Witam Was!
Może takie pytanie już gdzieś było, w każdym razie w wyszukiwarce nic mi nie wyskoczyło. Pytanie skierowane głównie do tej silnej części naszego forum. Mężczyźni, czy... Wy naprawdę w kobiecie zwracacie uwagę tylko na dekolty i spódniczki? Naprawdę tylko na to? Im dłużej żyję na tym świecie- tym smutniejsze wrażenie takowe odnoszę... proszę, uratujcie moją wiarę w mężczyzn:P
Witam.
Tak, to głupia sprawa ale prawdziwa. 3/4 mężczyzn patrzy tylko na wygląd, jest to stwierdzony fakt. Interesuje ich miła aparycja, figura, oraz świadomość że mogą się pokazać wśród znajomych (głównie przy kolegach). Z reguły kończy się rozstaniem bądź zdradą.
Reszta osobników to Ci co oprócz ciała akceptują Ciebie taką jaką jesteś. Osobowość, charakter, sposób bycia i wady. Głównie wady. Nie mnie jednak tacy Panowie chcą by ich partnerka była sobą, dbała o siebie, pociągała również fizycznie, podniecała. To działa w obie strony. Nie wybrałabyś partnera o nie wiadomo jak wielkim i głębokim sercu (o jakim marzy prawie każda kobieta), skoro ten ktoś będzie odstraszał ludzi, jego uroda będzie odpychać, nie przyciągać, co w bliskich relacjach odgrywa dość... istotną rolę.
Podobnie jak my, patrzycie na partnerów. Macie gusta o których się nie mówi. Sam jestem mężczyzną i lubię patrzeć na części ciała, to podnieca i daje do myślenia. Taka kobieta z dekoltem odkrytym, jest pewna siebie, nie wstydzi się, jest sobą. Ma silny charakter, a to mężczyźni lubią. Ta pewność siebie jest b.ważna. W przyszłości to ma duży wgląd na partnerkę na żonę ![]()
Oczywiście nie piszę ogólnie, gdyż są takie same Panny a nie pokazują odkrytych części ciała.
Witam.
Tak, to głupia sprawa ale prawdziwa. 3/4 mężczyzn patrzy tylko na wygląd, jest to stwierdzony fakt. Interesuje ich miła aparycja, figura, oraz świadomość że mogą się pokazać wśród znajomych (głównie przy kolegach). Z reguły kończy się rozstaniem bądź zdradą.
Reszta osobników to Ci co oprócz ciała akceptują Ciebie taką jaką jesteś. Osobowość, charakter, sposób bycia i wady. Głównie wady. Nie mnie jednak tacy Panowie chcą by ich partnerka była sobą, dbała o siebie, pociągała również fizycznie, podniecała. To działa w obie strony. Nie wybrałabyś partnera o nie wiadomo jak wielkim i głębokim sercu (o jakim marzy prawie każda kobieta), skoro ten ktoś będzie odstraszał ludzi, jego uroda będzie odpychać, nie przyciągać, co w bliskich relacjach odgrywa dość... istotną rolę.
Podobnie jak my, patrzycie na partnerów. Macie gusta o których się nie mówi. Sam jestem mężczyzną i lubię patrzeć na części ciała, to podnieca i daje do myślenia. Taka kobieta z dekoltem odkrytym, jest pewna siebie, nie wstydzi się, jest sobą. Ma silny charakter, a to mężczyźni lubią. Ta pewność siebie jest b.ważna. W przyszłości to ma duży wgląd na partnerkę na żonę
Oczywiście nie piszę ogólnie, gdyż są takie same Panny a nie pokazują odkrytych części ciała.
no ok, ja nie mówię żeby się nie wiadomo jak zabudowywać, ale... niektóre dziewczyny to przesadzają i moim zdaniem przesadzają bardzo... a facetom niestety tylko w to graj...
Jako facet odpiszę, że ... nie tylko patrzę na kobiece pośladki oraz piersi, aczkolwiek generalnie... no wiadomo ![]()
A co może innego przyciągnąć wzrok? Oczywiście ładna buzia również.
I powiem, że nie ma pup i piersi niezgrabnych dla mnie. Nawet ze sporą nadwagą dziewczynki (czy niedowagą-chociaż z niedowagą to gorzej) ładnie się ubierające i "czyste" przyciągają moją uwagę.
Także z tego wynika, że najpierw ubiór i schludność kobiety, a potem dopiero jej ciało!
Oczywiście idąć ze swoją dziewczyną nie zwracam na inne uwagi, bo poza nia swiata nie widzę ![]()
A Wy kobiety patrzycie tylko na męskie tyłki!
