Dlaczego tak jest???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego tak jest????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Dlaczego tak jest????

Jestem w związku z typem prawie ze rok i ze soba mieszkamy jest ok itp ale nie w tym problem...problem jest taki ze bardzo czest omysle o moim byłym z ktorym bylam przez 3 miesiace i to bylo około 2 lata temu?? Jakos tak tylko ze jak go zostawilam w okropny sposob i bardzo tego zaluje;( ale czasu nie cofne nie mam z nim zadnego kontaktu bo ponoc on nie chce ze mna go miec ale wiem od pewnych osob ze o mnie mowi wspomina dzisiaj w nocy az spac nie moglam przez to myslenie;/ czym to moze byc spowodowane?? Moze wyrzutami sumienia?? Tęsknotą wiem ze bardzo chcialabym sie z nim spotkac wyjasnic wszystko i miec z nim kontakt  Codzien zadaje sobie to pytanie dlaczego???o zadnym bylym tak intensywnie nie mysle jak o nim a przeciez nie powinnam bo jestem w związku;/ sama nie wiem co tym myslec;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego tak jest????
Niunia91 napisał/a:

Jestem w związku z typem prawie ze rok i ze soba mieszkamy jest ok itp ale nie w tym problem...problem jest taki ze bardzo czest omysle o moim byłym z ktorym bylam przez 3 miesiace i to bylo około 2 lata temu?? Jakos tak tylko ze jak go zostawilam w okropny sposob i bardzo tego zaluje;( ale czasu nie cofne nie mam z nim zadnego kontaktu bo ponoc on nie chce ze mna go miec ale wiem od pewnych osob ze o mnie mowi wspomina dzisiaj w nocy az spac nie moglam przez to myslenie;/ czym to moze byc spowodowane?? Moze wyrzutami sumienia?? Tęsknotą wiem ze bardzo chcialabym sie z nim spotkac wyjasnic wszystko i miec z nim kontakt  Codzien zadaje sobie to pytanie dlaczego???o zadnym bylym tak intensywnie nie mysle jak o nim a przeciez nie powinnam bo jestem w związku;/ sama nie wiem co tym myslec;(

Nikt nie wie???

3 Ostatnio edytowany przez Alicja2167 (2013-03-14 14:19:12)

po pierwsze moje pytanie : dlaczego swojego partnera nazywasz tak chamsko typem?
po drugie hm... co do tego co napisalas,rozumiem to z jendej strony,bo związki krótkie nadłuzej pozostają w głowie itp. radze sprobowac sie skontaktowac z bylym,ale nie liczylabym tez na nie wiadomo co,bo fakt faktem nie wiemy jak go potraktowalas,ale skoro on nie chce kontaktu z Toba to musialobyc to cos nieodpowiedniego.Cóż spróbuj a uzyskasz wszytskie odpowiedzi na swoje pytania wink

4

Alicja2167 napisał/a:

po pierwsze moje pytanie : dlaczego swojego partnera nazywasz tak chamsko typem?
po drugie hm... co do tego co napisalas,rozumiem to z jendej strony,bo związki krótkie nadłuzej pozostają w głowie itp. radze sprobowac sie skontaktowac z bylym,ale nie liczylabym tez na nie wiadomo co,bo fakt faktem nie wiemy jak go potraktowalas,ale skoro on nie chce kontaktu z Toba to musialobyc to cos nieodpowiedniego.Cóż spróbuj a uzyskasz wszytskie odpowiedzi na swoje pytania wink

W tym problem ze nie mam jak sie z nim skontaktowac bo nikt nie ma do niego numeru a ja nie mieszkam w tej miejscowosci a pozatym slyszalam ze wyjechał niemiec do pracy i nie wiem na ile kombinuje jak tu miec jego numer ale cienkie szanse i co tu zrobic??

5

Niunia91 napisał/a:
Alicja2167 napisał/a:

W tym problem ze nie mam jak sie z nim skontaktowac bo nikt nie ma do niego numeru a ja nie mieszkam w tej miejscowosci a pozatym slyszalam ze wyjechał niemiec do pracy i nie wiem na ile kombinuje jak tu miec jego numer ale cienkie szanse i co tu zrobic??

no to masz problem,bo my tutaj za Ciebie tego numery czy cos nie zalatwimy.Są jeszcze portale społecznosciowe,jezeli ma konta tam zawsze mozesz napisac,popytaj znajomych czy cos,no innych pomysłów nie mam smile

6

daj facetowi święty spokój, gdyby chciał, to sam by się skontaktował... narobisz biedakowi sieczki z mózgu, i znowu może stwierdzisz - to jednak nie to... bo sama tego nie wiesz, Ty pamiętasz sprzed dwóch lat, a teraz, to może być zupełnie inny człowiek... jak się łapie dwie sroki za ogon, można z samym gówienkiem w ręce zostać... i opinią zjechaną...

7

myślę że jesteś nieszczęśliwa z obecnym stąd te myśli.

8

ogień napisał/a:

też tak sądzę, panienka działa w myśl starej zasady - małpa nie puści się gałęzi, póki drugiej nie złapie... a Ex idealnie się nadaje... przynajmniej na początek...

9

ogień napisał/a:

No to jestes w bledzie bo wlasnie jestem szczesliwa w obecnym zwiazku tylko zastanawia mnie to dlaczego tak o nim mysle i wcale nie zrezygnowalabym z tego zwiazku co jestem dla tamtego;]

10

On nie ma nigdzie zadnych kont na portalach nigdy ich nie lubił. Chyba bede musiala to zostawic w spokoju izapomniec ale problem jest w tym ze ja probuje o nim nie myslec mysle oczym innym a to i tak ie pomaga nie wiem co sie ze mną dzieje;/

11

gen napisał/a:
ogień napisał/a:

też tak sądzę, panienka działa w myśl starej zasady - małpa nie puści się gałęzi, póki drugiej nie złapie... a Ex idealnie się nadaje... przynajmniej na początek...

Hee nie jestem jakąs pańienka i nie mysle tajak to tu przytoczyles/aś moze ty twoj tok działania ale nie moj ...żałosne.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego tak jest????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024