Co siedzi w głowie kobiety która mnie zostawiła??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co siedzi w głowie kobiety która mnie zostawiła???

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 109 ]

Temat: Co siedzi w głowie kobiety która mnie zostawiła???

Witam.

Cóż sytuacja jest dość nietypowa ale gdzie szukać nadziei czy rady co robić w mojej sytuacji jeśli nie u kobiet.
Miesiąc temu rozpad się mój prawie 3 letni związek z kobietą którą kocham. Dodam że od paru miesięcy kiedy zauważyłem że się miedzy nami pogorszyło to za czołem się o nią bardzo mocno starać. Aż tu przyszła i powiedziała mi że się wypaliło i że nikogo niema. Potem 2 tygodniach po jej odejściu siadło mi i wszedłem jej na fb i 2 noce nie spałem co tam pisała. Ona nigdy nie piła alkoholu a jak się ze mną rozstała to cały klub zarzygała i że jednak pojawił się ktoś, że się w nim zakochała w tydzień po naszym rozstaniu, ale facet ją olał. Więc na szybko poszukała sobie następnego z którym kręci, ale nie jest jeszcze z nim. Wiem bo ma dobry kontakt z moi i jej przyjacielem, który mi to powiedział. Kocham ja bardzo i ona o tym wie. Bardzo bym chciał żeby wróciła.

Dodam jeszcze że między nami się super układało, sama mi powiedziała że związek ze mną to był kawał dobrego związku, i że ona nie wie czy jej się odmieni żeby do mnie wrócić.

Więc mam pytanie???
Co jej odwaliło, że np. szuka po mnie kogoś na na siłę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co siedzi w głowie kobiety która mnie zostawiła???

Nie szuka nikogo po Tobie na sile, bo zaczęła szukać jak jeszcze byliście razem ;-).
Po prostu nie dojrzała do związku.

A co jej w głowie siedzi? Inni faceci i wścieklizna macicy.
Daj sobie z nią spokój, to najlepsza rada dla Ciebie.

3

popieram.nic nie rob,kompletnie. moja ex szybko pobiegla do mojego ex przyjaciela i jest szczesliwa. i uwazalem ja za rozsadna itd. bzdura.niech sie wyszaleje ,a moze pewnego dnia wroci jej rozum do glowy.nie pros nie blagaj.stales sie dla niej za dobry ,a tym samym nudny.Ciebie moze miec kiedy chce wiec teraz pokaz ,ze tak nie jest.pokaz obojetnosc.jesli chcesz ja odzyskac to jedynym sposobem jest nie probowanie odzyskiwac i uzbrojenie sie w cierpliwosc.

4

Ale jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to od początku jak ja niczego nie zainicjowałem to nic nie było. A najgorsze jest to że mieszkam od niej 500m i cały czas o niej mysle

5

odbilo jej, nie wyszalala sie, nie dojrzala do zwiazku, szukala atrakcji, jest idiotk.a. nie zabiegaj o nia, sama musi zrozumiec swoj blad... nie sprawdzaj jej, bo twoje emocje cie zniszcza. ona pewnie wroci. tylko czy bedziesz ja chcial, jak sie tak zeszmaci...

6

Mam pytanie do kobiet??
Czy ona zatęskni za mną, bo wiadomo że całe życie nie będę czekał za nią.

7

Heh tak tak skąd ja to znam. Moja też niby tak odeszła o już to widzę wink. Sam mnie zablokowała na FB ale potrzeby wchodzenia na jej nie miałem a i hasła pozmieniała. Jakiś czas przed rozstaniem więc resztę można sobie dośpiewać. Powiem krótko zostaw ją i nie wracaj. Szkoda życia kolego. Niech daje dupy na prawo i lewo i się szmaci. Nie wyszalała się tak jak moja z tym że mnie rzuciła po 7 latach.
Z resztą nie wiem co one mają z tym wyszaleniem się kurde no ze sobą razem nie idzie poszaleć tylko od razu trzeba z siebie szmatę robić.