No.. to już Panny muszą się wypowiedzieć pod względem "czemu zakładam spódniczkę"
Taka natura, od epoki kamienia kobiety uważane są za piękność i po dzień dzisiejszy to nie znika, lubicie się malować, ubierać, dobrze wyglądać... Fakt ! Czasami przesadzacie, same prosicie się o krytykę, dlatego moim zdaniem to wszystko powinno mieć jakiś umiar. Dyskretnie, z gracją i elegancją. Moje oczy częściej obserwują dziewczyny które to co powinny mieć odkryte mają zasłonięte w sposób podniecający. To pobudza wyobraźnię, niż goła dupa podana na tacy.
To ja się wypowiem za mojego męża; on zawsze zwraca uwagę na twarz kobiety - w pierwszej kolejności:)
może zabrzmi to ie ładnie ale tak głownie patrzymy na wasze cycusie ,dupcie ,nogi ,twarz chcecie znaleźdz faceta traficie do niego [przez oralne igraszki
))
8 2013-02-12 21:24:18 Ostatnio edytowany przez lenkaa22 (2013-02-12 21:25:08)
czy ja wiem? mój mężczyzna zakochal sie we mnie choc nie jestem az tak atrakcyjna i widzial mnie kiedy wygladalam okropnie i ogolnie duzo by pisac w kazdym razie jest chyba jednym z niewielu który nie zwraca wiekszej uwagi na wyglad
zawsze są wyjatki od reguły
))
Lenka, ale my mówimy co przyciąga facetów, a nie co jest najważniejsze. Co uwagę przykuwa.
Np ja zwracam uwagę na ulicy na kobiety ubierające się wyzywająco, ale nigdy bym się z taką nie związał. Przelecial tak. Ale nie związał.
No.. to już Panny muszą się wypowiedzieć pod względem "czemu zakładam spódniczkę"
![]()
Taka natura, od epoki kamienia kobiety uważane są za piękność i po dzień dzisiejszy to nie znika, lubicie się malować, ubierać, dobrze wyglądać... Fakt ! Czasami przesadzacie, same prosicie się o krytykę, dlatego moim zdaniem to wszystko powinno mieć jakiś umiar. Dyskretnie, z gracją i elegancją. Moje oczy częściej obserwują dziewczyny które to co powinny mieć odkryte mają zasłonięte w sposób podniecający. To pobudza wyobraźnię, niż goła dupa podana na tacy.
o! fajnie!:)
czy... Wy naprawdę w kobiecie zwracacie uwagę tylko na dekolty i spódniczki? Naprawdę tylko na to? Im dłużej żyję na tym świecie- tym smutniejsze wrażenie takowe odnoszę... proszę, uratujcie moją wiarę w mężczyzn:P
Zależy o co pytasz... jeśli o laskę na dyskotece to trudno tutaj mówić o poznawaniu "wnętrza duszy". Są ładne dziewczyny, które mają płytkie wnętrze (pusto w oczach), a sa też takie, co mają ciekawą duszę, ale ignorują swoją seksualność i wyglądają źle. Więc nie można jednoznacznie stwierdzić na co mężczyźni zwracają uwagę. W każdym razie żony, która o siebie nie dba i nie jest pociągająca seksualnie nie chciałbym mieć.
Mnie kręcą Panie ubrane, skromnie z nutą podniecenia czy dyskrecji. Do tego zadbana twarz i już prosi się o chwycenie za rękę na ulicy i spytanie się o kawę.
A Wy kobiety patrzycie tylko na męskie tyłki!
nie przecze:) bardzo lubie patrzec na meskie tylki:D
Faceci patrzą na wygląd ale my kobiety też
Jesli chodzi o częśc fizyczną fajny tyłek by nie zaszkodził
cóż wygad to nie wszytsko.Nie raz się spotkałam z prawie idałem a chemi między nami no nie było (szkoda).Mam też takie koleżanki co urodą się nie wyrożniaja wrecz posiadają takie cechy niby nie porządane typu odstające uszy i wielkie zęby a nie mogą się odpędzić od facetów.Dobrze się za to ubierają i są miłe i swoim usposobieniem i pewnościa siebie nadrabiają wszystko ![]()
Owszem patrzymy na wygląd, ale partnera wybieramy według innych kryteriów.I dajemy szansę brzydalom.Ja osobiście potrafię w każdym męzczyźnie znależć coś ładnego, miłego , pociągającego.
Niestety męzczyźni się nie starają, widzą tylko to co dosadne, piekne w sposób rzucający sie w oczy.Nie starają się dostrzec piękna innego niz fizyczne, gdy tego fizycznego brak.
