Co zrobić w sytuacji braku możliwości bycia parą? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić w sytuacji braku możliwości bycia parą?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co zrobić w sytuacji braku możliwości bycia parą?

Witam, Mam 22 lata. Mam pytanie głównie do kobiet, jak się zachować itp.

Otóż, jest pewna dziewczyna, która bardzo mi się podoba z wzajemnością. Niestety tak się składa, że nie ma możliwości żebyśmy zostali parą. Wiem, że chciała by ze mną się pomiziać, poprzytulać, pocałować i nawet coś więcej. Problem jest tego typu, że ostatni raz z dziewczyną byłem za czasów technikum. Wiadomo, że nie zostaniemy parą, więc czy mam się zachowywać troche obojętnie czy jednak tak jakbyśmy teoretycznie mieli nią być? Do tego jak zacząć się z nią całować? Delikatnie? I sprawa seksu. Oboje byśmy tego chcieli, ale czy mam się zachowywać z nią jak podczas pierwszego stosunku? Oboje byliśmy w związkach, ja dosyć dawno, ona nie tak dawno, więc jakieś tam doświadczenie z obu stron jest. Czy po prostu zachowywać się, że tak powiem "doświadczenie"

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić w sytuacji braku możliwości bycia parą?

A czemu NIE MOŻECIE zostać parą?

3

Filip_90 - a nie możesz iść z nią na żywioł i robić tak jak w danej chwili uznasz to za stosowne? To ty ją znasz. To ty wiesz co ona lubi, jaką jest osobą. My nic o niej wiemy, więc jak możemy ci poradzić jak masz z nią postąpić?

I właśnie - czemu nie możecie być razem?

4

Filip_90 napisał/a:

Witam, Mam 22 lata. Mam pytanie głównie do kobiet, jak się zachować itp.

Otóż, jest pewna dziewczyna, która bardzo mi się podoba z wzajemnością. Niestety tak się składa, że nie ma możliwości żebyśmy zostali parą. Wiem, że chciała by ze mną się pomiziać, poprzytulać, pocałować i nawet coś więcej. Problem jest tego typu, że ostatni raz z dziewczyną byłem za czasów technikum. Wiadomo, że nie zostaniemy parą, więc czy mam się zachowywać troche obojętnie czy jednak tak jakbyśmy teoretycznie mieli nią być? Do tego jak zacząć się z nią całować? Delikatnie? I sprawa seksu. Oboje byśmy tego chcieli, ale czy mam się zachowywać z nią jak podczas pierwszego stosunku? Oboje byliśmy w związkach, ja dosyć dawno, ona nie tak dawno, więc jakieś tam doświadczenie z obu stron jest. Czy po prostu zachowywać się, że tak powiem "doświadczenie"

Jeśli oboje tego chcecie, to w czym problem?
A jak się zachowywać...? Normalnie... Jeśli dwoje ludzi podoba się sobie na wzajem, to nie ma co myśleć nad "technikami zachowania". Podchodzisz...całujesz ją...a reszta sama...naturalnie się potoczy...
Jedynym powodem dlaczego "nie możecie być razem" to według mnie to, że ona może mieć faceta wink
Ale jeśli nawet ma, a go nie kocha... to też możecie być parą, bo ona powinna z nim zerwać.

5

Brakuje mi pewności siebie, dlatego pytam jak sie zachować. Nie ma chłopaka ale niestety to jest troszkę skomplikowane, może za parę lat by coś z tego było, ale nie teraz... A bardzo bym tego chciał i wiem, że ona też. Dzięki za odpowiedzi.

6

Filip wybacz ale jak mamy Ci cokolwiek doradzać, jeśli Twoje wyjaśnienia są nadal tak miałkie? Jeśli za kilka lat, no to spróbuj za kilka lat- na pewno nabierzesz większej pewności siebie.

7

Jak dwoje chce się tulić, to się tulą. Jak dwoje chce się całować to się całują. Jak dwoje chce seksu to się sekszą.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić w sytuacji braku możliwości bycia parą?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024