Zazdrosna o kolegów chłopaka-to normalne?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrosna o kolegów chłopaka-to normalne??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Zazdrosna o kolegów chłopaka-to normalne??

Jestem zazdrosna o kolegów swojego chłopaka. Jak jakiś podrywa laskę, to jestem zazdrosna!! A jak kiedyś podrywał MOJĄ kolezanke, to robilam wszystko zeby ich rozdzielic!! Czy to normalne?? Jak mam sobie z tym radzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrosna o kolegów chłopaka-to normalne??

Myślę, że jest to nienormalne ponieważ nie możesz mieć każdego z nich na własność, masz jednego chłopaka więc się go trzymaj a pozostałym pozwól zdecydować z kim chcą być. A jak sobie radzić nie zwracaj uwagi na kobiety kolegów chłopaka przecież masz swojego. Pozdrawiam.

3

tez uwazam, ze to nie jets normalne..powinnas byc zazdrosna tylko o swojego chłopaka. a nie o innych, przeciez chyba tylko jego tak naprawde kochasz?

4

może on spędza z nimi więcej czasu niż z tobą i tym to jest spowodowane ??

5

byc moze chcesz, żeby oni wszyscy zwracali uwagę na ciebie? pomimo tego, że masz chłopaka, to chcesz podobać się także im?

6

Oj, to bardzo niedobrze, jesli tak sie dzieje... Proponuje popracowac troche nad soba, bo bedzie Ci ciezko w przyszlosci. Wiem, ze to wymaga duzo wysilku i checi, ale chyba warto...

7

Na pewno warto. Weim, że to strasznie dziwne. Ale to też ich wina bo oni zwracają na mnie uwagę. Może dlatego tak się do tego przyzwyczaiłam?? Lipa jak nic... neutral Będę ich olewać. Muszę.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrosna o kolegów chłopaka-to normalne??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024