Dziwny fetysz. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Dziwny fetysz.

Witam. Mam pewien bardzo dziwny fetysz, a mianowicie podniecają mnie baletki. Takie zwykłe, skórzane jakie często stosują tancerki itd. Jak do tej pory wystarczyło mi zdjęcie takich baletek, jednak chciałbym poczuć je na sobie. Już znalazłem sklep w jakim je mogę kupić, tylko po prostu mam ten lęk, przed spasowaniem ich i pójściem do kasy, bo to nienaturalne, aby facet kupował ten rodzaj obuwia. Co mam robić, by je zdobyć? Internet odpada, gdyż nie zawsze jestem w domu i nie chcę słyszeć śmiechów współlokatorów, którzy odpakowali moją paczkę, a tam baletki hmm   Jakieś rady?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny fetysz.

To współlokatorzy otwierają Twoją pocztę..? O.o
U mnie nawet rodzina nie otwiera paczek do mnie...

Zawsze możesz powiedzieć, że to dla przyjaciółki/siostry/dziewczyny i tyle.

3

Pietrek chcesz chodzic w baletkach ? Czy coś z nimi robic ???????

4

Nie wiem czy otwierają, ale po prostu jakoś im nie ufam. Są zdolni do robienia różnych kawałów, czasem wręcz nieśmiesznych. Co robić? Sam nie wiem. To taki jakiś fetysz dotykać ich na stopach pewnie. Jak byłem baaardzo młody, wiek tak może ok. 7 lat to miałem takie jako kapcie domowe i kochałem je wręcz i masturbację w nich. Po prostu podnieca mnie to tak jak innych np. Mocz czy kał, co według mnie jest jeszcze dziwniejsze.

5

Idź do sklepu i kup je jakbyś kupował bułki. Jak zaczniesz się krygować, to dopiero będzie dziwnie, a tak - nikogo nie obchodzi czy kupujesz stanik (przykładowo) dla siebie czy dla kobiety.

6

To jest chore.........

7

Dla mnie chory jest seks tylko w łóżku albo tylko przy zgaszonym świetle, a - trudno uwierzyć! - są ludzie, co tak lubią. roll

8

Fakt pewnie i są tacy co lubią . Dla mnie łóżko za ciasne, a ciemnośc wręcz przeszkadza, bo przecież nie widzę co robię smile

A w baletkach... jeszcze nie próbowałam ubrac w to faceta smile

9

Jeszcze załóż cały strój baletnicy i sobie strzep konia... Można mieć fetysz do płci przeciwnej tak ubranej ale nie żeby zakładać babskie ciuchy... To już jest dewiacja i pewne zaleciałości, że chyba czujesz się babą ale ciało masz chłopa.

10

Ja też nie, bo mnie to nie kręci, ale jeden lubi śledzie z cebulą, inny czekoladę. Jeden seks w plenerze, inny w łóżku. Jednego kręcą baletki, innego glany. smile

11

Ok. To mnie kręci pralka , wanna , łózko piętrowe, ława , podłoga ,ściana , blaty kuchenne , ewentualnie zlew itd itp smile

12 Ostatnio edytowany przez majszter (2013-01-30 01:19:08)

Kręcą cię miejsca do uprawiania seksu a nie dziwne wręcz przebieranki- bo wyobrażasz sobie seks ze swoim facetem, który przebierze się za kobietę? big_smile No i z makijażem.

Chłop to ma być chłop a nie homo niewiadomo.

13

fetysz to fetysz, nie dewiacja póki sie nikogo innego nie krzywdzi jest ok. Idź po prostu do sklepu i kup, faceci też tańczą w balecie, więc nawet może swój rozmiar znajdziesz:)

14

A jemu nie chodzi o balerinki..? Bo baletki, takie do baletu, to skórzane raczej nie są, przynajmniej ja miałam materiałowe...

15 Ostatnio edytowany przez martin1000 (2013-01-30 08:56:10)

majszter napisał/a:

Jeszcze załóż cały strój baletnicy i sobie strzep konia... Można mieć fetysz do płci przeciwnej tak ubranej ale nie żeby zakładać babskie ciuchy... To już jest dewiacja i pewne zaleciałości, że chyba czujesz się babą ale ciało masz chłopa.

No niekoniecznie on musi czuć się kobietą ,może podnieca go rola kobiety jako objektu zaspokającego meskie pożadania a damskie ciuchy widzi jako srodek pomagający w transfomacji w ten objekt  meskiego pożadania czyli damskie ciuchy dla takiego faceta to jakby czynnik  degradujący  ,status kobiety taki osobnik widzi jak gorszy  usługowy wzgledem facetem  i przebierając sie za kobietę  osobnik taki podnieca sie autodegradacją jest to wiec odmiana masochizmu , fetyszyzm transwestyczny jako odmiana bdsm

16

Powiem też jeszcze, że po prostu kręcą mnie obcisłe stroje, a takie baletki(nie balerinki) mocno przylegają do stóp. Lubię też jeszcze patrzeć na kostiumy ZENTAI big_smile