17 2013-02-13 14:46:07 Ostatnio edytowany przez Lexpar (2013-02-13 14:46:58)
Witam Was!
Może takie pytanie już gdzieś było, w każdym razie w wyszukiwarce nic mi nie wyskoczyło. Pytanie skierowane głównie do tej silnej części naszego forum. Mężczyźni, czy... Wy naprawdę w kobiecie zwracacie uwagę tylko na dekolty i spódniczki? Naprawdę tylko na to? Im dłużej żyję na tym świecie- tym smutniejsze wrażenie takowe odnoszę... proszę, uratujcie moją wiarę w mężczyzn:P
Promemoria dla mnie nie dekolt i spódniczka jest ważna. Ważne jest wszystko. Co ma w głowie, wygląd, zachowanie etc.
Nie można zaszufladkować kobiety tylko do dekoltu i spódniczki.
Moja żona zwróciła mi uwagę kolorem swoich oczu i włosami. Piersi nie były ważne. Ja ją akceptuję taka jaką jest i to jest ważne. To, że ostatnio przybyło jej na wadze to też jest mało istotne, aczkolwiek za grosz mi nie wierzy i cały czas się odchudza.
Tak więc ważna jest osoba a nie jej poszczególne elementy.
Owszem patrzymy na wygląd, ale partnera wybieramy według innych kryteriów.I dajemy szansę brzydalom.Ja osobiście potrafię w każdym męzczyźnie znależć coś ładnego, miłego , pociągającego.
Niestety męzczyźni się nie starają, widzą tylko to co dosadne, piekne w sposób rzucający sie w oczy.Nie starają się dostrzec piękna innego niz fizyczne, gdy tego fizycznego brak.
Wychodzi na to, ze jestem facetem
No niestety, ale jak z wygladu klapa, to chocby to byl ostatni facet na ziemi, nic z tego nie bedzie.
Naprawde Asterka moglabys byc z kazdym facetem na swiecie? Z pierwszym lepszym?
No niestety,moje pierwsze spojrzenie to rzut oka na twarz,nastepnie wzrok opada nizej im wiecej do ogarniecia oczyma tym lepiej,dalej talia,tyleczek,nogi, stopy i powrot do twarzy,czy usmiech,czy skrzywiona buzia,nos uszy,fryzura,wzrok znowu na chwile opada,czesto akcja serca deko przyspiesza.Powrot do twarzy spojrzenie w oczy,co mowia,moze akceptacja wzrokowa sygnal aby zamienic sie w lowce a czemu nie,"taaaakie niebieskie oczeta'No niestety,niestety kochanie moje w domu czeka,gleboki oddech i w kapcie.Nie ma jak gleboki oddech przy szczuplej sylwetce.
Lenka, ale my mówimy co przyciąga facetów, a nie co jest najważniejsze. Co uwagę przykuwa.
Np ja zwracam uwagę na ulicy na kobiety ubierające się wyzywająco, ale nigdy bym się z taką nie związał. Przelecial tak. Ale nie związał.
no wlasnie o to chodzi. cos narzeczonego przyciagnelo ale nie wyzywajacy strój czy kilogram tapety. wiec jednak nie wszyscy zwracaja wieksza uwage na wyglad
To wszystko zależy, od typu mężczyzny i od kobiety na którą patrzy. Ja nie noszę ani dekoltu ani mini, nie mam dużego biustu, i nie ubieram się w bardzo obcisłe ubrania.
Zwracam jednak często większą uwagę niż dziewczyny na obcasach w mini i z dekoltem do pępka, ale za to w inny sposób. Nie jestem odbierana jako dostępna.
Nie widzę powodu by oglądać się za męskimi tyłkami, nie zdarza mi się ogólnie oglądać za facetami, za to za dziewczynami roznegliżowanymi owszem.
Witam Was!
Ja zwracam uwagę głównie na charakter podobnie jak duża grupa facetów,w dalszej kolejności na wygląd,co po wyglądzie jak charakter jest zryty,widocznie trafiacie na takich troglodytów którym tylko jedno w głowie i nie szanują kobiet,co śmieszniejsze tacy faceci mają duże wzięcie a ci nieśmiali,uczuciowi są sami
Mężczyźni, czy... Wy naprawdę w kobiecie zwracacie uwagę tylko na dekolty i spódniczki? Naprawdę tylko na to? Im dłużej żyję na tym świecie- tym smutniejsze wrażenie takowe odnoszę... proszę, uratujcie moją wiarę w mężczyzn:P
Chociaż nie jestem mężczyzną to odpowiem pytaniem, a kto nie lubi popatrzeć na kogoś ładnego? Patrzeniem krzywdy się nie robi. Gdy osoba oglądania widzi błysk podziwu w czyiś oczach, to od razu humor się jej poprawia i ego rośnie. Lubię patrzeć na ładne kobiety, na ich kształty (na mężczyzn także, ale oni rzadziej podkreślają swoje "wdzięki").
