problem z chłopakiem, proszę o rady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z chłopakiem, proszę o rady

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: problem z chłopakiem, proszę o rady

Ja i Michał zawsze byliśmy uważani za świetna parę,ja też tak uważałam ale od jakiegoś czasu zdarzają nam się "gorsze momenty".  Michał ma "bzika" na punkcie gier on-line. Ja te okresy nazywam " faza komputerową". Taki czas trwa tydzień, dwa czasem nawet dłużej. Przestaje dla niego istnieć życie w każdym aspekcie. Spanie po kilka godzin, a pozostałe (ok.12 lub wiecej) komputer. Nie ma czasu dla mnie, sprzątnąć coś zrobić cokolwiek innego.Jestem dla niego zupełnie niewidzialna, sugeruje wtedy żebym dała mu spokój, "przestrzeń" zajmowała sie sama sobą , znajomymi, wrecz mu zawadzam. Nigdzie nie wyjdzie, a jakiekolwiek namowy zeby nawet na chwile wyskoczyc, np. na piwo kończą się nieprzyjemnymi słowami z jego strony. Naprawdę potrafi być chamski, jest ogólnie rozdrażniony i prowokuje sprzeczki(narzeka wtedy ze i tak zawsze on wszystko robi a ja nie sprzatam itp. w jego opinii to ja nic nie robie, ale mniejsza o to). Ja czuje sie bardzo skrzywdzona obojętnością i tym że moje zdanie nic go nie obchodzi, gdzieś ma moje uczucia, nawet jak płacze. Nie szczędzi mi gorzkich słow, chyba nie zawsze mysli nad tym co mówi lub robi. Ja go nigdy nie traktowałam "jak piąte koło u wozu" a teraz ja sie tak czuje. Jeśli sie kogoś kocha jak można go krzywdzić złym słowem, abo odpychać go od siebie. Poza tymi "okresami" jest czułym, kochającym chłopakiem, innym o 180 stopni niż teraz. Wiem napewno ze mnie kocha. Czy ja naprawdę  zbytnio go naciskam, nie daje mu wolności?? Może powinnam w tym czasie zupełnie nie zwracać na niego uwagi? Nie rozumiem go. Czy jak gra mogę tolerować to ze dla niego nie istnieję? Czy to jest w porządku?Może rzeczywiście histeryzuje... Nie potrafię na to spojrzeć obiektywnie  POMOCY...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problem z chłopakiem, proszę o rady

Typowe objawy uzależnienia. Nic nie zrobisz do momentu, kiedy sam sobie nie zda sprawy ze swojej sytuacji...

3

U niego jest tak ,że jak mu pierwsza "fala" zachwytu nad grą minie to wraca do rzeczywistości.

4

No jak zwykle... sad
Ciągle czytam, że Kobieta się stara o faceta !!! A Ten nawet nie reaguje, nie zwraca uwagi...
Czemu ja tak nie mam ! Ja bym taką kobiete jak skarb narodów traktował!  BTW... Dokladnie tak jak pisze PolishRumble
... Niech zauważy, że Cie nie ma... niech mu czegoś zabraknie... Stare dobre stwierdzenie smile , że nie doceniamy tego co mamy, dokąd tego nie stracimy ;]

Czołgiem !

5

Dzięki Gordon, chyba masz rację wyjadę do domu,  (mieszkamy razem w innym mieście) posiedzę z rodziną. Nie napiszę i nie zadzwonię przez parę dni, teraz jego kolej żeby się starał o mnie. Zobaczymy jaki efekt smile na pewno poinformuję jaki będzie cd. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z chłopakiem, proszę o rady

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024