Zdrada - co dalej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

Temat: Zdrada - co dalej?

Jestem z chłopakiem prawie dwa lata.
miesiac temu został u mnie na noc, była u mnie tez moja koleżanka zostałi na mnoc , rano obudziłam sie w łóżku sama a w łóżku obok znalazlam ich razem.myslalam ze takie rzeczy zdarzaja sie tylko innym ludziom,czułam sie z tym strasznie nadal nie jest dla mnie to nic przyjemnego,wspomnienia wracaja.
Teraz za bardzo nie wiem co robić, kazdy podobno moze popełniać blędy ale takie?
Bardzo go kocham ale teraz nie wiem co mam zrobić :wybaczyć? zostawic go ?
Mam nadzieje,ze ktoś mi pomoze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada - co dalej?

Ja bym niewybaczyla zdrady. Jeszcze tak bezczelnie to zrobil... Kochasz go, ale masz pewnosc ze wiecej tego nie zrobi, bedziesz umiała mu ponownie zaufac...?

3

napewno bedzie to trudne sama nie wiem..
teraz wypytuje sie go o wszystko zaczyna miec pretensje ze chce go kontrolowac ale jak mam tego nie robic??
Skoro juz sama nie wiem co mam robić

4

Zróbcie sobie przerwę na rok. Nie uciekaj od innych chłopaków.

Jeśli bardzo się kochacie to ten rok szybko minie i znowu będziecie razem. Tym razem stabilnie. Jak się nie kochacie to związek się rozpadnie, nie wrócicie do siebie.

5

To jedyny chłopak ,którego naprawde pokochałam a on mnie , jesli zrobilibyśmy przerwe balabym sie ze znowu moze to zrobic , ze przez ten czas zmieni zdanie i nie bedzie chcciał nadal ze mna bnyc a ja naprawde chce z nim byc i dac m sznse tylko nie wiem czy nie bede tego załował,jestem bardzo wstydliwa, ciezko mi mowic o swoich uczuciach. Boje sie ze go strace ale boje sie tez tego ze moze zrobic to jeszcze nie raz.:(

6

Chyba najlepiej będzie podziękować chłopakowi i pseudo koleżance za "współpracę". Postawili Cię w sytuacji nie do pozazdroszczenia. Swoją drogą to ciekawe , co oni sobie wyobrażali kładąc się razem do jednego wyra ? Może , że wstaniesz rano i obudzisz ich pocałunkami.

7

To było takie upokarzajace, straszne ,nie zycze tego nikomu obudzic sie rano i zobaczyc swojego chłopaka ze swoja przyjaciółką w miłosnym uścisku, najgorsze było to że ona była naga i tak pijana ze wogole nie wiedziała co sie działo zreszta on tez nie był zbyt trzeźwy,rano miałam ochote oboje ich zabić niestety poestrzymała mnie moja mam ,która tez to ptrzezyła.

8

To że byli pijani wcale ich nie usprawiedliwia. Przecież nie możesz towarzyszyć swojemu chłopakowi w każdej minucie jego życia i pilnować go żeby się nie upił i nie narobił głupot. Zresztą o czym tu gadać , byłaś z nim i tak go nie upilnowałaś. Po co Ci takie "atrakcje" ? Nie jesteście małżeństwem , nie macie dzieci , ale masz już obraz tego jakim naprawdę facetem jest Twój chłopak .

9

Zerwij  z nim na jakis dluzszy czas, zero kontaktu. Daj sobie szansę na poznanie innych, moze bardziej wartosciowych.
Czasem milosc to uluda, do czasu az poznasz kogos innego, z kim moze byc lepiej i kto moze nie bedzie Cie oszukiwal.
Jestes mloda, masz czas, nie musisz byc z tym chlopakiem. A jesli on jest Tobie pisany to sie zejdziecie. Ale teraz zerwij  popatrz na innych.

10

Ja bym krzyknął:
-Dobra, mamy to! Cięcie!

...klasyczna scena z telenoweli.

11

kochamkonie napisał/a:

Chyba najlepiej będzie podziękować chłopakowi i pseudo koleżance za "współpracę". Postawili Cię w sytuacji nie do pozazdroszczenia. Swoją drogą to ciekawe , co oni sobie wyobrażali kładąc się razem do jednego wyra ? Może , że wstaniesz rano i obudzisz ich pocałunkami.

Może liczyli na trójkąt, może że wstaną szybciej niż autorka...
Teraz nie wiadomo, czy kumpela czasem nie zrobiła mu lepiej. Bo jeśli tak to pozamiatane.
W sumie zdradził raz, to zdradzi kolejny - kwestia czasu.

12

sytuacja nie do pozazdroszczenia sad nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale na pewno bardzo trudno byłoby mi wybaczyć i ponownie zaufać. Chyba pierwsze co, to wypytałabym raz a porządnie chłopaka o tą sytuację, co w ogóle mu do głowy strzeliło żeby to zrobić, na pewno chciałabym żeby mi to wyjaśnił. I na pewno musielibyśmy zrobić sobie przerwę, chciałabym to wszytko przemyśleć i zastanowić się czy jeśli zaufam mu ponownie, nie zawiodę się. Napisałaś że oboje byli pijani, to wcale ich nie usprawiedliwia. Nie możesz przecież cały czas go pilnować, żeby nie zrobił kolejnej głupoty... A jak pójdzie gdzieś na imprezę, upije się, znów Cię zdradzi? Kolejny raz będzie tłumaczyć się tym, że za dużo wypił?