A co złego jest w dekoltach i spódniczkach?
Jeżeli podkreślają wdzięki, to aż oczy się cieszą na taki widok. Oczywiście wszystko w granicach przyzwoitości, bo nie wyobrażam sobie zobaczyć w pracy koleżanki z biustem na wierzchu i spódniczką ledwo zakrywającą pośladki.
Nie rozśmieszaj mnie Bardzo Samony.Charakter to dla was sprawatrzeciąrzędowa.To tylko takie mydlenie oczu bo nie masz brania.Jakby nagle zainteresowała się Tobą piękna z przeciętnym charakterem i cudowna charakterologicznie i mądra kobieta to wybrałbyś tą pierwszą.
Oczywiśćie Metaksa, że nie będę z każdym facetem, ale jeśli spotkałabym takiego , który charakterologicznie bardzo,bardzo by mi odpowiadał i był dobrym człowiekiem to nie wybrzydzałabym na mankamenty urodowe.Chyba, żeby był flejtuchem i higienicznym abnegatem, albo naprawdę wyglądowym potworem.
Mój mąż zawsze mówi, że gdyby kochałby tylko moje ciało, to by ze mną nie wytrzymał.
Nie rozśmieszaj mnie Bardzo Samony.Charakter to dla was sprawatrzeciąrzędowa.To tylko takie mydlenie oczu bo nie masz brania.Jakby nagle zainteresowała się Tobą piękna z przeciętnym charakterem i cudowna charakterologicznie i mądra kobieta to wybrałbyś tą pierwszą.
Oczywiśćie Metaksa, że nie będę z każdym facetem, ale jeśli spotkałabym takiego , który charakterologicznie bardzo,bardzo by mi odpowiadał i był dobrym człowiekiem to nie wybrzydzałabym na mankamenty urodowe.Chyba, żeby był flejtuchem i higienicznym abnegatem, albo naprawdę wyglądowym potworem.
To ty mnie nie rozśmieszaj wygadujesz bzdury wcale kogoś nie znając,zastanów się zanim coś palniesz.
Nie autorko nie zwracamy uwagi tylko na to
Przynajmniej nie wszyscy. Osobiście bardziej podobają mi się kobiety zadbane, ładnie ubrane, podkreślające co trzeba. Dobrze dać też wyobraźni pole do popisu
Jakoś nie wodzę wzrokiem tylko za tymi roznegliżowanymi, chociaż fakt nieraz przykuwają wzrok
I też należę do tej, jak widać nielicznej chyba, grupy facetów, którzy w pierwszej kolejności zwracają uwagę na twarz. Nieraz znajomi się dziwili ![]()
Nie oszukujmy się, ale tak. To działa w dwie strony. My, kobiety, a przynajmniej większość jak i ja zwracamy dużą uwagę na wygląd faceta, mamy swoje kryteria oceniania. Oczywiście charakter też jest ważny, ale na pierwszy rzut oka "zakochujemy się" w czyimś wyglądzie zewnętrznym, charakteru raczej nie jesteśmy w stanie wyczytać mijając kogoś przykładowo na ulicy.
Także wygląd ma znaczenie.
Nie oszukujmy się, ale tak. To działa w dwie strony. My, kobiety, a przynajmniej większość jak i ja zwracamy dużą uwagę na wygląd faceta, mamy swoje kryteria oceniania. Oczywiście charakter też jest ważny, ale na pierwszy rzut oka "zakochujemy się" w czyimś wyglądzie zewnętrznym, charakteru raczej nie jesteśmy w stanie wyczytać mijając kogoś przykładowo na ulicy.
Także wygląd ma znaczenie.