8 Ostatnio edytowany przez calienda (2013-04-06 18:22:31)

Misiek 666,coś o tym wiem, narzeczony również zdradził i zostawił mnie po 7 latach związku. Ach ta magiczna, szczęśliwa siódemka... Stwierdził, że zwyczajnie potrzebował się wyszaleć, z tą różnicą, że z kimś innym. Także płeć nie ma tu znaczenia, kto będzie chciał zdradzić i tak to zrobi.

9

filip27 napisał/a:

Mam pytanie do kobiet??

Wątpię - ona Cie po prostu nie kocha.

10

Calienda moja druga połówka big_smile a tak po za tym smile owszem nie ma znaczenia czy facet czy kobieta mam nadzieje że się dobrze bawią ze sobą bo ja takiej kijem nie dotknę a wrócić nie wrócę. Przewróciło się w dupie i są efekty.

11

misiek666 napisał/a:

Calienda moja druga połówka big_smile a tak po za tym smile owszem nie ma znaczenia czy facet czy kobieta mam nadzieje że się dobrze bawią ze sobą bo ja takiej kijem nie dotknę a wrócić nie wrócę. Przewróciło się w dupie i są efekty.

Dokładnie tak, mówią, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Powiadasz kijem nie dotkniesz? Heh, zupełnie, jakbym siebie słyszała :-) Bez kitu. Mam nadzieję, że po tym poprzewracaniu w tych  czterech literkach, dostanie mega obstrukcji moralnej, emocjonalnej itd. Tyle w temacie.

12 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-04-06 22:56:55)

To w takim razie po 3 latach bycia razem, myślenia razem, bawienia razem, przecież jak była ze mną to też musiała układać sobie życie po de mnie. Nie wydaje mi się żeby tak łatwo wulgaryzm mnie z głowy.

13

Mojej w teorii zajęło pół roku praktycznie tydzień smile. Bywa.

14 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-04-06 22:57:22)

filip27 napisał/a:

To w takim razie po 3 latach bycia razem, myślenia razem, bawienia razem, przecież jak była ze mną to też musiała układać sobie życie po de mnie. Nie wydaje mi się żeby tak łatwo wulgaryzm mnie z głowy.

Może Ci się nie wydawać - efekty sam obserwujesz.

15

Cynicznahipo napisał/a:
filip27 napisał/a:

Mam pytanie do kobiet??

To po co zostawiła sobie otwartą furtke do mnie???

16

filip27 napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:
filip27 napisał/a:

Mam pytanie do kobiet??

To po co zostawiła sobie otwartą furtke do mnie???

A jak myślisz?.
Jak z innym nie wyjdzie to wróci by przeczekać do następnego.

17

W sumie to jakoś dziwnie napisałeś...Tak naprawdę to nie wiadomo dlaczego się rozstaliście. Może Ty popełniłes pierwszy błąd??
To jest trudne dla Ciebie. Szczerze Ci współczuję...Może to sie jeszcze da naprawić, ale będzie miało tylko sens jeśli obydwoje będziecie mieć siłe dalej iść razem.

18

Filip nie wymyślaj powodów. Ja robiłem to samo. Myślałem i zamyślałem się. Dlaczego itd. a furtka po to aby wrócić bo wie że znalazła jelenia a ona poleci w tany i przyjdzie. Nie bądź idiotą. Wiem że nie wierzysz w to ale pewnego dnia się obudzisz i się przekonasz że to prawda.

Oczywiście nie musi to się skończyć tak jak piszemy. Życie pisze różne scenariusze ale z tym samym morałem wink. Pomyśl jak będzie wyglądać wasz związek jak by wróciła. Dał byś radę wybaczyć? Nie myślał byś o tym itd? A może szpiegowanie. No właśnie. Lepiej spalić za sobą most niż potem żałować i się męczyć.

