Elegancja i Klasa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Elegancja i Klasa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Elegancja i Klasa

Witajcie. Mam 21lat i jestem facetem. Potrzebuje Waszej pomocy w doborze poszczegolnych elementow swojego ubioru. Slyszalem gdzies zdanie, ze facet dobrze ubrany, to facet ubrany przez kobiete. Pozwolcie mi zatem wykorzystac Wasza slabosc do poczucia piekna i wskazcie mi najciekawsze rozwiazania. Jezeli wszystko fajnie wyjdzie, to z checia wrzuce pozniej (po zakupach) fotki be4 i after, abyscie mogly zobaczyc "owoc".

Potrzebuje doslownie wszystkiego, zaczynajac od butow a konczac na drobnych akcesoriach w ktorych tkwi diabel. Od 14 miesiecy pracuje oraz jestem dobrze wyedukowany "ekonomicznie", wiec problemu z ??? nie ma : )

Bardzo mi na tym zalezy z przyczyn osobistych.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Elegancja i Klasa

Ja się na elegancji i klasie nie znam, więc niech radzą inne panie, ale wcisnę tu swoją uwagę - dbaj o dłonie. Ostatnio w tramwaju jechał pewien młody pan, nie powiem wyglądał dość elegancko, marynarka, koszula, zrobione włosy, no super wszystko, ale jak zobaczyłam jego dłonie to myślałam, że zawału dostanę. Paznokcie obcinał chyba nożem kuchennym albo je regularnie obgryzał, do tego były w nie najlepszym stanie jeśli chodzi o higienę.
Nie twierdzę, ze każdy facet tak robi, ale piszę to dlatego, że przed wyjściem z domu jak już będziesz 'odpicowany' na błysk to może warto spojrzeć też czy dłonie się ładnie prezentują.
Pozdrawiam:)

3

Witaj Mietku:)
Mnie sie podoba facet ubrany elegancko wink
Ale ciezko tak doradzic jest, kiedy Ciebie nie widze:(
Najlepiej to jakbysmy sie wybrali na zakupy razem uwielbiam doradzac i kupowac facetom:)))
Ale to jest raczej nie realne:)
Wiec postaram Ci sie pomoc ale musisz napisac cos wiecej np. jaki styl lubisz w czym dobrze sie czujesz i czego nigdy bys nie zalozyl:)

4 Ostatnio edytowany przez Olina (2010-09-05 13:52:40)

Link do strony komercyjnej
Zobacz te stronke bardzo fajna kolekcja i mnie sie jak najbardzie podoba( chcialbym miec tak ubranego faceta obok siebie wink)

Przypominam, że na forum nie wklejamy linków do komerycjnych stron i internetowych i innych forów. Pozdrawiam, Moderatorka Olina

5

Bardzo dobra strona tak sie ubieraj a będzie git smile

6

Ciesze sie ze Ci sie podoba smile

7

a ja radzę zabrać jakąś koleżankę która doradzi a jak nie to wybierz się do sklepu i Panie w sklepie doradzą ci i możesz nawet  spytać o porady na przyszłość nie ma sie czego bać, jeśli sklep oczywiście jest godny wejścia i sprzedawca dba o klienta a nie olewa jak śmiecia(niestety i takie przypadki sie zdarzają.. )

8

A pro pos ubranego faceta przez kobietę... jak patrze na przyszłą bratową mojego Miśka i to w jaki sposób ubiera jego starszego brata- daruj mi losie... sama nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać.

9

He he he big_smile Marta to ta sama bratowa o ktorej piszesz w innym watku:)?
No po tym co napisalas to bym sie nie zdziwila jak go moze ubierac:)

10

Mietek, oprócz ubrań i dodatków w postaci np. fajnego zegarka przede wszystkim kobiety zwracają uwagę na zadbane dłoni i czyste buty. Rozumiem, że idąc jakąś żwirową drogą to buty się zakurzą, ale generalnie ważne jest, aby buty były czyste i wypastowane. Poza tym dbaj o fryzurę. Nic bardziej mnie nie wkurza niż to, gdy facet zapomniał, jaka jest droga do fryzjera. Regularne obcinanie włosów jest wskazane. I jakiś dobre perfumy do tego i będzie git wink

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Elegancja i Klasa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024