Dokładnie koleżanko,chciałem to samo napisać;)
Moim zdaniem to nie jest tak:) Każdy lubi popatrzeć sobie na coś ładnego:) Mój były mimo,że wielu osobom sie nie podobał dla mnei był naj i w ogóle:) To,że komuś podobają się "tyłki i piersi na wierzchu" jego prawo:) Ale nie jest to wyznacznik zawierania związków:) Ile razy widziałam pary gdzie jedna ze stron była tak atrakcyjna, że aż człowiek czuł swoją "małość", a druga całkiem zwyczajna, a nawet w ogólno-społecznym odczuciu brzydka:) Nie ma reguły. Nie ma:)
może zabrzmi to ie ładnie ale tak głownie patrzymy na wasze cycusie ,dupcie ,nogi ,twarz chcecie znaleźdz faceta traficie do niego [przez oralne igraszki
))
Może to zabrzmi żle ale w facetach głównie patrzymy na wasze dupcie, klate i ile ma w spodniach, chcecie znalezc kobiete? Traficie do niej przez oralne igraszki....
ehhh.... ![]()
bolek2006 napisał/a:może zabrzmi to ie ładnie ale tak głownie patrzymy na wasze cycusie ,dupcie ,nogi ,twarz chcecie znaleźdz faceta traficie do niego [przez oralne igraszki
))
Może to zabrzmi żle ale w facetach głównie patrzymy na wasze dupcie, klate i ile ma w spodniach, chcecie znalezc kobiete? Traficie do niej przez oralne igraszki....
ehhh....
Od kobiet wymagają tak wiele, a przeważnie ze swojej strony mają niewiele do zaoferowania. ![]()
Sorki! Ja to biorę na poważnie!
Reenesme napisał/a:bolek2006 napisał/a:może zabrzmi to ie ładnie ale tak głownie patrzymy na wasze cycusie ,dupcie ,nogi ,twarz chcecie znaleźdz faceta traficie do niego [przez oralne igraszki
))
ehhh....
Od kobiet wymagają tak wiele, a przeważnie ze swojej strony mają niewiele do zaoferowania.
i wicewersa....
Miyoshi napisał/a:Reenesme napisał/a:ehhh....
Od kobiet wymagają tak wiele, a przeważnie ze swojej strony mają niewiele do zaoferowania.
i wicewersa....
Trudno nie przyznać Ci racji, ale z tego co zauważyłam, mężczyźni mają większe wymagania. Figura modelki, śliczna buźka, sprzątaczka i kucharka w jednym, o reszcie nie wspomnę. Dużo by wymieniać. Kobietom raczej wystarczy, żeby facet był zadbany i miał ciekawy charakter. Skoro wymagacie aż tyle, spójrzcie najpierw na siebie i też starajcie się doskonalić swoje ciało i charakter.
Mało jest wątków w których kobiety wypisują swoje kompleksy i martwią się, że nie spodobają się mężczyźnie? Diety, katusze, ćwiczenia, kosmetyki, ... Czasami nawet to nie wystarcza by zaspokoić męskie potrzeby.
niestety taka prawda wyrzuccie wasze poradniki jak zdobyc faceta
chcecie mieć go naprawdę pojdzcie na siłownie ,załóżcie mini
zacznijcie nas kusić flirtować
myślicie że jak dotad żaden nie pokochał was za charakter i inteligencje to się to tak zmieni
Zacznijcie działać ![]()
37 2013-02-14 19:19:52 Ostatnio edytowany przez pati31 (2013-02-14 19:20:46)
Niestety , taka prawda , czesto jak poznaje , faceta i np: pyta sie co robie kiedy mowie czym sie zajmuje , widze blysk w oku .
Faceci , bardzo zwracaja uwage na wyglad .
Kobiety , mysle ze te mlodsze .
Nie kazda jednak kobieta zdecyduje sie na zwiazek z bardzo atrakcyjnym facetem , a glupim. Czesciej faceci potrfia sie zwiazac z piekna kobieta , a pusta, .
Osobiscie zrezygnowalam ze zwiazku z bardzo atrakcyjnym fizycznie facetem. Jak to sie mowi najpierw musze miec orgazm duszy. Znam kilku facetow , ktorzy maja podobne odczucia, wobec kobiet.
niestety taka prawda wyrzuccie wasze poradniki jak zdobyc faceta
chcecie mieć go naprawdę pojdzcie na siłownie ,załóżcie mini
zacznijcie nas kusić flirtować
myślicie że jak dotad żaden nie pokochał was za charakter i inteligencje to się to tak zmieni
![]()
Zacznijcie działać
Rozbrajają mnie Twoje wypowiedzi. ![]()
Szczerze wątpię w Twoje dobre rady, może byłyby skuteczne na wyrwanie kogoś na jedną noc, a nie na całe życie. ![]()
39 2013-02-14 19:27:06 Ostatnio edytowany przez bolek2006 (2013-02-14 19:29:29)
warto je wypróbować szczególnie ta oralną podpowieć
bo faceci to uwielbiaja ![]()
ps no i pozbądzcie się starych szmatek z szafy
zacznijcie sie ubierać sexi
i z klasa ![]()
Osobiscie zrezygnowalam ze zwiazku z bardzo atrakcyjnym fizycznie facetem. Jak to sie mowi najpierw musze miec orgazm duszy. Znam kilku facetow , ktorzy maja podobne odczucia, wobec kobiet.