19

Może i bym wybaczył ale nie zapomniał, kij ma zawsze dwa końce. Tak jak mówiłem w pewnym momencie zobaczyłem że sie psuje, mielismy takie wspólne reakcje i tego zaczeło brakowac

20

filip27 napisał/a:

Może i bym wybaczył ale nie zapomniał, kij ma zawsze dwa końce. Tak jak mówiłem w pewnym momencie zobaczyłem że sie psuje, mielismy takie wspólne reakcje i tego zaczeło brakowac

reakcje np. w dotyku, przytulaniu

21

My tylko napiszemy swoje przypadki jak było u nas doradzimy  co my robiliśmy ale fakt jest taki że to twoje życie. Trzymaj się mocno bo teraz będziesz i już masz najgorszy okres w życiu. Ja przyznam jestem zjechany psychicznie ale daję jakoś radę i odbudowuję siebie. Szczerze gdyby moja przeczytała wypociny zawarte na tym forum może by nabrała oleju do głowy. Powodzenia kolego.

22

filip27 napisał/a:
filip27 napisał/a:

Może i bym wybaczył ale nie zapomniał, kij ma zawsze dwa końce. Tak jak mówiłem w pewnym momencie zobaczyłem że sie jebie, mielismy takie wspólne reakcje i tego zaczeło brakowac

reakcje np. w dotyku, przytulaniu

Niektórzy potrafią przebaczyć zdradę, pamiętają jednak o niej, dając drugą szansę osobie, która zdradziła. Inni zdrady nie wybaczają, co w konsekwencji generuje zakończenie związku.Ludzie są różni, tak jak ich zachowania. Piszesz, że zdążyłeś dostrzec braki w gestach, o których pisałeś, tj. pocałunki, tulenie itd. Próbowałeś rozmawiać z nią o tym?

23

i tak i nie u niej przewaznie musiałem wydusić to z niej. Ale o ona potrafiła mówić mi nawet po 15 razy dziennie ze mnie kocha. Jaki ja jestem dla niej dobry i nie moze żyć be ze mnie i nie wie co by sobie zrobiła jak to ja bym ją zostawił. I dzwoniła ledwo co z pracy przyjechałem, jeszcze nie usiadłem chociaż mieszka rzut kamieniem

24

Calienda ja ci powiem jedno. Z moją eks też rozmawiałem szczerze nasz związek był szczery ale jak widać nie był do końca ktoś zawsze gra drugą rolę. Moja mnie oślepiała do samego końca aż zachciało się jej mnie rzucić. A to jeszcze koleżance jaki to ja och ah nie jestem z 2 tyg. przed rozstaniem albo jak to mnie nie kochała. Ta sama sytuacja u Filipa. Ręce sobie możemy podać. To jest po prostu prawdziwe skurwie**** aby tak traktować człowieka którego kochaliśmy. Ale jednak idzie idzie.

25

misiek666 napisał/a:

Calienda ja ci powiem jedno. Z moją eks też rozmawiałem szczerze nasz związek był szczery ale jak widać nie był do końca ktoś zawsze gra drugą rolę. Moja mnie oślepiała do samego końca aż zachciało się jej mnie rzucić. A to jeszcze koleżance jaki to ja och ah nie jestem z 2 tyg. przed rozstaniem albo jak to mnie nie kochała. Ta sama sytuacja u Filipa. Ręce sobie możemy podać. To jest po prostu prawdziwe skurwie**** aby tak traktować człowieka którego kochaliśmy. Ale jednak idzie idzie.

Macie racje chłopaki, szczególnie ty misiek666. Też do samego końca byłam przekonana, że wszystko jest w porządku. Aż pewnego dnia postanowił oświadczyć, co się wydarzyło. 7 lat związku poszło się jeba...w jeden dzień. Wspólne mieszkanie, meble,auta,kasa, biżuteria,pierścionek zaręczynowy, wszystko  do podziału i do zwrotu. Najlepsze jest to, że nic nie wspominał, że czegoś mu brakowało. Wystarczyła jedna sobota-ja w pracy, a on na baletach z nią. I się stało! Chyba już nigdy nie uwierzę w miłość.