17

Pietrek fetysz jeden z wielu na tym swiecie !.. i wcale nie taki dziwny.. w czym Ci mozemy pomoc ?.. chyba jedynie w akceptacji Twojego upodobania i pragnienia lub w jego negowaniu.. chcesz usłyszec nasze opinie i tyle.. moja jest taka.. idz w tym kierunku który lubisz.. nikomu krzywdy tym nie robisz wiec nie widze kłopotu zadnegio.. gorzej by było gdybys miał dziewczyne i odstawil ja w kat a sam zabawiał sie baletkami.. ale tak chyba to nie jest.. sam mam fetysz w postaci kobiecych stóp i wszystkiego co sie z nimi wiaze smile.. a poza tym u mnie ok.. jak w podreczniku seksuologii smile.. POZDRAWIAM

18

Mam to samo! Miło wiedzieć, że jest ktoś na tym świecie kto ma podobną schizę. Tylko mnie udało się namówić drugą połówkę na baletki, sex itp.

Coś o czym człowiek marzył przez całe życie i niestety w realu nic ciekawego.

19

Ja podczas swoich pierwszych miesiaczek wstydzilam sie kupowac podpasek. Mialam 12 lat jak dostalam okres i 1 raz poszlam do sklepu po podpaski to sie wrocilam. Jakis rok pozniej mi to minelo. Teraz wstydzilabym sie kupic kondony ,wiem ze to normalne ,ale tak jakos glupio bym sie czula. Kupic bym kupila ,ale na pewno unikalabym wzroku ekspedientki. Spotkalam sie juz z takimi osobami ktore tez sie wstydza ich kupic. Hehe wink

A co do twojego fetyszu jest on bardzo dziwny. Ale nie jest szkodliwy dla nikogo ,to najwazniejsze wink

20

Kup sobie baletki i nos` jako kapcie (bo to bardzo wygodne dla Ciebie np.).
Moj maz nosil elastyczne skarpetki (bo w lato chlodniej niz w meskich), czasem ktos sobie zazartowal na ten temat, ale nikt nic zlego sobie nie pomyslal smile

21

ehh znam to... ja mam fetysz ubran z gładkiego i blyszczacego materialu (latex, leginsy, kurtki itp.) i przez wypowiedzi takie jak niektore powyzej czuje sie jak jakis po*eb mimo ze na dobra sprawe to nic takiego.... jednego kreca koronki, ponczochy innego rajstopy, pieszczenie stóp tak jak Ciebie baletki czy mnie inne ciuchy ale niestety mentalnosc wielu ludzi zwlaszcza polakow nie pozwala fetyszystom funkcjonowac w spoleczenstwie nawet w anonimowym internecie, bo skoro cos jest niepopularne i niszowe to jest zle, zboczone, glupie, niezgodne z religia itp itd... ja znalazlem akceptacje moich upodoban u mojej dziewczyny ktora dla mnie sama chetnie ubiera takie ciuszki, mysle ze kazda powinna taka byc smile

Panie powyzej uwazajcie, bo nawet w wieloletnim zwiazku facet moze sie wstydzic rozmawiac o swoich fantazjach tym bardziej jak slyszy negatywne opinie o wszystkim co jest inne niz tradycyjny seks itp... a popędu seksualnego nie da sie opanowac ;>

22

kokoko6 napisał/a:

ehh znam to... ja mam fetysz ubran z gładkiego i blyszczacego materialu (latex, leginsy, kurtki itp.) i przez wypowiedzi takie jak niektore powyzej czuje sie jak jakis po*eb mimo ze na dobra sprawe to nic takiego.... jednego kreca koronki, ponczochy innego rajstopy, pieszczenie stóp tak jak Ciebie baletki czy mnie inne ciuchy ale niestety mentalnosc wielu ludzi zwlaszcza polakow nie pozwala fetyszystom funkcjonowac w spoleczenstwie nawet w anonimowym internecie, bo skoro cos jest niepopularne i niszowe to jest zle, zboczone, glupie, niezgodne z religia itp itd... ja znalazlem akceptacje moich upodoban u mojej dziewczyny ktora dla mnie sama chetnie ubiera takie ciuszki, mysle ze kazda powinna taka byc smile

Panie powyzej uwazajcie, bo nawet w wieloletnim zwiazku facet moze sie wstydzic rozmawiac o swoich fantazjach tym bardziej jak slyszy negatywne opinie o wszystkim co jest inne niz tradycyjny seks itp... a popędu seksualnego nie da sie opanowac ;>

Bardzo mnie zaskoczyles.
Ciekawe, ze piszesz o fetyszu ubrania i nagle przeskakujesz na sex.
Czy, ten fetysz ma nie odlaczny zwiazek z sexem?
Oswiec mnie prosze, bo jakos mnie zatkalo smile

23

Doonna napisał/a:

Bardzo mnie zaskoczyles.
Ciekawe, ze piszesz o fetyszu ubrania i nagle przeskakujesz na sex.
Czy, ten fetysz ma nie odlaczny zwiazek z sexem?
Oswiec mnie prosze, bo jakos mnie zatkalo smile

poniekąd ma to związek z seksem... czasem mam tą przyjemność i dziewczyna ubiera coś fajnego do łóżka...