Z tym się zgodzę. Co mi z przystojnego mężczyzny, skoro ma puste wnętrze, jest mało ogarnięty i mało inteligentny, a nasze rozmowy ograniczają się do kilku tematów. Pod tym względem jestem aż nadto wymagająca. Musi potrafić rozmawiać o wszystkim, o tych błahych jak i poważnych sprawach.
bo faceci to uwielbiaja
i z klasa
Przez łóżko do serca. ![]()
no no ale musisz go tam pierw zaciągnąć
a później wszystko w twoich dłoniach i ustach koleżanko ![]()
a później wszystko w twoich dłoniach i ustach koleżanko
Hahaha, dobre. ![]()
Przez łóżko do serca.
kiedyś było przez żołądek... teraz jest przez łóżko... co będzie potem, aż boję się pomysleć...:P
Pewnie, że trzeba wierzyć w mężczyzn, ja tam wierzę, że są wartościowi
To prawda, że takich, którym do szczęścia wystarczy goła babka jest mnóstwo, ale są tacy, którzy mają jeszcze coś w głowie.I takich będziemy spotykać w życiu
w końcu ![]()
pati31 napisał/a:Osobiscie zrezygnowalam ze zwiazku z bardzo atrakcyjnym fizycznie facetem. Jak to sie mowi najpierw musze miec orgazm duszy. Znam kilku facetow , ktorzy maja podobne odczucia, wobec kobiet.
Z tym się zgodzę. Co mi z przystojnego mężczyzny, skoro ma puste wnętrze, jest mało ogarnięty i mało inteligentny, a nasze rozmowy ograniczają się do kilku tematów. Pod tym względem jestem aż nadto wymagająca. Musi potrafić rozmawiać o wszystkim, o tych błahych jak i poważnych sprawach.
Dokladnie ........
bo faceci to uwielbiaja
i z klasa
To prawda , sex jest wazny Bolek , ale zeby byl dobry , musi miec rozwniez fajne podloze emocjonalne.
Czyli dobry lodzik , zalatwia wszystko? ,
Faceci patrzą na wygląd na początku, a Ci którzy patrzą tylko na wygląd po pewnym czasie nie są godni uwagi
Kobietki, przecież my to wiemy najlepiej. Ja np. gdy wyjdę z domu ot tak w jakiś pierwszych lepszych ciuchach do sklepu to nie zauważam, żeby jacyś osobnicy płci męskiej zwracali na mnie uwagę. Jednak gdy się odstawię to się gapią. I co z tego
Najlepszy ''osobisty'' jest taki, któremu jego kobieta podoba się zarówno w dresach i bez makijażu, jak i wystrojona po wyjściu od kosmetyczki czy fryzjera. Resztą nie ma co się przejmować ![]()
bolek2006 napisał/a:no no ale musisz go tam pierw zaciągnąć
dobvy lodzik to podstawa i bardzo wazny element którym kobioeta może przekonać do siebie faceta
) Poza tym przypomniało mi się żebyście dziewczyny zapuszczały włosy nie wiem czy wiecie ale wiekszość facetów lubi u kobiety jak może sobie od czasu do czasu za nie pociągnąc ![]()
pati31 napisał/a:bolek2006 napisał/a:no no ale musisz go tam pierw zaciągnąć
dobvy lodzik to podstawa i bardzo wazny element którym kobioeta może przekonać do siebie faceta
) Poza tym przypomniało mi się żebyście dziewczyny zapuszczały włosy nie wiem czy wiecie ale wiekszość facetów lubi u kobiety jak może sobie od czasu do czasu za nie pociągnąc
Ah, dowartościowało mnie to, bo mam długie włosy i zapuszczam dalej.
Kolego, Twoje rady są wspaniałe, ale zbyt...materialne? Czy naprawdę wolisz piękną, ale pustą kobietę od tej przeciętnej i ogarniętej? Czy seks oralny to jedyna rzecz, która Ci imponuje? ![]()
Kup sobie Boluś długowłosą lalę z sekshopu z opcja robienia loda.to najlepsza kobieta dla kogoś na Twoim poziomie.
Męzczyźni są wzrokowcami i liczy się wygląd i tylko wygląd.Na początku znajomości.Nieatrakcyjnej kobiecie żaden nie da szansy i nawet nie zaszczyci spojrzeniem.sporą grupę męzczyzn interesuje tylko nasze ciało - osobowośc charakter, inteligencja to nieistotny dodatek.
oczywiście każdy by wolał kobietę mądrą i zarazem ładna
ale wiekszość jak by mogła wybierać wolało by ładna ![]()
54 2013-02-15 15:21:15 Ostatnio edytowany przez Mussuka (2013-02-15 15:21:57)
Kup sobie Boluś długowłosą lalę z sekshopu z opcja robienia loda.to najlepsza kobieta dla kogoś na Twoim poziomie.
