Witam.
Cóż sytuacja jest dość nietypowa ale gdzie szukać nadziei czy rady co robić w mojej sytuacji jeśli nie u kobiet.
Miesiąc temu rozpad się mój prawie 3 letni związek z kobietą którą kocham. Dodam że od paru miesięcy kiedy zauważyłem że się miedzy nami pogorszyło to za czołem się o nią bardzo mocno starać. Aż tu przyszła i powiedziała mi że się wypaliło i że nikogo niema. Potem 2 tygodniach po jej odejściu siadło mi i wszedłem jej na fb i 2 noce nie spałem co tam pisała. Ona nigdy nie piła alkoholu a jak się ze mną rozstała to cały klub zarzygała i że jednak pojawił się ktoś, że się w nim zakochała w tydzień po naszym rozstaniu, ale facet ją olał. Więc na szybko poszukała sobie następnego z którym kręci, ale nie jest jeszcze z nim. Wiem bo ma dobry kontakt z moi i jej przyjacielem, który mi to powiedział. Kocham ja bardzo i ona o tym wie. Bardzo bym chciał żeby wróciła.
Dodam jeszcze że między nami się super układało, sama mi powiedziała że związek ze mną to był kawał dobrego związku, i że ona nie wie czy jej się odmieni żeby do mnie wrócić.
Więc mam pytanie???
Co jej odwaliło, że np. szuka po mnie kogoś na na siłę.