mój chłopak zachowuje się dziwnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mój chłopak zachowuje się dziwnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: mój chłopak zachowuje się dziwnie

Od dłuszego czasu mój  chłopak zachowuje sie jakoś dziwnie...

Cały czas mnie kontroluje....
nie zpuszcza z oczu, sprawdza telefon. nie wiem dla czego przeciesz nie dałam mu powodu do tego, żeby sie tak zachowywał.
Nie wiem co mam o tym myśleć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mój chłopak zachowuje się dziwnie

Basiu, może on stwierdził, że ma jakiś powód do takiego zachowania.
Mieszkacie osobno? Może zmieniłaś środowisko, poszłaś do innej szkoły? Masz jakichś nowych znajomych?
Najlepiej byłoby porozmawiać na spokojnie, zapytać się go dlaczego tak się zachowuje i uspokoić go i rozwiać jego obawy.
Jeśli tego nie zrobisz, to on być może będzie się nakręcał w swoich niepokojach, a Tobie będzie coraz trudniej.
Może ktoś "uprzejmy" nagadał mu jakichś nowinek o Tobie. Często bywa, że obcy wiedzą o nas więcej niż my sami.

Jeśli wcześniej wszystko było dobrze, a zamiana nastąpiła nagle, to może faktycznie łatwo to wyjaśnicie sobie.

3

są dwa wyjścia:
Często ludzie, którzy sami mają coś za uszami patrzą poprzez swój pryzmat i stwierdzają, że skoro ja zdradzam to może ona też?
Drugie wyjście to być może coś go zaniepokoiło, może coś zobaczył, ktoś mu coś powiedział, lepiejz  nim szczerze porozmawiaj.

4

Nawet jesli moze miec jakies podstawy, nawet jesli mieszkaja osobno, nawet jesli Basia zmienila srodowisko...on i tak nie ma prawa kontrolowac! Owszem, moze sie niepokoic, moze zapytac... Ale jesli zapewnisz go, ze wszystko jest okej, ze nie ma powodow do zazdrosici, a on nadal bedie cie kontrolowal, to cos jest z nim nie tak. To sie chyba moze zamienic w jakas chorobliwa zazdrosc.

5

popieram wypowiedz sexownej. Duze prawopodobienstwo,ze on ma cos za uszami i dlatego zaczal tak Cie sprawdzac.
No,chyba ze cos przeskrobalas a jezeli nie, to radze uwaznie przyjrzec sie jego zachowaniu.

6

Może jakąś plotkę usłyszał zamiast pytać na forum spytaj jego jaki ma problem smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mój chłopak zachowuje się dziwnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024