Męzczyźni są wzrokowcami i liczy się wygląd i tylko wygląd.Na początku znajomości.Nieatrakcyjnej kobiecie żaden nie da szansy i nawet nie zaszczyci spojrzeniem.sporą grupę męzczyzn interesuje tylko nasze ciało - osobowośc charakter, inteligencja to nieistotny dodatek.
Asterka, taka lala ma rowniez zastosowanie praktyczne - widzialam raz goscia na jeziorze jak na takiej plywal. Wokol kaczuszki, delfinki, kola i inne takie tam a tu pan z blondyna z wentylem w pupie pomyka pieskiem. Taki do niej sentyment czul, ze i na plaze ja wzial:) To byla najfajniejsza babka nad tym kapieliskiem - ladna, wiecznie mloda, nie zazdrosna, zero zmarszczek, zero oczekiwan, taniusia, cicha i pusta jak balon. Czy to nie jest ideal dla mezczyzny?:) I jeszcze w bagazniku moze jezdzic wiec miejsce dla zywej zostawi jakby co;)
te gumowe lale to niezła sprawa
nie marudzą nie wymagają nigdy je głowa nie boli
a jak zacznie ci przeszkadzać spuszczasz z niej powietrze i chowasz pod łóżko
Asterka 10.Masz 50 % racji,tak na pierwszy rzut oka mnie jako faceta zachwyca wyglad,aparycja,modne gustowne ubranie,wspomniane wczesniej,mozliwosci glebokiego oddechu.A weryfikacja nastepuje podczas dialogu,obserwacji zachowania,wypowiedzi.Pojawia sie wyczucie wartosci,najczesciej nie.Kobiety zazwyczaj nadrabiaja wygladem wiedzac o swoich mankamentach,a te niby szare maja super walory tylko trudno je spostrzec,niczym sie nie akcentuja.
te gumowe lale to niezła sprawa
nie marudzą nie wymagają nigdy je głowa nie boli
a jak zacznie ci przeszkadzać spuszczasz ...
... juz myslalam, ze o inne spuszczanie Ci Bolek chodzi
widzialam raz goscia na jeziorze jak na takiej plywal.
Hahahah, co za patent
Chcialabym to zobaczyc ![]()
spuszczanie jest super ale zawsze jest małe ale
jak to mówił mo kolega sex jest super tylko człowiek za szybko się spuszcza
ciekawy jestem opinii kobiet na tą sprawe ![]()
59 2013-02-15 22:24:08 Ostatnio edytowany przez paulina20 (2013-02-15 22:31:56)
bolek2006 napisał/a:pati31 napisał/a:Czyli dobry lodzik , zalatwia wszystko? ,
) Poza tym przypomniało mi się żebyście dziewczyny zapuszczały włosy nie wiem czy wiecie ale wiekszość facetów lubi u kobiety jak może sobie od czasu do czasu za nie pociągnąc
Ah, dowartościowało mnie to, bo mam długie włosy i zapuszczam dalej.
Kolego, Twoje rady są wspaniałe, ale zbyt...materialne? Czy naprawdę wolisz piękną, ale pustą kobietę od tej przeciętnej i ogarniętej? Czy seks oralny to jedyna rzecz, która Ci imponuje?
Czasem wystarczy dobry lodzik, a czasem niestety trzeba ruszyć głową w inny sposób ![]()
Ale mój facet powiedział, że jest ze mną tylko z powodu wyglądu i mistrzowskich lodów, jakie robię, więc jest to na pewno droga do sukcesu ![]()
Paulina20 i dobry lód nie wystarczy jak nie jesteś atrakcyjna.Chyba, że chcesz na wakacje robić konkurencję Algidzie....
Szare myszki się nie eksponują, bo są szarymi myszkami.I żyję już 42 lata i nie spotkałam faceta, który leci na intelekt i charakter w nieciekawym ciele.A my jakoś brzydali inteligentnych kochać potrafimy.
A jeśli chodzi o lalę dmuchaną to proponuję świetną lekturę "Świat według Wilta" Toma Sharpa.Czytałam na plaży , robiąc sensację, bo tarzałam się wprost ze śmiechu.
Polecam Mussuko.