26

calienda napisał/a:
misiek666 napisał/a:

Macie racje chłopaki, szczególnie ty misiek666. Też do samego końca byłam przekonana, że wszystko jest w porządku. Aż pewnego dnia postanowił oświadczyć, co się wydarzyło. 7 lat związku poszło się jeba...w jeden dzień. Wspólne mieszkanie, meble,auta,kasa, biżuteria,pierścionek zaręczynowy, wszystko  do podziału i do zwrotu. Najlepsze jest to, że nic nie wspominał, że czegoś mu brakowało. Wystarczyła jedna sobota-ja w pracy, a on na baletach z nią. I się stało! Chyba już nigdy nie uwierzę w miłość.

Uwierzysz,uwierzysz.Kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn są bardziej emocjonalne i bardziej podatne na tzw.zaloty.
Czy będzie to ta miłość?.
Sama ocenisz...aż do następnego razu.
Nie bez kozery mówi się że,mężczyźni zakochują się tylko raz w życiu tak prawdziwie a kobiety za każdym razem.
Istnieją oczywiście wyjątki nie potwierdzające reguły...i tego właśnie Ci życzę.

27

Alterego1 napisał/a:
calienda napisał/a:
misiek666 napisał/a:

Uwierzysz,uwierzysz.Kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn są bardziej emocjonalne i bardziej podatne na tzw.zaloty.
Czy będzie to ta miłość?.
Sama ocenisz...aż do następnego razu.
Nie bez kozery mówi się że,mężczyźni zakochują się tylko raz w życiu tak prawdziwie a kobiety za każdym razem.
Istnieją oczywiście wyjątki nie potwierdzające reguły...i tego właśnie Ci życzę.

Ślicznie Ci dziękuję Alterego. Czy jeszcze uwierzę w miłość? Szczerze nie wiem. Wiem natomiast, że mam mega awersję,po tym, co się stało. Boję się zaufać, spróbować, cierpieć ponownie. Zbyt dużo kosztowało mnie pozbieranie się po tym wszystkim.

28

Ja z moją byłą dziewczyną jeszcze 2 tyg. przed rozstaniem byłem w górach na parę dni. I według mnie wszystko było ku..a OK. Kolacje, przytulanie, łózko, dotykanie. Az tu przyszła 1 i powiedziała mi że "musimy pogadać". Jak to usłyszałem to już wiedziałem o co chodzi. I mnie pozamiatało w h..

29

Dokładnie Filip, wszystko fajnie, pięknie, zero pretensji, a potem te pamiętne słowa "Kochanie musimy pogadać"....Znam to. Aż za dobrze. Człowiek uczy się całe życie...

30

Calienda to my też możemy sobie ręce podać. Ja też nie wiem czy zaufam i pokocham. Na pewno mam inne podejście do wszystkiego niż kilka tyg. temu. Mówię tylko sobie że następna będzie lepsza.
Filip jak widać nie jesteś sam. sad

31

Tworzymy taki nieszczęśliwy łańcuszek :-(. Ty misiek 666 przynajmniej mówisz sobie, że następna będzie lepsza. Ja nie zakładam nikogo następnego, a na pewno nie szybko. Boję się.

32

Ja też nie zakładam. Minimum roczek celibatu nie zaszkodzi z reszta chcę się skupić na swoim życiu i karierze bo niestety zatraciłem się gdzieś bezpowrotnie. Oddałem siebie całkowicie dla niej i mam tyle co nic sad. Kiedy nadejdzie ta druga ciężko określić. Nie szukam na siłę.

33

Tak jak mówisz nic na siłę. Ja już zaczynam wprowadzać małe zmiany w swoim życiu, które jemu się nie podobały.

