"Nasza klasa" 2007 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » "Nasza klasa" 2007

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: "Nasza klasa" 2007

Szukałam wątku dotyczącego owego filmu, jednak nie znalazłam. Z góry przepraszam, jeśli jednak już takowy istnieje, będzie to mój błąd, wynikający z mojej ślepoty, hah. Także przechodząc do filmu, oglądałam kilka dni temu, jest to dramat, który ukazuje problemy często pojawiające się w szkołach. Film bardzo (przynajmniej mnie) poruszył. Nie będę opowiadać, gdyż nie chcę zepsuć oglądania go tym, którzy się na to zdecydują. Polecam gorąco.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Nasza klasa" 2007

Ja też go oglądałam i bardzo mi się spodobał, jest na faktach i szczerze sama się spotkałam z takim zachowaniem i reagowałam ale to nic nie dawało. Też polecam, może jak młodzież to obejrzy to da coś do myslenia

3

Również film oglądałam i tak jak dziewczyny polecam do obejrzenia bo warto. Filmy na faktach zazwyczaj sa naprawde ciekawe

4

reni1087 napisał/a:

Również film oglądałam i tak jak dziewczyny polecam do obejrzenia bo warto. Filmy na faktach zazwyczaj sa naprawde ciekawe

A to racja, dla mnie zawsze filmy na faktach wywierały większe emocje.

5

Bardzo mocny, dobry film. Trudny, lecz wart obejrzenia. Mówi wiele zarówno o młodzieży, jak rodzicach. Pozwala wiecej zrozumieć, niż to, co donoszą media o tego typu wypadkach.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » "Nasza klasa" 2007

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024