a w końcówce mojej wypowiedzi źle się wyraziłem, nie jest to nieodłączny element seksu, powiedzmy jest 1 na 5 stosunków, co do seksu tradycyjnego to chodziło mi o to że niektórzy ludzie nawet ten 1 na 5 razy nie umieją (nie chcą, boją sie) zrobić czegoś innego np. jak w moim przypadku konkretne ubrania... takie zachowanie to coś nowego i innego, u niektórych to zabawy BDSM itp. a przykro się patrzy na pary które nawet nie próbowały analu czy oralu bo są wielce pobożne, wychowane czy co tam

24

strzała napisał/a:

To jest chore.........

I Ty jesteś redaktorem działu Psychologia ????
Bez żartów.
To nie jest chore. Jest inne , trochę dziwaczne , trochę zabawne ale nie chore.
Nie jestem fetyszysta no chyba żeby uznać za fetyszyzm lubienie widoku atrakcyjnych kobiet ale nie mam nic przeciwko takim jak tu wymienione upodobaniom i zupełnie nie widzę w nich niczego zdrożnego.
Psychologia to również tolerancja i humanizm - nie zapomnij o tym.

25

strzała napisał/a:

To jest chore.........

Brawo, facet ma problem a ty dodałaś mu otuchy.

W takim razie ja ci coś doradzę. Twoja obawa jest wyłącznie skutkiem poczucia wstydu, moim zdaniem nieuzasadnionego. Gdybym ja miał coś takiego kupić, pewnie nie miałbym z tym problemu. Gorzej byłoby z rajstopami w sklepie samoobsługowym, bo oprócz rozmiaru musiałbym wybrać kolor, wzór i coś w rodzaju gęstości z jakimś oznaczeniem. Coś takiego raz mi się przytrafiło (kupowałem dla kogoś) i zaczepiłem panią obsługującą dział. Ubawiliśmy się z tego razem, bo ja miałem dobry humor a pani miała niezłą zlewkę z ciamajdy. Pomyśl o innych upodobaniach. Jak jest przerąbane być fetyszystą stóp. Np. trzeba kogoś poprosić aby ci udostępnił używane buty czy skarpetki. O dotyku już nie wspomnę. Jak to powiedzieć albo okazać swojej dziewczynie i dobrać się do jej nóżek?
A czy zwykłe kupowanie prezerwatywy nie jest bardziej wstydliwe? Przecież inni w kolejce wiedzą do czego służy prezerwatywa. Ten, któremu się podobają miejsca - to dopiero. Niech kiedyś nie zauważy jakiejś kamerki, to będzie studio.
Twój przypadek, to zwykły luzik. Idź po prostu do tego sklepu. Jeżeli masz opanowany rodzaj, wypowiedz sprawnie czego potrzebujesz. Miej przygotowane pieniążki, żeby nie przedłużać stresu. Odbierz towar i wyjdź szczęśliwy. Obsługa w sklepie na pewno zwróci na ciebie w pierwszym momencie uwagę, tak jak na mnie przy rajstopach. Ale jestem pewien, że dalej już będzie gładko, w końcu możesz kupować to komuś na prezent, a w ogóle to dla sprzedawcy liczy się obrót. Powodzenia.

26

Cóż każdy ma jakieś dziwne fetysze mniejsze i większe ale  dopóki to jest tylko urozmaicenie to nie ma w tym nic złego. Ale kiedy bez tego ani rusz to wtedy robi się problem.  Musisz znaleźć odpowiednią partnerkę, która to zaakceptuje i wtedy będziesz pewny ze z Tobą wszystko w porządku.
Mój chłopak ma tez swój dziwny fetysz, nie ważne jaki. Nie powiem na początku mnie to przerażało bo to było dla mnie coś dziwnego, ale w sumie dzięki tego odkryłam to że lubię dominować, chociaż kobiecie nie wypada a mój chłopak lubi być uległy i idealnie się zgrywamy, Wiele razy udowodnij mi że mu zależy na mnie a to jest tylko dodatkiem. I czasem włączamy to urozmaicenie albo jego zamiennik, który mi bardzo pasuje.

Każdy musi trafić na odpowiednią osobę.

zawsze możesz kupić baletki i wybrać o ile jest możliwe odbiór w paczkomacie ja tak zamawiam nasze zabawki żeby w domu czasem nikogo nie podkusiła otworzenie tego:).

27

Jeżeli komuś sprawia to przyjemność to dlaczego to potępiać. Faceci też tańczą w balecie i noszą baletki. Są na tym świecie bardziej chore rzeczy które należy leczyć. Zakładasz buty "i latasz" to dlaczego nie ..... ?.
Najważniejsze to nie robić nikomu krzywdy - każda inna fantazja erotyczna która jest afrodyzjakiem jest kapitalna. Co do autora to mam nadzieję, że przełamał wstyd i ziścił marzenia .......

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024