Szukałam wątku dotyczącego owego filmu, jednak nie znalazłam. Z góry przepraszam, jeśli jednak już takowy istnieje, będzie to mój błąd, wynikający z mojej ślepoty, hah. Także przechodząc do filmu, oglądałam kilka dni temu, jest to dramat, który ukazuje problemy często pojawiające się w szkołach. Film bardzo (przynajmniej mnie) poruszył. Nie będę opowiadać, gdyż nie chcę zepsuć oglądania go tym, którzy się na to zdecydują. Polecam gorąco.
Ja też go oglądałam i bardzo mi się spodobał, jest na faktach i szczerze sama się spotkałam z takim zachowaniem i reagowałam ale to nic nie dawało. Też polecam, może jak młodzież to obejrzy to da coś do myslenia
Również film oglądałam i tak jak dziewczyny polecam do obejrzenia bo warto. Filmy na faktach zazwyczaj sa naprawde ciekawe
Również film oglądałam i tak jak dziewczyny polecam do obejrzenia bo warto. Filmy na faktach zazwyczaj sa naprawde ciekawe
A to racja, dla mnie zawsze filmy na faktach wywierały większe emocje.
Bardzo mocny, dobry film. Trudny, lecz wart obejrzenia. Mówi wiele zarówno o młodzieży, jak rodzicach. Pozwala wiecej zrozumieć, niż to, co donoszą media o tego typu wypadkach.