13

nigdy nie wybaczyla bym zdrady, sama mysl o tym by mi nie dala zyc, ze moj facet calowalby nawet jakas laske
skoro raz to zrobil to zrobi to i drugi
i to jeszcze perfdnie spali sobie razem obok pfffffffffffffff

14

W jednym pokoju??? Poważnie?? Nawet jak był pijany to chyba miał świadomość Twojej osoby w pomieszczeniu. Niestety, to jedynie pokazuje, że zdecydowanie ma Cię w głębokim poważaniu albo jest tak Ciebie pewny, że myślał, że wybaczysz mu naoczną zdradę... Współczuję....

15

Pewnikiem by autorkę pocałował z języczkiem nasiąkniętym soczkami kumpeli i jej zapachem wink Całkiem zadowolony po nocy. Nieźle.

16

Może po czasie wybaczyłabym zdradę, ale BYĆ  z chłopakiem dalej na pewno bym nie była. Zdradził  i nawet, jeśli nigdy więcej tego nie zrobi, nigdy nie będziesz miała pewności, że tak się nie stanie, a bez takiej pewności nie ma zaufania. Chyba nie muszę dopowiadać, że bez zaufania nie ma związku...

17

nie wiem dlaczego w ogóle się zastanawiasz..on to zrobił na Twoich oczach, zdawał sobie z tego sprawę, że jesteś obok. Pomyśl, co może się dziać, jak nie ma Ciebie obok?? Nie marnuj życia dziewczyno, nie warto..

18

Dla mnie takie rzeczy są nie wyobrażalne!!! zdradzić cię w domu z twoją przyjaciółką..na oczach twoich i twoich rodziców! skandal!!

I ty jeszcze się nad nim zastanawiasz?? tutaj nie ma dla niego żadnego usprawiedliwienia ! Szanuj się dziewczyno..

1 Zrobił to raz i to perfidnie jest większa nadzieja że zrobi to kolejny raz
2 Jeśli mu zbyt łatwo przebaczysz to nie będzie miał do ciebie szacunku...nic a nic a wtedy zobaczysz jak będziesz strasznie się czuła
3 nie ma co gdybać czy facet zdradzi..nie zdradzić..pilnować nie pilnować a może śledzić sprawdzać pocztę? GDY FACET BĘDZIE CHCIAŁ CIĘ ZDRADZIĆ TO TO ZROBI! CEL UŚWIĘCA ŚRODKI. A GDY NIE CHCE TO NAWET JAKBYŚ GO ZOSTAWIŁA NA NOC Z 10-CIOMA KOLEŻANKAMI TO I PO PIJAKU ŻADNEJ BY NIE TKNĄŁ..

Musisz nabrać pewności siebie i swojej wartości.

19

To on cię zdradził!
to on cię skrzywdził!  oszukał!

zapomnij o nim..

Teraz powinnaś pomyśleć przede wszystkim o sobie, o swoim szczęściu. Zrób coś dla siebie co sprawia ci największą przyjemność, pomyśl o swoich marzeniach.. umów się z koleżankami.. myśl tylko ja i ja:-) bądź dla siebie bardzooo miła ;-) A WTEDY ZOBACZYSZ ŻE NIE MA CO TRACIĆ CZASU NA TAKICH SKOŃCZONYCH DUPKÓW!!!!=)

20

Dziekuje za pomoc i słowo otuchy:) mam nadzieje ze dam sobie z tym rade i wszystko bedzie dobrez,dzieki smile

21

Jak tak zrobił to zrobi to ponownie Uwierz Sama wiem po moim przykładzie Wybaczyłam jedna zdrade a za 2 tyg znowu to zrobił Nie zaufasz mu tak jak byś chciała Tak jak na poczatku

22

Każdy ma w życiu słabe momenty i głupie myśli.
Nikt nie jest idealny człowiek uczy się na błędach.
Można zrobić coś i potem bardzo tego żałować , ale żeby dosunąć się czegoś takiego w takich okolicznościach na prawdę trzeba mieć nie poukładane w głowie .
Ja wybaczyła bym wiele zdrad ale czegoś takiego nigdy !
Na pewno będzie dobrze i wszystko się poukłada .
A mam takie pytanie jak chłopak się z tego wytłumaczył ?
Robił jakieś kroki żeby Cię odzyskać ?
I jak wytłumaczyła się ta dziewczyna?

23

sama musisz wiedzieć co wybaczasz a co nie... jedni zdradę wybaczają drudzy nie.. ja bym nie wybaczyła, wg mnie jak ktoś raz zdradził tzn., że jest do tego zdolny i nigdy nie wiadomo czy tego nie powtórzy... A Tobie chyba będzie dość ciężko mu zaufać

24

to naprawdę trudna sytuacja, może być tak że jeśli mu wybaczysz on stwierdzi że zrobi to drugi raz i też mu wybaczysz, a skoro już mu nie ufasz to cały dalszy związek będziesz musiała bawić się w detektywa. Decyzja należy do Ciebie ale osobiście odradzałabym powrotu.

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024