Zazdrość jest głupia! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zazdrość jest głupia!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Zazdrość jest głupia!

Miałam starcie z chłopakiem, ale tak zabawne, że muszę wam opisać. W ramach wstępu powiem, że przefarbowałam kilka tygodni temu włosy, z ciemnego na blond. No więc jestem u chłopaka w pokoju, gadamy, jest miło, śmiejemy się, siadam na łóżku i... nagle odskakuję, czerwienie się i łzy napływają mi do oczu. Na poduszce leży ciemny włos. Zaczynam histeryzować, że ma kogoś, że mnie oszukuje i tak dalej. On zupełnie nie wie jak zareagować, przysięga, że nie, że jak to, wyciąga do mnie ręce, a ja tryumfalnie pokazuję mu włos. "Przecież to Twój!" - mówi w końcu. Jak to? pytam, przecież jestem blondynką. "Ale kiedyś nie byłaś" on mówi. Więc ja go pytam czy nie zmieniał pościeli od tych trzech tygodni, a on czerwieni się i przyznaje, że nie, że ten włos musiał tu wcześniej być i jakoś wylazł na wierzch. Rzeczywiście, długość i kolor moich "poprzednich" włosów się zgadzała... Głupio mi było, ale śmiałam się też bardzo... (Obiecał, że będzie częściej prał pościel wink ) Wprawdzie jestem wielką optymistką, ale tez straszną zazdrośnicą i takie sytuacje pokazują mi absurd takiego podejścia... Macie podobne przeżycia? Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrość jest głupia!

Albo Ty się już nie farbuj.....

3

hehe ojej smile dobrze że skończyło się to śmiechem a nie aferą tongue

4

Zabawne, dobrze, ze oboje macie poczucie humoru :-)

5

Mogło się to źle skończyć,  tak jak pisze Stefcia nie farbuj się na drugi raz.

6

Wesoła sytuacja:D Dobrze, że się wszystko skończyło śmiechem big_smile Ja też czasem potrafię takie dziwne fazki mieć big_smile

7

też się uśmiałam big_smile

ale coś w tym jest-tylko mnie bardziej martwi fakt że nie ufasz swojemu facetowi, bosh ja to pewnie bym nie zauważyła żadnego włosa a Ty już awantura że kogoś ma.. troszkę niepokojące..

8

hehe, to moja znajoma, od dawna mężatka, nie poznała się na zdjęciu sprzed lat, które u znajomych znalazła i zrobiła mężowi piekło, że się prowadzał z jakąś babą i nawet w góry z nią pojechał wink

9

Tak, zazdrość to jest dziwne zjawisko, ja uważam, że nie służy za bardzo związkom. chociaż najgorsze, że czasem jest uzasadniona, a nie ma chyba nic okropniejszgo niż odkrycie zdrady...

10

Też miałam podobną sytuację, tylko, że ja ze śmiechem zapytałam chłopaka co za baby sprowadza do domu, że na łóżku jakieś włosy. Bez awantury i Noelle oczywiście (;P) ma rację, ta awantura trochę niepokojąca...
U mnie pewnie to był po prostu włos którejś jego siostry, bo ma dwie.

11

lukacjanka napisał/a:

Tak, zazdrość to jest dziwne zjawisko, ja uważam, że nie służy za bardzo związkom. chociaż najgorsze, że czasem jest uzasadniona, a nie ma chyba nic okropniejszgo niż odkrycie zdrady...

e tam, są gorsze rzeczy. ja nie lubię takiego dociekania; przeszukiwania, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal wink nie warto się pienić. no i kup se Onozis, to włosów nie będziesz gubiła, to tak na przyszłość smile

12

chciałabym mieć taki stosunek do zazdrości jak TY quinlatifa, jak jej się pozbyć? masz jakieś sposoby skuteczne?

13

quinlatifa, ja nie uważam tak. w związku powinna panować absolutna uczciwość i zaufanie, inaczej bycie z drugą osobą nie ma dla mnie sensu...

14

Dokładnie. Ja zrobiłam się okrutną zazdrośnicą od czasu gdy mój kochany zaczął mnie czasem hmmm... może nie okłamywać, ale nie mówić mi wszystkiego (może dla mojego dobra, może żeby właśnie afery nie było). jednak jakoś zawsze koloryzowanko i kłamstewko na wierzch wychodzi, więc luby dostał za swoje a ja niestety przestałam ufać hmm/ Jestem typową Wagą, szczerość to dla mnie podstawa i jeśli kłamie się w mało znaczących sprawach, to co dopiero będzie później tongue

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zazdrość jest głupia!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024