61 2013-02-16 03:34:25 Ostatnio edytowany przez paulina20 (2013-02-16 03:41:34)
Asterka, dlatego o wyglądzie też mówiłam
Ale jednak uważam, że są dziewczyny nieurodziwe w szczęśliwych zwiazkach.
No i już tak serio odpowiadając na pytanie w temacie, mój men wybrałby ''combo'' przeciętna/ciekawe wnętrze (podobnie jak ja, ktos, kogo ocenia jako głupiego, jest dla niego aseksualny).
Nie kazda jednak kobieta zdecyduje sie na zwiazek z bardzo atrakcyjnym facetem , a glupim.
Nie każda? Mi się wydaje, że wiekszość! (Chociaż, patrząc na ilośc fanek Biebera..) Inteligencja, odpowiednia osobowość, poczucie humoru - przecież to wywołuje taka głęboką fascynację, że oddziaływanie na poziomie fizycznym to przy tym dosłownie nic! To fizyczne jest takie powierzchowne, takie pitu-pitu. Jak lizanie lizaka przez szybę. Wizualnie - to tylko sobie popatrzysz, ale na tym innym poziomie - myślisz o tej osobie, chcesz z nia rozmawiać, chcesz poznawać jej sposób postrzegania świata, fascynujesz się nią, przezywasz wszystko kilka razy głębiej.. Ja w tej kwestii mam jak Vinnga - ogromnie imponuje mi intelekt ''o kilka półek nad moim''.
Ładna klata mało mnie interesuje w porównaniu do IQ. Przy cudownej osobowości wygląd ma małe znaczenie.
Moim zdaniem faceci patrzą na to co się rzuca w oczy.
A więc należy pokazywać to, co się ma najlepszego i ukrywać mankamenty
Jeśli kobieta w główce nie ma nic a charakterek też taki sobie to nie pozostaje jej nic innego jak opakować to skromne wnętrze w jak najskromniejsze wymiarowo ciuszki... Jak się narząd oddechowy będzie rzucał w oczy to jest szansa, że facet nie zauważy innych braków.
Jeśli kobieta lubi wyzwania to może ubrać się wyzywająco i próbować zwrócić uwagę na swoje wnętrze ![]()
Pytanie skierowane głównie do tej silnej części naszego forum. Mężczyźni, czy... Wy naprawdę w kobiecie zwracacie uwagę tylko na dekolty i spódniczki? Naprawdę tylko na to? Im dłużej żyję na tym świecie- tym smutniejsze wrażenie takowe odnoszę... proszę, uratujcie moją wiarę w mężczyzn:P
Moje oko reaguje samo i - oczywiście - jest zakodowane na kobiece piękno. Urzekają mnie oczy Kobiety. Ale to pierwsza reakcja, potem słucham uważnie, buduję obraz całej osoby, bo zewnętrzność jest tylko oprawą i opakowaniem, a wnętrze jest tym, co stanowi o skarbie.
Zgadzam się z dziewczynami , ja rownież zwracam na wygląd nie mogłabym być z faceten który mi się nie podoba .Nie potrafię się do czegoś zmuszać co z tego , że może być miły i wygadany , ale skoro wygląd mi przeszkadza to niestety nic z tego nie będzie .
Mój partner o siebie dba i to działa w obydwie strony
Asterka ma racje, więcej jest kobiet kochających inteligentnych brzydali, niż mężczyzn inteligentne brzydule.
Nie da się stworzyć związku, opartego na robieniu dobrego loda, ani na ładnym wyglądzie.
Ja mam awersje do idealnych mężczyzn. Bez żadnej blizny i defektu. Dla mnie każdy kogo poznaje jest aseksualny w pierwszym momencie i nieinteresujący. Dopiero jak mnie czymś zachwyci, albo ujmie, to myślę 'o jakie ładne ma oczy' .
Bolek, mogłabym robić najlepszą laskę roku, i jestem naprawdę śliczna, zgrabna, pachnąca, pięknie ubrana i pomalowana, ruszam się fantastycznie ale większość mężczyzn nie wyszłaby za mnie.
A gdyby wyszła , nie wytrzymałaby ze mną. Bo jestem też apodyktyczna, złośliwa,egoistyczna, wszystko chcę robić sama, nigdy nie mówię o swoich uczuciach i nigdy nie krzyczę, nie gotuje, nie sprzątam, zawsze prowadzę samochód, nigdy nie mam czasu i obsesyjnie pracuje i się uczę. I pewnego dnia laska i ładna buzia nie wystarczyłaby ci do szczęścia, wielu mężczyzn myślało 'co za wspaniała kobieta' a skończyło się tym, że oni rzucali talerzami, rozpaczając , że ich wcale nie kocham, że to nie wystarczy.