34

calienda napisał/a:

Tworzymy taki nieszczęśliwy łańcuszek :-(. Ty misiek 666 przynajmniej mówisz sobie, że następna będzie lepsza. Ja nie zakładam nikogo następnego, a na pewno nie szybko. Boję się.

No co Ty wygadujesz?.Jaki nieszczęśliwy łańcuszek?.
Jesteście,hm.Jesteśmy szczęściarzami bo pozbyliśmy się wrzodów na...wiadomo czym.

35

W sumie racja, przywołuję siebie do porządku :-) Pora na zdrowy egoizm :-)

36

Przyjedź na piwo to obadamy i sobie doradzimy wink a tak po za tym ja mam te szczęście że z nią nie mieszkałem uf.. ale i tak się dzielić musiałem wszystkim ;/ nie było to miłe. Tak swoje życie pozamiatać ah sad

37

misiek666 napisał/a:

Przyjedź na piwo to obadamy i sobie doradzimy wink a tak po za tym ja mam te szczęście że z nią nie mieszkałem uf.. ale i tak się dzielić musiałem wszystkim ;/ nie było to miłe. Tak swoje życie pozamiatać ah sad

Hmm...jakaś taka grupa wsparcia nam się pomalutku tworzy. Możemy obgadać, a gdzie wpaść? :-) Wtf? Co ja piszę, jeszcze tego tylko by brakowało by wpaść tongue. Poprawię się, a więc gdzie przyjechać? :-)

38

Prawdopodobnie chce pokazać jaka jest atrakcyjna i że może mieć każdego...A o tym że ją kochasz pewnie bardzo dobrze wie i dlatego sobie nie żałuje facetów bo wie że cokolwiek by nie zrobiła zawsze może wrócić do Ciebie a ty jej wszystko wybaczysz i przyjmiesz spowrotem...

39

Pozwolę sobie zacytować dla wszystkich
The Perfect Li(f)e Is Waiting
For You
I tego się trzymajmy.

40

calienda napisał/a:
misiek666 napisał/a:

Hmm...jakaś taka grupa wsparcia nam się pomalutku tworzy.

Żeby to jedna big_smile

41

Hahaha, żeby to jedna to dobre. Na jednej się chyba nie skończy tongue

42

Bags coś wiemy na ten temat wink. Jak chcesz wyskoczyć na piwo to pisz na PW/meila podam adres hah smile

43

Misiek 666 werbuje chętnych do naszych szeregów.
Koalicja rośnie w siłę tongue

44

misiek666 napisał/a:

Bags coś wiemy na ten temat wink.

Czasami az za duzo big_smile

45

Z adresem nie żartuję haha big_smile. Koalicja a niech rośnie. W kupie raźniej wink. Filipa też trzeba zaprzęgnąć do naszych szeregów.

46

W sumie to My wmontowaliśmy się Filipowi w wątek, tak więc myślę, że się nie obrazi, jeżeli wkręcimy go mimowolnie w tą koalicję. Najwyżej któreś z nas dostanie po uszach.

47

Nie spoko mi to nie przeszkadza. Przynajmniej parę minut nie mysle o niej

48

A u was jak to było, aha dodam jeszcze ze ona ma 21 a ja 27 i ze to pierwsza miłość moja i jej

49

Ehh, dawno i nieprawda....25 ja 30 on. Pierwsza miłość i te motylki, które w jeden dzień dopadł pomór....

50

calienda napisał/a:

Ehh, dawno i nieprawda....25 ja 30 on. Pierwsza miłość i te motylki, które w jeden dzień dopadł pomór....

Ej,no coś Ty.Nie czytałaś wątku Tygrysa?.
Motylki są zajefajne.

51

U mnie też pierwsza miłość ja 25 ona 23. 7 lat bez 2 miesięcy w związku.

