Mam problem z transwestytyzmem i iindywidualizmem czy mam szanse na - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mam problem z transwestytyzmem i iindywidualizmem czy mam szanse na

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Mam problem z transwestytyzmem i iindywidualizmem czy mam szanse na

na kobietę
np chcialbym miec partnerke nie cały czas ale np w wekend moze co drugi
i jeden wieczor/noc w srodku tygodnia

poza tym z racji mojego fetyszyzmu
staje mi jak mam damski ciuch na sobie albo cos z damskiej bielizny

czy w tej sytuacji mam szanse na kobiete?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-01-27 19:07:03)

Odp: Mam problem z transwestytyzmem i iindywidualizmem czy mam szanse na
martin1000 napisał/a:

np chcialbym miec partnerke nie cały czas ale np w wekend moze co drugi i jeden wieczor/noc w srodku tygodnia
czy w tej sytuacji mam szanse na kobiete?

Tak big_smile GUMOWĄ big_smile big_smile big_smile

3

Masz, niby czemu nie?

4

Z takim podejściem Martinie, to masz szansę ale na kobietę z agentury.
Nie ze względu na Twój fetysz...ale na te "wymagania czasowe"...
Ale może przy odrobinę szczęścia znajdziesz kobietę, która zechce być "weekendową rozrywką"... oczywiście...jeśli od początku uprzedzisz ją o swoich wymaganiach.

5

Pewnie, że możesz, ale będziesz musiał za nią zapłacić, bo żadna szanująca się kobieta nie zgodzi się na takie warunki...

6

Margolinka napisał/a:

Z takim podejściem Martinie, to masz szansę ale na kobietę z agentury.
Nie ze względu na Twój fetysz...ale na te "wymagania czasowe"...

Fuckt, źle odczytałam - zrozumiałam, że NIE na weekend, a na stałe, a tu odwrotnie... ^^

Nie no, założyć sobie konta na jakichś portalach z anonsami erotycznymi i poszukać kobiet, ktore też mają takie fetysze i które jednocześnie jest zainteresowanych seksem bez zobowiązań. Są takie, które są w stałych związkach, ukrywają swoje potrzeby seksualne przed partnerami, a realizują je zdradzając ich na boku. Może autor ma zresztą identycznie.

A jak mu się nie chce szukać to prostytutka faktycznie jest idealnym rozwiązaniem.

7

Nie masz, bo chcesz ją mieć na pół etatu, jako zabawke.

8

no ale są też pozytywy bo jak to będzie związek na pół etatu  to się sobą  nie zmęczymy ,- każdy potrzebuje autonomii
a może byc tak że zapragniemy  byc razem  nie co drugi ale już każdy  weekend
takze  wbrew pozorom nie jest to głupie rozwiązanie

9

martin, oczywiście masz szanse na kobietę. Wbrew pozorom wiele z nas jest bardzo wyrozumiałych i otwartych w kwestii fetyszy. I pewnie wiele kobiet nie miałoby nic przeciwko temu, żebyś sobie czasem ubrał coś z damskiej garderoby- pod warunkiem, że będziesz to robił tylko w sypialni, bo gdybyś jednak potrzebował przebierać się na co dzień i nie tylko do igraszek, to mógłby być problem. Taką weekendową dziewczynę też możesz znaleźć- coraz popularniejsza jest relacja typu fuck-friend, bo wiele osób zwyczajnie nie ma ochoty bawić się w związek, ale jednak nie gardzą kimś stałym do łóżka i wspólnego spędzenia czasu- byle nie za często;) Poszukaj, a znajdziesz. Powodzenia:)

10 Ostatnio edytowany przez martin1000 (2013-01-28 21:41:54)

Dzięki Red ,podniosłaś mnie na duchu:)

no na szczescie ja mam potrzebe przebierania sie w damskie ciuchy/damska bielizne  tylko w czasie igraszek w sypialni

poza sypialnią nigdy bym nie wyszedl w damskich ciuchach

dobrze że jednak jest wiele kobiet otwartych na experymenty w sypialni
i na nowe formy związków:)

11

Jak tylko w sypialni, to na pewno wiele będzie skłonnych przymknąć oko:)
Tylko zastanawiam się nad jedną kwestią jeszcze. Czy te przebieranki w sypialni są Ci niezbędne, czy to raczej taki dodatek? jeśli dodatek, to nie wiem czy warto od razu informować potencjalną partnerkę o tych skłonnościach, bo dopóki Cię dobrze nie pozna i nie polubi na tyle, żeby zaakceptować jakieś "małe dziwactwa", to może się zwyczajnie wystraszyć i zrezygnować z kontynuowania znajomości. Jednak jeśli to dla Ciebie niezbędny element łóżkowych igraszek, to wtedy nieuświadomienie jej w miarę wcześnie byłoby troszkę nie fair z Twojej strony. Chyba, że byłbyś podstępny i specjalnie poczekał z tą informacją aż będzie na tyle zaangażowana, żeby przymknąć na to oko wink Ja bym chyba tak zrobiła big_smile

12

No droga Red wydaje mi sie na podstawie dotychczasowych doswiadczen ze u mnie warunkiem wzwodu erekcji jest miec na sobie cos ewidentnie damskiego  np spodnica stringi biustonosz gorset suknia balowa szpilki, wydaje mi sie ze moglbym tego nie ubierac ale wtedy musialbym mieec parudniowy post sexualny np od masturbacji i skierowac moje mysli w strone automasochistycznych fantazji lub takich fantazji ze ta kobieta jest niewolnica moja stworzona tylko dla mnie, podobno pomaga tez dluga gra wstepna:)

13

w takim razie chyba jednak lepiej od razu uświadamiać dziewczyny wink A próbowałeś szukać w necie?

spr e-mail

14

No szukalem troche w necie ale niewiele z tego wyszlo do tej pory:)ps z ta suknia balowa to przesadzilem, wystarczy minispodniczka lub stringi lub biustonosz lub damska  bluzka:)

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mam problem z transwestytyzmem i iindywidualizmem czy mam szanse na

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024