na niej, byliście zmęczeni zwyczajnie?

Wiecie, taka relacja, że z jednej strony świetnie się rozumiecie, z drugiej ciągle trzeba coś wyjaśniać, roztrząsać. I czujecie się tym zmęczeni. Dużo Was to kosztuje. Czasami gadacie godzinami i jest super, bratnia dusza. Ale też macie wysokie wymagania albo też może założenia. I ciągle jakieś emocjonalne sytuacje. Trochę jak w telenoweli:P.

Warto trwać w takiej relacji trwać? Czy może lepiej ją skończyć, puki nie ma za dużo wzajemnego żalu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Relacje które za dużo kosztują

no tak skądś to znam.
uznałam że lepiej taka relacje, przerwać, choćby dla wspomnień. teraz mile Go wspominam, jeśli bylibysmy dłuzej razem to wątpię żeby tak było.

3

ja jestem w dwóch takich relacjach big_smile jak jestem bardzo już zmęczona to po prostu na jakiś czas staram się miec większy dystans do tych osób, bo inaczej bym się nerwowo wykończyła. Moze to przez to, że mam trudny charakter... ja nie chcę zrywac tych relacji - za wiele razem przeszliśmy, żebym mogła teraz nagle to zerwac i miec te osoby tylko we wspomnieniach... chcę aby one były częścią mojego życia a ja ich do końca naszych dni big_smile

4 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-07 22:47:11)

...

5

Wiecie, mi sie jedna taka wyprostowała z czasem i cieszę się, że jej nie zerwałam. Druga się wyprostowała dzięki rozluźnieniu jej (a właściwie braku kontaktu prze dłuższy czas). A teraz jest ta 3-cia i myślę...

6

Ja mam takie relacje z dwiema osobami w rodzinie męża. Ogólnie muszę tolerować te osoby, spotykać się z nimi, ale absolutnie nie znoszę ich stylu bycia i charakteru.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Relacje które za dużo kosztują

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024