CO MAM ZROBIĆ ? ; / - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » CO MAM ZROBIĆ ? ; /

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez sorryalenie (2013-01-03 16:03:01)

Temat: CO MAM ZROBIĆ ? ; /

Dlaczego mój były z którym byłam półtorej roku,po rozstaniu nie rozmawiałam z nim wgl .. nie utrzymywaliśmy kontaktu i wgl wiadomo starałam się jeszcze z miesiąc dałam spokój ,ale nadal kocham .. A on po 3 miesiącach własnie na zabawie sylwestrowej .. przy wszystkich naszych znajomych Zapytał czy porozmawiamy.. Popłakał się .. zachowywał się jakbyśmy znów byli razem ..Powiedzial, że dziś będę spała u niego wiadomo ..  Spaliśmy ze sobą .. Po tej całej nocy na drugi dzień wiadomo czekałam aż on pierwszy się odezwie .. Odezwał sie pisaliśmy, i nagle mi napisał , że to jest układ "czysto koleżeński " co mam sobie myśleć.. po co to zrobił?  dlatego , że dałam sobie spokój ? Odpuściłam ? I co ja mam w tej sytuacji zrobić ,, skoro on ma już inną .. dodam jeszcze, że rano zrobiliśmy to jeszcze raz .. na trzeźwo .. wczoraj też napisał smsa typu "co słychać " ..  sama już nie wiem ; (

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: CO MAM ZROBIĆ ? ; /

Moze chlopina za duzo wypil na zabawie sylwestrowej i go ponioslo, a Ty zbyt entuzjastycznie podeszlas do jego deklaracji.
Nie ma ukladow czysto kolezenskich jak jedna ze stron zostaje potraktowana w sposob lekcewazacy.!
Olac, zapomiec - jedyne co sie nasuwa.

3

betina2 napisał/a:

Olac, zapomiec - jedyne co sie nasuwa.

jeszcze kopnąć w d... by się przydało!

Dziewczyno nie zatruwaj sobie nim głowy

4

Pisalam juz w jakims poscie, ze jesli mezczyzna chce zdobyc kobiete potrafi nawet stanac na rzesach... Mialas do niego slabosc on to wyczul i w perfidny sposob Cie wykorzystal i powiem Ci szczerze jakbym go spotkala pierwsze co bym zrobila to z calych sil strzelila mu w nocha z piesci.. Daj sobie z nim spokoj ale liscia na pozegnanie mu daj smile

Koleś się napił , wykorzystał Cie . Ty mu oczywiście uległaś ... to nie było mądre zagranie... nie odpisuj mu i nie odbieraj  telefonów. Jak będzie mu zależało to się bardziej postara, a jeżeli nie to Cię oleje ... A może zrobi tak , że będziesz jego panienką wyłacznie do łużka noooo? Więc nie rób głupot , OGARNIJ SIĘ !

6

zabić, otruć, udusić...cokolwiek i zyć dalej

7

Przykro mi to pisać, ale chłopakowi po prostu się zachciało posexić i tyle. Zapewne procenty towarzyszące zabawie też miały na to niemały wpływ.
Radzę się od niego całkowicie odciąć i zapomnieć, chyba że chcesz zostać dla niego typową dziewczyną do sexu. Bo dla niego będzie to tylko sex a Ty będziesz cierpieć licząc na coś więcej.

8

powiedz jego dziewczynie, niech sie czegoś nauczy.. i nigdy więcej sie nie odzywaj do niegoo..

9

nie sądze .. może i alkohol zrobił swoje oczywiście, że tak ale jednak nadal mamy ze sobą kontakt , nadal do mnie pisze ..

co z tego ,że pisze. jest z Toba ? dba o Ciebie? czy sobie wrazenia z sylwestra opowiadacie...

11

aniadobrzynska17@wp.pl napisał/a:

co z tego ,że pisze. jest z Toba ? dba o Ciebie? czy sobie wrazenia z sylwestra opowiadacie...

ale pocisk

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » CO MAM ZROBIĆ ? ; /

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024