52 Ostatnio edytowany przez calienda (2013-04-07 19:42:07)

Motylki są fajne, dopóki fruwają i ma je co trzymać przy życiu. 7 lat fruwały, a potem jakaś zaraza i ni ma. Dobrze, że wiosna tuż tuż, nałapie sobie do słoika:P Te cytrynki są the best!

P.S. Miśku mój równolatku z jakiego miesiąca jesteś?: P

53

Październik smile

54

Żartujesz? Poważnie? Ja też!!! :-P
A którego października?

55

Nie powinno się źle mówić o byłych osobach. Była idiotką, ale była ze mną, więc kim byłem jak nie idiotą....
To, że ludzie odchodzą to normalne, nikt nie ma patentu na uwiązanie na zawsze kogoś, a wina rozpadu leży zawsze po 2 stronach. Na miejscu Filipa zastanowiłbym się, co robiłem źle, a nie co jej odbiło. Na moje ona parę mcy przed odejściem skreśliła autora, czemu? Tego ja nie wiem, tylko autor wie.

56

Calienda masz meila.

Remi nie powinno się mówić ale hmm no cóż ciężko przełknąć porażkę. Z resztą do pewnego momentu można sobie popsioczyć ale tez z umiarem bo jednak coś nas łączyło jak sam wspomniałeś.

57

Tak, pisz ma e-mail, jak chcesz.

58

No to dziś się uśmiałem Calienda big_smile. Zbieg okoliczności jednak istnieje.

59

Remi napisał/a:

Nie powinno się źle mówić o byłych osobach. Była idiotką, ale była ze mną, więc kim byłem jak nie idiotą....
To, że ludzie odchodzą to normalne, nikt nie ma patentu na uwiązanie na zawsze kogoś, a wina rozpadu leży zawsze po 2 stronach. Na miejscu Filipa zastanowiłbym się, co robiłem źle, a nie co jej odbiło. Na moje ona parę mcy przed odejściem skreśliła autora, czemu? Tego ja nie wiem, tylko autor wie.

Jak go skreśliła to jeszcze mogła mu o tym powiedzieć........Jakaś małomówna że tego nie zrobiła? smile

60

Tak naprawde mam na imie Paweł. Z moją dziewczyna znaliśmy sie od dziecka tak jak i nasze rodziny sie znaja, mało tego mieszkamy na tej samej ulicy. Nawet kuzyn i siostra jej mowili że jej sie pojebało i ze jeszcze tego bedzie żałowac, bo nie poznała faceta skurwiela. Zawsze mówiłem do niej TAK ŁAZIŁAŚ AŻ WYŁAZIŁAŚ.
A co do winy tak jak mówiłem kij ma zawsze dwa końce, nie wiem gdzie popełniłem błąd, a może wiem ale nie chce o tym jeszcze mówić. Z tego co wiem ona teraz robi rzeczy takie jakie ze mna nie mogła np. balety. Ale ja wiem że  po 12h pracy miałem  więcej mocy niz ona po 5h na studiach i mogłem z nią robić co chce. ALE MOŻE NIE UMIAŁA MI TEGO POWIEDZIEĆ

61

o ja tez pazdziernik.waga?

62

Nigdy nie szukałem dziewczyny, aż w końcu znalazła się ta jedyna i dostałem po dupie. A TO BOLI W H..

63

filip27 napisał/a:

Nigdy nie szukałem dziewczyny, aż w końcu znalazła się ta jedyna i dostałem po dupie. A TO BOLI W H..

I jeszcze to że zawsze gardziła koleżankami siostry bo one jak nie jednej to drugiej dupe rąbią, A teraz sama się z nimi zadaje

64

Paweł sam widzisz i piszesz jaka się stała. Czy tak robią normalni ludzie ?

65

Po prostu nie znałem jej z tej z trony
Jedyny plus z tego ze wziołem sie za siebie schudłem 20 kg, robie w huj brzuszków, biegam i ide na boks o którym od dziecka marzyłem

Posty [ 1 do 65 z 109 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co siedzi w głowie kobiety która mnie zostawiła???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024